Googol - Jaakob Hoistinen - iltasatu

Lupasin aamulla että kerron nyt illalla Pohjoisten tundrien viimeaikaisista tapahtumista mutta koska meni näin myöhään, niin saattekin luettavaksenne hieman erilaisen iltasadun joka kertoo miehestä nimeltä Jaakob Hoistinen.

Oli myöhäinen ilta Jaakobin kävellessä kohti Siwaa, tuota mystistä paikkaa joka oli kuulemma avattu muutaman kilometrin päähän ja seistä jökötti hänen entisen (ei siis etnisen) muijansa Alma Hurpe – Koskelan talon vieressä. Ajatellessaan viettämiään vuosia Alman kanssa, Jaakob horjahti ja aivoista välittyi viesti joka kertoi muutaman verisuonen katkenneen silkasta vitutuksesta joten Jaakobin piti pitää ajatuksena muualla kuin Almassa mikäli mieli motoriikan pelaavan edes jollain tapaa. Jaakobin tietoisuus rekisteröi aivojen tuiki tärkeän viestin ja niinpä Jaakob pohti mikä mahtoi olla tämä paljon puhuttu Siwa, oliko se.....
a) Shiva, hindulainen jumala
b) šiwa, juutalainen suruviikko
c) Siva, Kaman sivujoki Venäjällä
d) Siva, kylä Venäjällä
e) Sivan piiri Venäjällä
f) Siwa, lähikauppaketju Suomessa vaiko
g) Siwa, keidas Egyptissä
…..ja koska Jaakob ei tiennyt, hän raivostui niin paljon että meni lähimpään elektroniikkaa myyvään liikeeseen ja osti itselleen tabletin. Tosin paljon kookkaamman ja neliskanttisemman kuin mitä ne hänen taskuissaan olevat tabletit olivat ja joiden ainoa taika oli pikkuväen ilmestyminen kuvioihin mukaan vaikka purkin kyljessä luki isolla Antipsykoottinen Lääke. Saatuaan tabletin pelittämään, Jaakob klikkaili itsensä sen hakukoneen etusivulle, jonka nimi tulee ääretöntä lukua (1:nen ja sata nollaa) edustavasta sanasta ”Googol” ja ei mennyt aikaakaan kun Jaakobin kuppaisten silmien eteen lävähti vallan helvetillinen määrä linkkejä joista yksi oli Wikipedia joka taasen kertoi Siwasta yllämainitut vaihtoehdot ja niistä Jaakob päätteli että kun kerran ollaan Suomen rajojen sisäpuolella, niin ainoaksi oikeaksi vaihtoehdoksi jää Suomalainen lähikauppaketju ja niinpä hän jatkoi muuttuneena, entistä varmempana miehenä kohti Siwaa, tuota Egyptiläistä keidasta joka sijaitsee Sivan piirissä Venäjällä, miltei Sivan kylän vieressä jonka lävitse virtaa Siva, tuo mahtava Kaman sivujoki ja jonka äärellä šiwan eli juutalaisten suruviikon aikana palvotaan Shivaa eli Siwaa, tuota hindulaista jumalaa.
 
Mikä on tarinan opetus?
Tarkenna hakusi.


Hyvää yötä teille toivottaa Googol, transfiniittiset ordinaalit ja Mahlo - sekä Ramsey – kardinaalit, hyperreaaliset ja surreaaliset luvut kuin myös eksistentiaalinen huimaus, Vertigo.

Ja ei, minä en ole vielä ottanut iltalääkkeittäni mutta katsellessani itsekseen avautuilevia takan luukkuja minusta tuntuu että nyt voisi olla hyvä hetki napata dosetillinen tai kaksi.


0 kommenttia :

Lähetä kommentti

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Github/jhwilson
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins