Suhteellista

CafeMom äideille tai äidiksi aikoville, Goodreads, weRead ja Shelfari kirjojen ystäville, Ravelry virkkausihmisille ja Cucumber town kokkauksesta kiinnostuneille eli nämä n. 345 hyödyllistä ja vähemmän hyödyllistä listausta kuvauksineen/selityksineen löydät täältä. Listauksesta löytyy yllätyksiäkin kuten norjalaisten Biip.no joka muuten on norjan toiseksi suurin internet – yhteisö Sokerivuoren Markun (Zuckerberg, Mark) aikonaan väkästelemän Facebook'in jälkeen joten kyse on varsin merkittävästä biippauksesta. Listauksesta löytyy myös vaikeita asioita käsitteleviä sivustoja kuten Disaboom joka kannattaa katsastaa ja sen miettiä sen jälkeen ovatko ne asiat itsellä niin huonosti kuin mitä tulee valitettua koska jos mä olen rehellinen, niin mun piti tehdä tähän jatkoksi pitkä listaus omista vaikeuksistani ja siitä kun mikään ei onnistu ja lopettaa siihen mutta käytyäni tuolla sivustolla mä en teekään niin, vaan mä lopetan tähän ja lähden tyytyväisenä maailmalle koska mä pystyn tekemään sen esteettä.


Hyvää sunnuntaita kaikille ja menkää peilin eteen ennen kuin kirjoitatte päivän tekstinne (vaikka mikä minä ketään moralisoimaan kun en itsekään osaa arvostaa sitä mitä minulla on ja olen näin ollen itsekäs paska).14 kommenttia :

 1. Hmm, mä näen joka aamu peilistä itsekkään paskan! Silti en muutu, eivätkä muutu kirjoituksetkaan.... Toki Valentiinollakin on asiat paljon huonommin ja sen sentään muistan, mutta ihminen on aika hyvin ohjelmoitu ajattelemaan itseään sekä läheisiä ihan ensimmäiseksi. Tod.näk. lajin säilymisen kannalta... ei ehkä olisi tarpeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samanlaisia me ollaan kaikki ja voin vakuuttaa että meikäläisellä on taito unohtaa muiden ongelmat melko nopeasti koska nämä omat murheet jylläävät alitajunnassa koko helvetin päivän ilman tauon taukoa.

   Poista
 2. Sama täällä (omahyväinen jööti). Minähän jo muutenkin ruoskin itseäni ja istun kiukaalle silloin tällöin miettimään sitä, kuinka paskamaisesti ja itsekkäästi käyttäydyn. Mutta kiitos nyt kun muistutit, menenkin tästä lämmittämään taloyhtiön saunaa..! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiuasmetodia en ole vielä kokeillut mutta se kuulostaa sopivalta rangaistukselta ja sopisi aika hyvin tähän suomalaiseen, vittumaiseen perusluonteeseen jonka alkujuuret ovat nimenomaan saunassa :P

   Poista
 3. Peilistä katsoi se sama paskamainen akka, joka ei millään jaksaisi tehdä kaikkea mitä siltä odotetetaan. Pitikö käskeä katsomaan peiliin?
  Eteenpäin, sanoi Rantis järvessä, mikäs muukaan tässä auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin se oma huono puoli katsoo meitä jokaista ja ei kait siitä mihinkään pääse joten eteenpäin - ihan niinkuin sanoit.

   Poista
 4. sirpa15.56

  Tämä ei nyt liity päivän teemaan mitenkään, mutta iso kiitos vinkistäsi eli vehnänalkioöljyä hyttysten torjuntaan. Tepsii!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä ja mukava nähdä teikäläistä! ♥

   Poista
 5. Myös tämä paska akka tuijottaa peiliin ja häpeää.
  Ei edes vuodet saa hyvää aikaan.
  Nytkin pitäs alkaa imuroimaan mutta paskat en kehtaa.

  Kiitos kun muistutit.☻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kait tässä saa kaikki hävetä ja osava sovitustyö on muuten mainitsemasi imurointi joten ei muuta kuin Hooveri laulamaan!

   Poista
 6. Mä määrittelin kymmenen vuotta sitten itseni niin, että olen hyväntahtoinen, mutta itsekäs paska. Niillä on sitten siitä asti menty ;)

  Mutta joo, mä en muuten juurikaan valita. Tai sitten mä vain kuvittelen, etten valita ja muiden mielestä valitankin aina. Hmm, mitenkähän on... Mutta joo, vaikken harrastakaan kovinkaan usein valitusta, niin eipä se silti siihen mitenkään vaikuta, ettenkö olisi se itsekäs paska, joka nauttii kaikesta mitä mulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja onhan se niin ettei ihminen voi luonnolleen mitään eivätkä minkäänlaiset katumusharjoitukset saa tosiasioita (= ketään terveeksi) muuttumaan mutta toisaalta, voisihan sitä edes koittaa ajatella muita hieman enemmän vaikka eipä siitäkään mitään positiivista palautetta saa.

   Poista
 7. Mun psyyke taas kerää sitä syyllisyyttä ja huonoa omatuntoa jo muutoinkin ihan tarpeeksi, ei siinä enää sosiaalipornosivuja tartte yllykkeeksi. Partapappaa siteeraten; jokaisella on se oma henkilökohtainen helvettinsä, eikä ne ole vertailukelpoisia keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, meillä jokaisella on omat vaikeutemme ja niiden suhteuttaminen on helvetin vaikea tehtävä, jo pelkästään sen takia että ihmiset erilaisuutensa vuoksi suhtautuu asioihin niin eri tavalla; esim. toiselle kunnon ruhje on maailmanloppu mutta toinen pyyhkäisee isommat veret pois ja jatkaa matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins