Päivän ilonaihe: Maxthon!!

Jurtalla on ollut remonteista johtuen pari hiljaista päivää ja hiljaiseloon on vaikuttanut myös se että täällä tundralla mennään toista viikkoa 10,-/päivä – periaattella eikä tuo summa ole kovin suuri kun ajatellaan että sillä pitää elää kaksi aikuista ja yksi koira. Toisin sanoen The Läskikuuri ottaan nyt takapakkia ja lujaa mutta ehkäpä tämä elo tästä vielä jonain päivänä kirkastuu ja eväänä on jotain muuta kuin sitä vitun makaronia tai riisiä. Tiedän, tiedän, ruokaa ei saisi kirota koska sitä ei ole kaikilla joten anteeksipyyntöni mutta hei oikeesti, koittakaapa joskus syödä pari viikkoa pelkkää makaronia niin toista tiedätte eli lyhyesti sanottuna nyt on menossa tavallista tiukempi jakso ja kaikki ”ylimääräinen” jää tekemättä.


No, se siitä valitusvirrestä ja sitten päivän ilonaiheeseen jonka nimi Maxthon! Melko monta selainta olen kolunnut läpi mutten vielä koskaan tälläistä ja jos totta puhutaan, niin latasin tämän loistavan selaimen vain vähän ennenkuin aloin naputtelemaan tätä tekstiä eli alkutaipaleella tässä olen minäkin mutta se mitä Maxthon on tarjonnut, on ollut pelkkää silkkaa nautintoa ja käyttämisen vaivattomuutta. Nopeus ja selaimen oman sivupalkin (yksi monista vaihtoehdoista) pikavalinnat tekevät netissä liikkumisesta suorastaan orgastisen vaivatonta ja se on paljon se! Sivupalkissa (jossa on muuten erilaisia teemoja joista mainittakoon käytössäni oleva ”water wave”, jossa hiiren osoitin jättää samanlaisen jäljen kuin sormi vedenpintaan) on MX -pelit, Skynote, Maxthon – keskustelusivusto, syötteenlukija latausten hallinta, suosikit (aivan helvetin hieno ja helposti editoitivissa oleva kirjanmerkkien hallinta!) sekä Start Maxthon joka vie sinut suoraan tänne, paikkaan mikä on täynnä kaikkea mahdollista uutisista musiikkiin, pelejä, tv -ohjelmia,hakukoneita tai muita sosiaalisia medioita unohtamatta!


Niin, ja Maxthon toimii myös meillä prepaid – kansalaisilla täysin moitteettomasti mikä meidän kielellä tarkoittaa sitä että sivujen latautumista ei tarvitse odotella, vaan ne todellakin läkähtelevät näytölle samaan tahtiin kuin parempiparkaisten ( = asiansa kunnolla hoitaneiden) kiinteillä yhteyksillä josta muuten pääsin tänään nautiskelemaan kun kävin päivittämässä navigaattorini. Sen päivittäminen kun on erttäin fataalia epävakailla yhteyksillä ja tästä olen kirjoittanut aiemmin joten siitä ei sen enempää. Sovitaan kuitenkin niin etten jauha Maxthonista enempää, vaan käytte itse katsomassa ja jos viisaasti teette, myös lataamassa sen sillä sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus ovat niitä asioita joihin tulette ihastumaan. Maxthonin virstanpylväät ulottuvat vuoteen 2003 asti joten mistään uudesta ja yhtenään kaatuilevasta kokeilusta ei ole kyse. Oikein harmittaa että tutustuin tähän vasta nyt, nimeen olen törmännyt aiemminkin mutta ohittanut sen ”mikä lie” - olettamuksella, sillä Maxthon on The Selain isolla S:llä.Meikäläinen kiittää ja kuittaa, pään säryt ovat yhtä helvettiä ja ovat valvottaneet muutaman yön mutta nyt on kipu helpottamassa joten eiköhän sitä tänä iltana tule vielä kahlattua Blogspheren aavikoilla. Kaikille hyvät perjantait vaikka iltaa jo mennäänkin.

Ps. Linkkejä olisi ollut enemmänkin mutta tämä on vielä vähän hakusessa joten....

10 kommenttia :

 1. Tsemppiä! Oma päinvastainen läskikuuri voi hyvin kun ei oikein saa ruokaa alas. Tosin se aiheuttaa sen että jalat tuntuu pettävän alta. Onneks on tota läskiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta mikäs teikäläiseen on iskenyt? :(
   Sori kun en ole ehtinyt käymään kun piti rypeä täällä omien ongelmien kanssa niin en tiedä...ja kiitos muuten tsempeistä <3

   Poista
  2. Käy vilasemassa kunhan kerkeet. Ehkä ero...

   Poista
  3. Huomasin. Kiitos tsempeistä, en ottanut pahalla mitään kohtaa :)

   Poista
  4. No hyvä sitten :)

   Poista
 2. No voi veli Venäläinen,että sillä ruokakomenolla siellä mennään.

  Vaihda toki se ainainen makaroni vaikka kaurapuuroon.Ei ole kallista ja on tervellisempää kuin vehnästä tehty makaroni.Eikä se riissikään huraata huuda.

  Minä mätän puuroa joka aamu vaikka olisi sitä muutakin apetta tarjolla. Siihen päälle marjoja ja maitoa niin kelpaa nirsomallekin tapauksella.
  Pakastin kerätty täyteen marjoja vain puolukka puuttuu, kun on vielä raaka.

  Niin kysyit joskus mikä on saskatoosi. Se on mustikan näköinen mieto marja ja sitä käytetään hyytelöimiseen. Hyytelöityy jopa kylmänä kun murskaa.Ei tarvitse hyytelöimissokeria kun on saskatoosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaurapuuro on kylläihan jees mutta sitäkin on tullut lipikoitua enemmän kuin olis tarvis. Tuo on totta että kunnon puuro on aamun paras startti ja normaalisti meikäläinen tekeekin satsin, tosin mikrossa mutta kummiskin - sillä jaksaa pitkälle aamupäivään.

   Kiitos sivistämisestä mutta se verran vielä että oikeinko sitä kasvaa täällä kylmässä pohjolassa?

   Poista
 3. Anonyymi1.22

  Kesä kohta takana. Meikäläisen kesä meni helteistä huolimatta ihanasti yksinäisenä ja olohuoneessa. Kävin kyllä kaupoilla kerran viikkoon. Viime vuoden käytin itseeni 50 per viikko, tänä vuonna leikkauksista ja muista päättäjien kiusanteoista johtuen pystyn käyttämään enää 30 per viikko. En o vielä nälkää nähnyt mutta kovasti on uusia luita ruvennut tuntumaan siellä täällä ja henkselit piti ottaa käyttöön housujen pidikkeiksi. Taidan näivettää itseäni, ehkä joudun seuraavaksi syömishäiriöisten terapiaan? Itku on herkässä ja äksyily vaivaa, muuten menee siis hyvin.
  Miten köyhät pystyvät katsastusmaksuihin, korjauskuluihin ja laajakaistaan? Meinaan jos autolasku on tänäkin vuonna on 100 + 300 ekua niinkuin ne yleensä K1:llä pistävät naisautoilijan korjauttamaan itse piikittämäänsä vikaa niin ei tästä hyvä tule. Vuokran ja sen tulevan autolaskun jälkeen mulle jää satanen kaikkeen muuhun. Dösäliput täällä maksavat hinajaa eikä mun jaloilla niihin kavutakaan, ainakaan vielä...jotta älkää narisko auton tarpeellisuudesta - että samanlaisia huolia siellä täällä. Ehkä kahden taloudessa on helpompaa *kade*. Ons sulla tai sukulaisilla hyvätuloista yksinäistä ukkoparkaa vapaana, jolle kelpais hiukan äkeä, ruma ja laiska puoliso? En osaa huushollata ja ruokakin palaa aika usein hiileksi.
  Pakastimes on valon lisäksi hernemaissipaprikapussi ja kalapuikot. Minen kykene kävelemään metässä puhumattakaan, että pystyisin noukkimaan einestä sieltä.
  Kesästä on kummiskin selvitty. Alkukesä meni köhiessä, oli ruokamyrkytyskin ja parit kovakuumeiset flunssat ja lopulta streptokin häätö. Sitten tulivat helteet ja ny on jalkapohjissa kai ruusu. En ole 100 m:n päässä olevalla rannalla ees käynyt. Kenellä on ollut kivoin kesä? Saa sääliä, ees vähän?
  Kiva kuitenkin että muillakin on vaikeaa :) toivottaa alati sua ihaileva Edwina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edwina rakas, minä kun luulin että olet mut kokonaan hylännyt <3

   No ei kyllä käy kateeksi sinunkaan tilannetta, ei ole helppoa elää kun ei ole rahaa ja yksinäisellä se on vielä kurjempaa. Tosin tilanne on täällä se että nyt eivät riitä edes kahden ihmisen rahat enkä puhu mistään ylellisyyksistä, vaan ihan tavan elämisestä kun tuon vaimon eläke on suomeksi sanottuna olematon. Onhan se tietysti enemmän kuin ei mitään ja on auttanut mm. pitämään auton liikenteessä joka muuten on täällä korpiselkosilla välttämättön, täällä kun ei edes kulje niitä dösiä.
   Toivon sulle kaikkea hyvää ihan aikuisten oikeasti ja sydämestä koska mä tiedän mitä on kun yksin miettii näitä asioita.

   Pusuja <3

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins