50 k - kiitos kaikille (sis. Vanhan Liiton herätyksen)

Edit klo 21.05: Nyt on sitten Jurtalle asennettu Disquksen kommaussydeemi koska tein kyselyn ja sen asentamista kannatettiin (ja se on muutenkin aika helvetin hyvä)


Heti alkuun mitä suurimmat kiitokset kaikille täällä Jurtalla käyneille sillä eilen saavutettiin 50.000 kävijän virstanpylväs ja mentiin vähän ylikin. Ilman teitä tämä mun hikinen kamelinnahkatelttani ei olisi mitään ja mun täytyy kiittää teitä myös kärsivällisyydestä koska te olette jaksaneet näitä mun blogipohjaan/malliin liittyviä kokeilujani sekä muita ihme säätöjäni. Voin luvata että lisää on tulossa koska mullahan on tämä Jurtan testilaboratorio jonka läpi on mennyt eräskin blogipohja/malli und toinen toistaan oudompia härpäkkeitä joista osa on levinnyt käsiin mutta yllättävän moni on myös toiminut, olkoonkin etteivät ne ole koskaan nähneet päivänvaloa ihan sen takia etteivät ne herätä kauhua ja hämmennystä. Labra on myös siitä kätevä että siellä voi taputella kaiken valmiiksi joten uusien systeemien siirto Jurtalle käy varsin helposti. Paras pointti on kuitenkin se ettei mitään katastrofia pääse syntymään vaikka kaikki menisi päin helvettiä, sen kun deletoi ja lätkäisee uuden pohjan/mallin tilalle. Normaalisti Opai on suljettu mutta näin juhlan kunniaksi ajattelin avata ovet vaikka se tällä hetkellä on lähes tyhjä (mikä on harvinaista). Sitten kun testaukset jatkuvat niin saattaa olla että ovet menevät kiinni koska mulla on aika mielipuolisia kokeiluja. Mene ja tiedä. 
Sitten aamuherätykseen ja nimenomaan herätykseen koska mä tiedän että se mitä nyt tulen sanomaan, herättää Vanhan Liiton lukijoissa eli Luostarin kävijöiden joukossa tunteita joiden takia minun...oottakaas pieni hetki...ai saatana että osaa olla kireä...ärrhhh...toi remmikin pitäisi uusia...hitto kun hiertää olkapäätä.....on laitettava peltikalsarit jalkaan ja puettava tämä hieno haarniskani päälle. Nimittäin, Jurtta saa jatkuvasti postia sekä Disqukselta että Intensedebatelta joten miten on, eikö laiteta jompi kumpi kommaussysteemi ilostuttamaan tätä meidän Jurttaamme? Mulla on meinaten vielä tili kumpaisenkiin joten sen puolesta ois kaikki selvää ja ajatelkaas nyt, kaikki se kuvien liittäminen kommentteihin, sisäänkirjautumiset ja se muu ihanuus vain pienen koodinpätkän päässä! Voi sentään kuinka tässä oikein tulee tippa linssiin vanhoja muistellessa...ne ihanat sekoilut ja varsin viettelevät kuvat...hmm...saakeli kun tekis mieli laittaa muutamat hymiöt mutta sitähän minä en tee vaikka kommenteissa niitä viljelenkin enemmän kuin laki sallii. Mutta palataanpa asiaan, miten on? Täytyy muistaa että Luostarin jälkeen vettä on virranut Po – joessa ja paljon eli nyttemmin osaan hieman paremmin tuota koodaamista kuin Wanhojen Aikakirjojen kaudella. Toisaalta nuo systeemit hidastavat kyllä jonniin verran joten ei taida olla kovinkaan hyvä ajatus. Yksinkertainen on kaunista vai mitä?

Juu, kommentit ovat tervetulleita mutta sovitaan ettei päätä kohti saa heittää suttunuijaa isompaa astaloa tahi muuta hengenlähdättämiseen tarkoitettua esinettä.
Jurtasta vielä sen verran että mun on todennäköisesti siirryttävä iltapostamiseen koska tänä aamuna telttani lämpömittari näytti +2,8 astetta ja se tietää sitä etteivät nämä mun pikku kätösiäni koristavat nakit enää pelaa. Aljohin kanssa tehdyn aamulenkin saldona vasemman käden keskisormi ja pikkurilli aivan valkoisena sekä tunnottomana samoin oikean käden etusormi, keskisormi ja nimetön. Kaiken lisäksi vasemman kouran pikkurilliä ja oikean käden peukaloa särki sen verran että sai pyyhkiä hikeä otsalta. Sairaala ei ota kantaa, ainakaan ennenkuin asiat selän osalta saadaan jonkinlaiseen järjestykseen mutta pahoin pelkään että meikäläinen potkaistaan sairaalan kirjoilta pois tai ainakin lennätetään jojon päähän. Onhan selän lisäksi nuo molemmat – krooninen päänsärky ja olkapunoksen hermojuureen liityvät ongelmat – kirjattu ylös ja tiedossa mutta jos selkävamma - diagnoosilla ortopedille pääsy kestää vuoden, niin enpä tiedä noteerataanko näitä ollenkaan. On meinaten tosissaan paska juttu koska tämä valkosormisuus ja sitä kautta sormien jäätyminen + tunnottomaksi meneminen vaikeuttaa jokapäiväistä elämää. Aivan sama minkälaiset hanskat laittaa käteen niin nakit on jäässä että napsahtaa. Taidan laittaa lehteen ilmoituksen jossa haetaan hurjaluontoista naista toimenkuvanaan nakkien lämmitys.

T'al gerehm al belendar....


Nonni, kiitos vielä kerran kaikille oikein paljon ja lupaan että ens tammikuussa kun juhlitaan Jurtan yksivuotissynttäreitä, niin jos en nyt ihan strippausvideota tee niin jotain poikkeuksellista järjestän kummiskin.

Hyvää tiistaita – mä lähden korkeuksiin leikkimään kanttoria. Etu – ja keskisormen kun lyö nostokorin reunaan niin ne käyvät hyvin ääniraudasta ja löytyy se ylä – C paljon helpommin.Ps. Ostakaa kaksi robotti -imuria, teipatkaa ne jalkapohjiinne ja laittakaa käyntiin niin voitte kertoa mulle huomenna kuinka paljon teidän haaranne kestivät ennen revähdystä. Mulla oli kassit noin 12 sentin päässä lattiasta kun paukahti silleen ilkeästi.
26 kommenttia :

 1. Just eilen mietin, että ku nykyjään luen paljolti blogeja syötteenlukijan kautta (inoreader) niin kommentointi jää paljon vähemmälle, ku ei "fyysisesti" käy blogisivulla. Eikä ne lukemiset tietty näy blogin tilastoissakaan. Blogit on myös siellä lukijassa aikas persoonattomia, ku kaikki näyttävät samalta.

  Oman blogin asetukset olen tosin laittanut niin, ettei syötteenlukija näytä päivityksestä, ku pienen pätkän. Loput täytyy käydä lukemassa blogista.

  Joka tapauksessa mukavia syyspäiviä sinne tundralle. Täällä oli tänään aamukuudelta -1 astetta keittiön mittarissa. Ny saa hirvikset kyytiä :)).

  VastaaPoista
 2. Disqus takaisin oi sinä ihana Paimen.On ollut sitä niin jumalattoman ikävä ettet usko. Kaikki ne kuvat jotka kertoo enemmän kuin 100 sanaa.
  En kyllä muista salasanoja enkä muutakaan mutta luodaan uutta.Ei se mua ole koskaan hidastellut yhtään. Se on kato koneesta kiinni.

  Alan tässä harjoitella spagattia ja manaan sun tupakat sammumaan.Sillä sekin aiheuttaa valkosormisuutta kaiken muun lisäksi.

  Nuhdesaarna pidetty ja nyt potun nostoon.
  Ei oma eikä varastettu,pottupelto vaan.

  VastaaPoista
 3. Disqus (ja moni muu), oi niitä aikoja Luostarin♥ Tervetuloa takaisin vaan!

  VastaaPoista
 4. Robotti-imuri olis kova sana. Tosin haluaisin vain yhden, kahden kanssa näyttää olevan liian vaarallista. Tosin niinhän se yleensäkin on kimppahommissa...

  VastaaPoista
 5. En tiennyt, mikä on suttunuija, mutta onneksi laitoit siitä kuvan. Ne kertoo tosiaan...
  Mulle on aivan sama mikä ridskurssitepatti sulla on, kunhan tekstin voi lukea ja kommentin jättää tarvittaessa.

  VastaaPoista
 6. Oi niitä Luostarin kuva-aikoja!!! Mitäs mitäs, täällähän ei muuten edes ryypätä eikä rällästetä eikä nai... niinkun siellä. Oi niitä aikoja... Mitä meille naisille on tapahtunut??

  VastaaPoista
 7. Joko sä oot hommannu ne patterihanskat?

  Sovitaanko että jos lähdet koodaamaan, niin ihan hippisen vaan. Kato jos liikaa koodaa, ni lähtee iso hyrrä pyörimään väärään suuntaan (eiks me olla tää jo nähty, nih?). Eli yksinkertasta kommenttikoodia eikä sitten yhtään sen enempää.

  Mikkään ei haise nääs niin pahalta ku rotkon pohjalle unohtunu paimen.

  VastaaPoista
 8. Saat mun puolesta laittaa ihan mitä virityksiä haluat, tää on sun blogi. Ja tosiaan suttunuijat oli mullekin outo nimike mut nyt tosiaan selkis :P

  VastaaPoista
 9. Tässä nyt kävi näin koska tuli lisättyä tämä Disqus. Kommenttien "import" toimintoa käytetty mutta se ottaa aikansa ennenkuin ne näkyvät (n. 24H).
  Kiitos muuten kommenteista, ehdin lukaisemaan ne ennenkuin asensin tämän.

  VastaaPoista
 10. No helvetti! Nämä kommat näkyvät kyllä Disquksen puolella ja siellä klikkaamalla ne ilmiintyvät tänne joten se voipi olla että vasta uudet kommat alkavat päivittymään mutta käyhän tämä näinkin :D

  En saanut patterihanskoja ja itse ostettuina ne ylittävät tämänhetkisen budjettini joten ehkäpä tulevaisuudessa...
  tämä on nykyään helpompaa koska blogger tulee vastaan todella paljon joten mitään koodaamisia ei tarvita.
  Paimenet muuten ei haise vaan me tuoksutaan hyvälle - jopa kuolleet :P

  VastaaPoista
 11. Siinä on suttunuija, oikein perinteinen sellainen että tiedät! :D

  VastaaPoista
 12. Vastasin tähän jo kerran mutta siinä on suttunuijan mallia :D

  VastaaPoista
 13. No nyt ne ovat palanneet! Oi riemua!
  Haureuden ajat ovat ohitse ja nyt eletään Herran nuhteessa. Not. en kuitenkaan uskalla käyttää temiä "teillä on vapaat kädet" :D

  VastaaPoista
 14. Laitan nyt sullekin vaikka laitoin jo Puskikselle antamaani vastaukseen koska punapäitä ei saa rienata!
  Nyt on disqus ja se myös pysyy.

  VastaaPoista
 15. :D
  Niin se on (mikäli tarkoitit kolmen kimppaa..)

  VastaaPoista
 16. Disqus is back mutta jostain syystä se ei näytä kuvia vaikka antaa ihan normisti liittää...oisko asetuksissa...täytyy käydä kohta tsekkaamassa.

  VastaaPoista
 17. Toiveesi on toteutunut ja kaikki on niinkuin ennenkin!
  Tosin kuvat eivät vielä näy (asetukset ilmeisesti) mutta korjataan. Niin ja nortin polttoa en lopeta koska sen lopettaminen ei poista valkosormisuutta. Nih.

  VastaaPoista
 18. Mulla on käytössä Nighlyn (firefoxin) laajennus Gmail notifier joka näyttää uudet postit ja kommat ja sitä kautta avautuu oma lukija joka on helvetin kätevä.
  Hirvikset saakin lähteä vaikkei niitä täälläpäin olekaan pahemmin ollut. Kylmiä öitä luvassa mutta säätiedot lupasivat vielä ensi viikolle näitä lämpöisiä päiviä ja se on hyvä juttu se!

  VastaaPoista
 19. Jep. Nyt näkyy kuvatkin.

  VastaaPoista
 20. Sanna21.29

  Tuo muussinuija on enempi punapäinen (liekö tehty puolukkasosetta) kuin se aiempi kuva.

  Kokeilenpa, saanko tämän uusimman rienausviestini julkaistuksi...

  VastaaPoista
 21. Niin ja kuvia possuista (siis niistä tarha...), Masasta ja Rohmusta ja teikäläisestä ja...

  VastaaPoista
 22. saattaa olla että puolukkaa on tosiaan survottu ja hyvin sun kommas tuli perille!

  VastaaPoista
 23. Jooh.. tuota tuota.. siellä tundralla on noi seksilelutkin aika jykevää tekoa :D

  VastaaPoista
 24. Mä taidan lähteä nukkumaan, alkaa mennä vallan vallattomaksi tämä meno.

  VastaaPoista
 25. No ne on vähän brutaaleja kun meillä ei ole täällä tundralla sähköä :D

  VastaaPoista
 26. Hyvää yötä ja huomenta samalla kertaa, toivottavasti sait yös nukuttua :P

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins