Me asutaan ton hullun päässä

Hei vaan, mä olen Kutvonen – yks ton läskipään monista sivupersoonista ja me päästiin nyt ääneen kun tolta kahjolta loppu kaikki lääkkeet joita se joutuu käyttämään ettei me päästäis riehumaan, vaikkei me mitään riehuta koska tuohan se hullu on eikä me. Se tais olla Mergul – se on yks tuhatsataluvulla elänyt munkki joka asustelee pikkuaivojen takana – joka huomasi jo toissapäivänä ettei makkariin enää suihkutettu Adaptil'ia jota tämän meidän pipipään eukko käyttää sen tähden että se sais nukkua rauhassa. No me sitten ruvettiin kaikki kahdeksantoista tyyppiä tarkkailemaan että onko jumalauta käynyt tuuri ja monttoonitopi ei pysty enää ostamaan lääkkeitään, sillä kun on viime aikoina ollut pikkasen tiukkaa - josta muuten Westerlund joka on fontaalilohkon läski leipuri - on ollut sangen kiukkuinen koska se väittää veren sokerinsa laskevan liian alas ja te ette usko mikä riemu täällä pääkopassa synty kun me kuultiin runkefäärdin ilmoittavan eukolleen että nyt on sitten raksut kaput eli finito, no milk today ja niin eespäin sano Mannerheimikin kun Wolkkarilla hevostaan veti.


Aivokuoren ulkolaitamilla majaansa pitävä Bimmenger (vittu mikä nimi) pitää kirjaa tän hullun lääkkeistä ja se tais olla eilen kun se kajautti isoon ääneen että pojjaat, nyt on sitten paskanakkelilta viimeisetkin Serene - um vet'it häipyneet verenkierrosta joten eiköhän laiteta ranttaliksi ja siitäkös takaraivon Lydia – se on yks vanha huora Monte Negrosta – innostu ja se kuulkaa käskytti särkipäätä hyppäämään siihen perkeleen kottoseensa jota tää monoaivo Syyrialaiseksi nimittää ja sano sille että nyt otat saatana ja ajat lähimpään Kelan konttoriin niin saat lisäohjeita perillä. Näin myös kävi ja meillä oli hauskaa koko ajomatkan kun rääkättiin mottipäätä ihan sen takia että se koittaa rauhoittaa meitää normi mielipidelääkkeittensä lisäksi mm. sellasella paskalla kuin seitenvitosilla Zylkene'illä ja ne on kulkaa itsestään saatanasta noi lehmänmaidosta entsyymien avulla ruuvatut ”täydennysrehut” koska ne jarruttaa tosi paljon meidän rationaalista ajattelua ja toisekseen ne väsyttää ihan mielettömästi joka voi taasen johtua siitä että me ollaan lääkärien mielestä ihan mielettömiä. Tyhmät lääkärit.
Enivei, kun tää ruttuaivo pääsi lähimmän Kelan parkkikselle, niin Lydia sano sille että nyt kuule otat ja painut tonne konttoriin koska sä olet kissa ja sua on kusetettu korvausten kanssa oikein rankimman kautta ja sen tähren sun Sheebas jumittaa tullissa. No ei hyvää päivää, tää tittelityy hyppäs kuskin pukilta ja painelin pakun takaosaan missä se riisu ittensä alasti, spareijas sen titaanivalkoisen kroppansa vaalean ruskeaksi ja lisäsi muutaman söpön läikän korvansa taakse ja kylkiinsä, veteli het perkeleen vahvalla tussilla ittelleen sellaset kissanviikset ja löi klyyvarinsa turvoksiin jotta se näyttäis enemmän nöpönenältä mutta jos meiltä pään asukkailta kysytään niin johan oli visto ilmestys. Varsinkin kun se tuhri sillä tussilla sen verta vuotavan nokkansa.


Sitten ne bileet vasta lähti käyntiin kun tää diiduudiiduu – tapaus kipitti nelinkontin Kelan konttoriin, hinkkas sitä rujoa kylkeään vuoronumeroautomaattia vasten ja rupes naukumaan niin vittumaisella äänellä että meiltäkin meni hermot vaikka me asutaan sen pään sisässä jonne äänet kuuluu paljon vaimeampina kun sillä on niin paksu kallo. Kuiteskin, sen naukuminen meni jotenkin tähän tapaan:

Miku mauku, miuku mauku, mä olen Kisu Kisunen ja te ootta kusettannu minnuu mun Sheebojen kans – net kun jumittavatten tullissa, työ senkin saatanan kitsaat ja meille kisuloille pahhaa tarkoittavat kirstunvartijat. Tästä johtuen minä pieni kissanen näen nälkää enkä täten ollen voi julistella statementtejäni sen paremmin hiekkalaatikollani kuin missään muuallakaan ja tämä on asia joka teidän tulee korjaaman niin sanotusti iiimiidiötli tai otan ja raavin tapeetit tästä helvetin kopperosta siihen kuntoon että remontti on enemmän kuin tarpeen. Mikäli ette usko niin kustan lorautan tuon kirjovehkan kylkeen niin näette mitä tapahtuu ja mulla on sitä paitsi maksalaatikkoa siinä kohtaa päätä missä ihmisillä kasvaa tukka mutta mullapa on onkin velaksi ostettu angorakarva, lällällää että tiedät sinä vitriinis takaa mylkyilevä tatteropattero joka tähtäilet mua niillä Synsamin tuulilaseilla joissa näyttäis olevan plus kakkosen taitto vaseemmas ja miinus vitonen oikees klasis eli taidatkin olla niitä tyyppejä jotka näkkee sunnuntaina molemmat keskviikot ritariässä gefilus mononukleioidhydraattisima. Alitusvesi.


Ei jumal... tämän sanottuaan mottiottaraineri meni kuin menikin officen nurkassa kököttävän kirjovehkan (oikeesti se oli melkein metrinen fiikus) juurelle ja lorautti siihen sellaiset merkkaukset että ao . rehu mätäni muutamassa nanosekunnissa ja mätkähti lattiaan. Ilmeisesti tämä teko ei ollut pippasen mielestä tarpeeksi koska se rynnisti ikkunaan, repi verhot alas ja lauloi helvetin kissamaisella äänellä Emmi Launatsalon juovuspäissään säveltämän kappaleen Miks Feliwayn hinta pilvihin kohonnut on” minkä jälkeen tää laastariotsa alkoi naukua sydäntä särkevästi nousten välillä lomakkeiden täyttöön varatulle pöydälle mistä se sitten hyppäsi leikkimään yhden maahanmuuttajan pudottamalla hanskalla – tämä ulkomaalainen herrasmies kun ei ollut tottunut suomalaisiin, karvaperseisiin kissoihin eikä täten uskaltanut nostaa sitä vitun kinnastaan pois siitä kuleksimasta.

Konttuurissa oli hetken aikaa tosi hiljaista - siis muiden kun tämän meidän himppa vajaa cerebrumin osalta – virkailijan tuijottaessa näkymää kuin kuulorajoitteinen genitaalielintä ja paikalla olleiden henkilöiden (yks ulkolainen, kolme raviurheilua harrastavaa eläkeläistä ja pari opiskelijaa) siirtyessä lähemmäs toisiaan selkeän kauhun vallassa ja toisistaan turvaa hakien mutta vain hetken (ilmeisesti paniikkinappi tiskin alla), sillä pian pukkasi oven täydeltä niitä tummansinisiin haalareihin pukeutuneita ukkoja ja ne alkoivat taputella tätä meidän hullua niillä suht pitkillä lakritseillaan siinä määrin että jopa me heiluttiin vaikka oltiin pään sisällä olevassa tyhjiössä. Yö vietettiin sellaisessa kopissa ja päästiin tänä aamuna pois vaikka ne meinas lähettää tän sekopään johonkin laitokseen mutta me oltiin sen aikaa hiljaa kun lääkäri kävi katsomassa. Ihan sen takia että jos ois jouduttu tän heppelin mukana laitokseen, niin pian ois taas ollut verenkierrossa sellaiset myrkyt että me oi nukuttu ties kuinka kauan ja sehän ei taas sovi meidän suunnitelmiin – meillä kun on tähtäin suunnattu ihan muualle.


Hyvää keskiviikkoa kaikille – me lähetään hyppyyttään tätä hullua heti kun sen selkä antaa myöten. 

14 kommenttia :

 1. Hei!
  Nyt tää pohja näyttää eriltä.

  Selkeesti ollu hyvä päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tere!

   Päivä nyt on mitä on mutta tää lääkkeettömyys pistää hieman kierroksia vintille joten kait se tästä iloksi muuttuu ;D

   No hyvä kun näkyy erilaisena ja sori kahdesta otsikosta - syyn löydät eilisen tekstin kommalootasta missä kerroin Rantikselle syyn.

   Poista
 2. Ei pidä koiran kanssa kaupunkiin lähtemän ja syöttämän kissojen raksuja.
  Tulin hollitallliin ja lähden nyt jumppamatolle makaamaan.
  Se on moikka,näkyypähän taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kait pitäisi niin vaikka mä en nyt tiedä mistä koirasta sä puhut mutta hyvä asia taasen on se jos pääset edes hetkeksi pois työn äärestä.

   Ps. Sulle on postia.

   Poista
  2. Kukas teillä sitten koiran lääkkeitä käyttää.Et kai vain sinä ???

   Posti luettu ja vastausta laitettu.
   Jos nyt ei katoaisi pienen ihmisen posti ○

   Poista
  3. No mun täytyy tunnustaa että kyllä mun on pakko välillä vetää noita koirankin nappeja kun itsellä on raksut niin sanotusti jäissä sen kusipää - ortopedin takia jolla on jo vuoden ollut niin paljon "kiireitä" ettei kerkiä ees vastausta/ päätöstä antaa tähän mun selän tilanteeseen vaikka sitä on fys. polin lääkäri pyytänyt muutamaan otteeseen ja meikäläinen hieman useammin.

   Posti luettu ja vastattu.

   Poista
  4. Ohjetta laitettu ihan vanhaan malliin.
   Taitaa se lääkäri olla ihan hanurista ja kirveelle töitä.

   Poista
  5. Juu, se on sieltä ja astetta syvemmältä.

   Poista
 3. Terveisiä Lydialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vuan, miepä kerron sille helkkarin kottaraiselle että Blogspheressä on fiksujakin immeisiä jotka rohkiavat lähettää terveisiä vaikkei meitä sivupersoonia rakastetakkaan!

   - Kutvonen -

   Poista
 4. No johan on tuas issee viskannut.
  On se nyt ihan mahdotonta miten se lääkärintekele kehtaa jumittaa lausuntonsa päällä. Ettei vaan olis meidän kylästä mystisesti kadonnut johtava lääkäri vaihtanut paikkakuntaa?

  No joka tapauksessa, pikkuisen iisimpää torstaita toivottelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstaista tuli iisimpi kaikin puolin - ei hallun hallua koko päivänä!

   Lekurin perkeleellä tuntuu olevan niin kiire ettei sitä tälläiset paimenet kiinnosta ja taitaa olla niin että niitä uusia lähetteitä on jo metri meikäläisen lähetteen päällä, ensimmäinenhän lähti jo viime lokakuussa joten se on taatusti hautautunut ja tämä uudempi, toukokuussa lähtenyt taitaa kokea saman kohtalon....ärh.

   Poista
 5. Hauska tavata teitä muitakin asukkeja siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös meistä on hauska tutustua teihin, kirjailija Puskis!
   *kaikki kahdeksantoista kumartavat syvään*

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins