Aljoh & Pyramid - masokistin unelma

Turvauduin Vincent Ferreriin koska vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja eikä rahatilanne ole sellainen että se mahdollistaisi manööverit joiden avulla saisin helpotettua tätä helvetin sumaa joka näyttää pahenevan kesän loppua kohden. Meikäläisestä riippumattomat sateet, suunnitelmien – ja aikautalujen muutokset plus muut jutut saavat tämän homman muistuttamaan vinttikoirakisoja jossa allekirjoittanut toimittaa koiran virkaa ja aikataulut puolestaan markkeeraavat sitä edellä kiitävää, saavuttamatonta jäniksenkuvatusta. No good.


Eilisen bonuspuolelle voidaan laskea Aljohin uudet valjaat ja niihin kiinnitettävä koirien oma ”turvavyö”  (luonnollisesti pinkki) joka muuten sopii useimpiin automalleihin. Valjaitahan meillä ei käytetä kuin uimareissujen ja satunnaisten elänlääkärikäyntien vaatimilla automatkoilla sillä muutenhan tuo viisas ja kuuliainen läskipää saa tallustella pääosin vapaana, ilman mitään pantoja tai remmejä. Talvi onkin sitten eri juttu ja minisuksikokeilujen tai kelkkalenkkien ajaksi tuo karvainen veturi puetaan kunnon vetovaljaisiin. Hankinnat tehtiin – kuten linkeistä voi päätellä - Mustista ja Mirristä ja samasta paikasta ostettiin muutama uusi aktovintilelukin koska beaglekset ovat makupalojen suhteen varsin näppäriä pikku pirulaisia ja keksivät suht nopeasti miten himoittu herkkupala saadaan kielen päälle eikä tästä syystä ole mitään järkeä ”syöttää” koiraa lelun kautta/avulla. Tokihan noihin leluihin on tehty jos jonkinlaisia vaikeuttavia elementtejä niin makupalan ulostuloaukkojen kuin herkkupaljon koostumuksen/koonkin suhteen mutta rajallisten mahdollisuuksien takia siinä taitaa olla enemmän viihdettä (lue: tuskastumista) omistajalle kuin koiralle itselleen.


Aljohin mielestä vittumaisimpana uutuutena voidaan pitää DogPyramid:ia, joskin ostamamme on hieman erilainen muotoilultaan sillä sen invisitionaalista vaikutusta lisää ylöspäin kapeneva rakenne ja läpinäkyvä pinta minkä lävitse Aljohkin tähtäili sisällä mylkyilevää herkkupalaa ihmetellen mikä on homman nimi kun raksusta ei saa otetta. Oikeesti tuo on hyvä ostos koska kaikki koirat ovat sitkeitä, varsinkin kun ruokaa on tarjolla ja tuo hemmetin petrokemiallinen tötterö tarjoaa haastetta hieman enemmän kuin esim. pallo joita pyörittämällä koira pääsee toivottuun lopputulokseen. Suosittelen lämpimästi – varsinkin masokisteille koska miltei läpi yön kuuluva koiran ähellys ja ärinä yhdistettynä lelun aiheuttamaan paukkeeseen tarjoaa sellaisen äänimaailman mitä jokaisen itseään arvostavan todellisen masokistin pitää kokeilla. Oikeesti tuo on hiton hyvä hankinta vaikkei vieressäni kuorsaava Aljoh ole välttämättä samaa mieltä.


Sain muuten vihdosta viimein hommattua uuden headsetin ja tulostimeen paperia joten se tarkoittaa häpeällisten laiminlyöntieni korjaamista tässä lähipäivinä, nyt meikäläisen on riennettävä kasaamaan yksi peräkärry ja toimitettava se muutaman kymmenen kilometrin päähän minkä jälkeen käyn tutustumassa homeongelmaiseen kylpyhuone/sauna – osastoon. Ongelma on kuuleman mukaan sen verran paha että se pitäisi remontoida vielä loppukesän aikana mutta se onki sitten eri juttu miten kalenteria venytetään, tapoihini kun ei kuulu hoitaa montaa työmaata yhtäaikaa koska siitä ei tule mitään että pyörähtää tunnin, pari yhdessä kohteessa ja siirtyy sitten seuraavaan. No tunnustettakoon että sateiden takia mulla on ns. ”vaihtomesta” jota käyn koppuloimassa silloin kun varsinaisessa kohteessa hommat eivät onnistu.

Myöhään eilen illalla ilmestyneeseen iltasatuuni vedoten, muistakaa käydä Siwassa ja olkaa ihmisiksi.

Ps. Aljoh toivottaa oikein hyvää lauantaita kaikille.
Pss. Ja ei, minulla ei ole yhtään Mustin ja Mirrin osaketta.22 kommenttia :

 1. Menisin heti ostaan, jos meillä ei olis kaks noita koiria. Siinä nimittäin käy niin, että toinen pyörittää ja toinen kulkee perässä ja napsii ne namit ennenkuin pyörittäjä itse ehtii...

  Ja siksi nyt olis tarvetta virikkeille, kun jostain syystä tässä läppärillä istuessa koirat on aina levottomia. Pöytäkoneella saan istua melko rauhassa - mitä nyt Nicki tahtoo välillä syliin tai kyhjöttää selän takana samassa tuolissa - mutta jos istun tässä keittiön läppärillä, ne pyörii ympärillä ja vinkuu ja käy kokeeksi raapimassa oveakin, että mie luulisin niiden haluavan ulos.

  Tuollainen turvavyö (ja rukka-valjaatx2) meillä kyllä on, siinä voi pitää kahtakin koiraa, kun laittaa tuplahihnan väliin. Sun kanssa ei ehkä kannata käyttää mun vakitermiä "jakohihna", sulle tulee luultavasti ihan väärä assosiaatio siitä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee jakohihnasta sopimattomia mielikuvia, Paimen luultavasti assosioi sen Syyrialaiseen ;-)

   Poista
  2. Jakohihna on varsin tarpeellinen kapistus jota täällä tundralla käytetään aina silloin kun meillä on hoitokoiria ja kyllä, jakohihna on yksi niistä monista sanoista jotka saavat meikäläisen...hmm...mietiskelemään kaikenlaista :P

   Sun täytyy rakentaa koiruuksille tarha ja kantaa tarhan keskelle tuoli ja pöytä bloggamista varten ja kun tarkemmin ajattelee tätä suomen ilmastoa niin hekäpä myös katto, eristetyt seinät ja jonkinlainen lämmitys olisi tarpeen...hittolainen, näyttäis siltä ettet sä selviä tästä ihan pienellä budjetilla ;D

   Poista
 2. Niin, meidän pupujen aktivointileluina toimii pahvilaatikoit, joista kuuluva rapina, riipiminen ja töminä käy toisinaa öisin hermoon ;-)

  Toivottavasti homeinen kylppäri saadaan purettua ja sitten kuntoon! Jos sä oot hommissa niin uskon että saadaan.

  Hyviä helteitä, se supersellainen Venäjältä taitaa löytää tiensä tänne just mun lomaviikoksi *virnuilee tyytyväisenä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pystyn kuvittelemaan sen keskellä yötä kuuluvan äänen mikä lähtee repeytyvästä pahvista ja mun on tunnustettava että tässä taloudessa pupuista tulisi melko pian kintaat, olkoonkin että se saattaa kuulostaa julmalta mutta jänönkarva lämmittää käsiä hyvin, vähän samaan tapaan kuin mitä jakohihnalla varustettujen elämänmuotojen karva joka saa paikat kuumiksi hyvinkin lyhyessä ajassa ;D

   Poista
 3. Hola!

  Tarttee pyytää Heklaa näyttämään kuvaa puisesta aktivointilelusta, jonka taannoin rakensin Rakkimukselle.

  Vinkkiä otin yhdestä kaupallusesta tuotteesta, mutta halusin yrittää ihan itse. Ja se jopa toimi.

  Mäpäs meen jatkamaan laiturin öljyymistä. Kun kerran aukkakin paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hola!
   Ilman muuta, koitan josko osaisin sit tehdä samanlaisen sillä Aljoh perkele on nopea likka oppimaan ja kaikki ideat Hänen Ylhäisyytensä viihdyttämiseksi otetaan vastaan mitä suurimmalla kiitollisuudella.

   Hyvät öljyämiset ja jaksamista koska toi sun hommas on näillä keleillä haasteellinen sanan varsinaisessa merkityksessä.

   Poista
  2. Ny o öljytty koko pirskatin pitkä laituri. Aina välillä kun kävi uimassa niin helpotti urakkaa.

   Siihen leluun tarttet nytkyn, kuppiporanterän, prikkoja, ruuveja, ja yhen pitemmän ruuvin minkä yläosasta puuttuu kierteet. Kyl sä tajusit. Ja sit vaiks liimapuulevyä.

   Poista
  3. Ahaa, ihan heti ei mene jakeluun mutta eiköhän tuo aukene.

   Poista
 4. Meilläkin on Masalla turvavyövaljaat ja tuollainen liitin turvavyöhön, mutta sepäs ei sovikaan mun Volvoon. Isännän autolla matkustaessa Masa on asiallisesti kiinni vöissä, mutta Volvossa vapaana niin kuin itsenäinen koira vain voi ;) Olen kyllä joskus miettinyt, että pitäs selvittää, onko Volvolla omia turvavyökiinnikkeitä koiralle, mutta enpä ole sitten jaksanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöinenkö?
   http://www.lemmikkikauppa.fi/Autovaljaiden-pistoke-Ford-ja-Volvo-autoihin

   Poista
  2. Hmm, sopiskohan toi mun Muinais-Volvoon... Toisaalta eipä oo kauhean kallis, vaikka testais vaan. Muistan vaan, kun ostin sen meidän version, niin siinä luki, että käy kaikkiin paitsi Volvo-merkkisiin autoihin. Kiitos vinkistä, pitänee testata :)

   Poista
  3. Rantiksen linkki pelasti sut koska mä olisin ehdottanut sitä välikappaletta mikä tuon "turvavyön" saa kiinni myös trakt..siis volvojen ja muiden...hmmmm...polttomoottorilla kulkevien laitteiden omiin turvavöihin ;D

   Kyllä koira kannattais pitää kiinni jos sattuu jotain ja tällä en tarkoita suinkaan teikäläistä vaan niitä tiellä liikkuvia kaahareita ja muita hulluja .

   Poista
 5. En tiennytkään, että Musti ja Mirri on listautunut Pörssiin ?!?!? :D
  *miettii sijoituksiaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se koska eläintarvikebisnes ajaa kohta porno - ja sotateollisuuden ohitse! :D

   Poista
 6. Minni harvoin jaksaa pitkään kiinnostua kaupallisista leluista. Sen sijaan höyhen, virkatut hiiret, vinkuvat hiiret, kaffepaketista leikattu yläosa taiteltuna, ponnarien erilaiset lenksut, kaikki kestävää muovia olevat pussit (sellaiset paksut, rapisevat) ja postipakettien ympärillä oleva muovipunos ovat suursuosikkeja. Ne eivät siis ole roskia, joita meidän lattia ja sänky on täynnä :)
  Pitäisi varmaan sijoittaa lemmikkikauppojen osakkeisiin, koska ihmiset haluavat karvamölleilleen lähes aina vain parasta - vaikka itse jäisi ilman HK-blöötä ;) Asiat tärkeysjärjestykseen eli komppaan Rantista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ai miten niin lemmikeille parasta ja itselle ei mitään... Nimim. huomenna koiran kanssa luonnetestiin satojen kilometrien päähän, testi maksaa, samoin matkat ja eväät. Ja miten niin piti viime palkasta maksaa taas hevosen tallivuokra, kengitys, eläinlääkäri, vähän lisää varusteita jne. Ja miten niin en taas tässä kuussakaan voi ostaa itselleni tarvitsemiani uusia rintsikoita, shampoota jne. Ja syön paljon huonommin kuin haluaisin... Joo, kyllä lemmikkikauppoihin varmaan tosiaan kannattaisi sijoittaa :)

   Poista
  2. Polga, niin mutta Lady Minnie on viisas kissaneiti jolla riittää mielikuvitusta eikä se tästä syystä tarvitse mitään kaupallisia härpäkkeitä!
   Olet muuten oikeassa ja yksi esimerkki on puruluut, niiden hinta kaksinkertaistui pari vuotta sitten kun Kiinan markkinoille tunki länsimäistä väkeä. Silti puruluita ostetaan samaan tahtiin - ainakin meillä.

   Marra: ei naiset rintsikoita tarvitse joten sen rahan voi ihan hyvin käyttää lemmikkinsä parhaaksi ;D

   Poista
 7. Hirnakka0.13

  No jopas kopaisi, jakohihnasta täälläkin iloitaan :D Torpan Pojat saivat uuden flexikelan ja ostettiin siihen tuplettihihna, nyt jätkät harjoittelevat tasatahtiin tassutusta ja sekös ottaa terrieripoikia hermoon. Enää ei voi kiilata kaveria ja pitää nätisti pissata ristiin.

  Noista koiranleluista, täytyy joskus ottaa oikein kuva meidän monsterimajavasta. Se on kertakaikkisen pervon näköinen lelu. Violetti maireasti hymyävä kumimajava jonka hanuriin tungetaan koiranherkkuja ja josta niitä sangen kitsaaseen tahtiin tipahtelee koirareppanan kitaan. Ostettu

  En ole niitä sitten vuoden 2006 nähnyt myynnissä missään, sai ilmeisesti palautetta muotoilusta. Nyt on vaan niitä kongeja. Ihan tylsää mutta ah niin korrektia. Parasta majavassa on kuitenkin se, että se on toistaiseksi ainoa terrierin kestävä lelu. Kaksi ärriä on sitä jo kurmoottanut eikä vielä ole paria pintakuhmua lukuunottamatta milläskään. Vuosien myötä toki hapertuu mutta vielä kestää. Ainakin yhden koiran vielä.

  Aljohin valjaat ovat söpöt, jos mulla on joskus tyttökoira, kaikki romppeet ovat pinkkejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakohihna on hyvä keksintö mutta tuo perseestä ladattava majava alkoi kiinnostamaan eli jos tosiaan olisit niin ystävällinen ja laittaisit vaikkapa postaukseesi kuvan siitä tai jotain, koitan ehtiä illalla lukulistani pariin (mulla on niin paljon niitä valokuvia näkemättä - oon ehtinyt syötteessä vaan vilkaista!)

   Poista
  2. Tiedätkö, se majava on toistaiseksi kadonnut eikä kukaan tunnusta sitä hävittäneeksi. Jompikumpi koirista sen on jonnekin jemmannut. Pitää vielä etsiskellä sillä se on todellakin esittelemisen arvoinen kapistus!

   Poista
  3. Okei, mä odottelen josko se löytyis jossain vaiheessa.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins