1. Haluatko mainetta? 2. Päivän valinta: Max Factorin 4802 Dear lord what diarrea

Edit klo 18.24: Jurtan "World Greatest Food" -sivu on ilmestynyt ja siellä on nähtävissä Rannalta katsoen - blogista tutun Rantakasvin Marja - RAhkapiirakka ohje sekä Ritva N:n lähettämä Omenapiirakan ohje - respeteistä ja tekijöistä enemmän uudella sivulla!

Onhan niitä kaiken maailman ripsien pidennyksiä sun muita hienouksia mutta eilen käyttööni ottamat liimaripset ovat siitä hyvät että:

1. Ne estävät tälläistä viatonta ja vanhurskasta paimenta näkemästä kaikkia niitä hypotalamusta hiveleviä ja perin syntisiä ajatuksia herättäviä näkyjä mitä nämät kesäiset kelit näin waikeina mutta wallattomina aikoina tarjoavat ja....

2. ....toisekseen, ne tarjoavat todella vaivattoman tavan treenata silmäluonien liikutteluun tarkoitettuja lihaksia ripsien ollessa toisissaan kiinni lähes yhtä lujaa kuin se kuuluisa paska vieläkin kuuluisamman Junttilan tuvan seinässä. Liimaripset saat ilmaiseksi kunhan jaksat maalata ruiskulla n. 12 tuntia ilman suojaimia kohdetta jossa on hyvin paljon koloja, puolikaaren muotoisia kaareja jotka aiheuttavat ns. takaisinlyöntejä eli sen mitä ruiskulla suhautat, on takuuvarmasti sun pärstässäsi. Helppoa kuin heinänteko ja samalla nenäontelotkin puhdistuvat kun pääset illalla vetämään suihkussa käydessäsi sieraimista sellaista narua että siitä virkkaisi vaikkapa lentävän maton tahi jonkin muun suurehkoon tilaan tarkoitetun lattian peitteen.

Joo, mun ”vain kahdeksan tuntia päivässä” - lupaukseni ei oikein toteutunut eilen ja saavuin kotiin sen verran myöhään etten kaukalon* tyhjentämisen ja suihkun jälkeen enää jaksanut avata konetta päästäkseni tänne Blogspheren laajoille aavikoille.
* Koska syön tätä nykyä kuin sika, olen siirtynyt astetta isompaan ruokailuastiaan joka itseasiassa on petrokemiallinen (Tupperware) kaukalo mikä muistuttaa sitä entisten aikain puista, yhdestä hirrenpätkästä ja melko suuren pimpatuksen vallassa veistettyä pitkää ja suht syvää, puista kaukaloa.(pimpatus on kaunis synonyymi joka sopii arkikieleen paljon parempi kuin se brutaali, vitu – alkuinen sana).

Sitten varsinaiseen asiaan joka on todella tärkeä ja perustuu meneillään olevaan läskikuurini sekä läskikuurin aikana aloittamaani treenaamiseen joka tulee jatkumaan senkin jälkeen kun olen saavuttanut tavoitepainoni eli:
Te rakkaat lukijani tiedätte kuinka paljon meikäläinen muutenkin rakastaa ruokaa mutta nyt mä tarttisin hyviä ja proteiinipainotteisia reseptejä jotka olisivat a) helposti valmistettavia (en ole hyvä kokkaamaan) ja b) joiltakin osin myös sellaisia etteivät ne vaatisi mitään lämmittämistä koska se on varsin vaikeaa työmaaolosuhteissa. Siis tavallaan kahta lajia: niitä joita mä voisin tehdä vapaa – aikanani kotona ja sitten sellaisia ”juotavia” joita voisin ottaa töihin evääksi. Eilen jo sain Rantikselta ja Helmeltä hyviä vinkkejä – kiitos niistä – mutta lisää kaivataan ja olisin todella happy mikäli joku niitä mulle viittis toimittaa, joko s-postin välityksellä tai sitten suoraan kommenttilaatikkoon. Toivomuksena on selkeät ohjeet eli ensin ainesosaluttelo ja sitten yksityiskohtainen tekotapa eikä mitään ammattilaistason slangia ”joo kato sit pyöräytät niitä pannulla, kyllä sen näkee kun ne on valmiita” koska se on mulle sama kuin sanois että hyppää sinä poika humppaa sen hellan vieressä. Mainittakoon vielä että olen kaikkiruokainen lukuunottamatta valkosipulia – olkoonkin että sen on terveellistä – koska mä joudun olemaan päivittäin asiakkaiden ( = rakennuttaja/rakennuttajat) kanssa tekemisissä eikä silloin voi haista kuin rankkitynnyri. Tiesitttekö muuten että valkosipulin hajun saa parhaiten pois kun sekoittaa banaaniin (siis mössää sen) muskottipähkinää ja muutaman tipan kahvilikööriä? Siis tipan, ei desiä. Kuulostaa ehkä omituiselta ja epäuskottavalta mutta tämä kombinaatio on eräs Vanhan Liiton eli alkoholistien peruja sillä samainen yhdistelmä poistaa vanhan viinan hajun ja on varsin suosittu kaappijuoppojen keskuudessa. Minen kuitenkaan jaksa joka aamu väsätä tuota tatinaa joten siksipä valkosipuli on kiellettyjen aineiden listalla.


Homma toimii ”jos sä rapsutat mun selkääni, niin mä rapsutan sun selkääsi” - periaatteella koska joka ainoa resepti tulee olemaan ikuisesti näkyvissä Jurtan sivulistaukseen piakkoin ilmestyvään ”World Greatest Food” - sivulle jossa on luettelo näistä resepteistä sekä luonnollisesti linkit reseptin tekijän blogiin sekä mahdollisiin muihin yhteyksiin, esim. G+:n puolelle med kunnon promootio. En aio tehdä tästä mitään ruokablogia vaan tämän uuden sivun olisi tarkoitus palvella muitakin ihmisiä ja se toimisi näin ollen yhtenä osana tätä Jurtan vilpitöntä tiedon jakamista. Tiedän että te ette ole olleet kovinkaan innostuneita näistä mun suunnitelmistani mutta ette voi kieltää etteikö tässä olisi ideaa, olkoonkin että mulla on nyt oma lehmä ojassa mutta silti, maailma on täynnä kokkaustaidottomia jotka olisivat onnellisia helpoista mutta silti hyvistä ruokaohjeista koska uskokaa pois, meitä on paljon joille ruuan laittaminen ei ole itsestään selvä asia. Niin, enkä laittaisi pahakseni vaikka reseptien joukkoon eksyis jälkiruokareseptejä koska minä nyt satun olemaan suuri makean ystävä.

Tälläistä tälle aamulle ja tässä oli mun pyyntöni tai paremmin kerjäys koska safka on mulle tärkeä asia ja kaiken lisäksi mä olen ”kettiörajoitteinen” mikä on uusi EU – direktiivin 03052014/KT mukainen nimitys sille vanhalle, vuodelta 2006 peräisin olevalle ja vanhetuneelle Sisäasiainministeriön ”Ei jumalauta mitä mämmiä” - asetukselle.

Palatakseni näihin ripsiini jotka tällä hetkellä liikkuvat todella tahmeasti ja ovat väriltään tumman harmaat (Rannilan RR 23), niin sain idean ja ostin eilen Lumenen nro 9772 Your skin is so white:a ja sillä kun vetäisee ripsien juuret niin saadaan aikas kivan näköinen efekti kun harmaat ripseni päättyvät lumivalkoisiin kärkiin, olkoonkin että näytän muuntajaan kusseelta pesukarhulta mutta ei se mitään. Kokeilin myös Maybellinen LäskiQueenia (vai oliko se Lash) mutten tykännyt, sen sijaan Clinique +39 astetta ja keuhkoputken tulehdus kaupan päälle (red) antoi varsin vietelevän ilmeen näille mun hieman lehmän silmiä pienemmille okulääreilleni eikä Sensain pidentävä 38 (brown shadow in my pants) arkeen ja Kelan konttoriin ole ollenkaan huono valinta puhumattakaan Max Factorin 4802 Dear lord what diarrea'sta joka on varsin näpsä valinta avohoidossa olevalle timpurille. Kannattaa kokeilla kun seuraavan kerran menette ripsariostoksille.


Edelleen: ei uskois kuin paljon saatanan vanha timpuri muuttuu ja tässä muutama otos kun innostuin leikkimään noilla ripsiväreillä:

Normi selfie


....Ja vajaa kaksikymmenä minuuttia meikkipöydän ääressä. Aika muutos vai mitä?


Hyvää tiistaita teille kaikille ja jos niitä reseptejä niin PUSUT!

Ps. Oli muuten 190. postaus!



6 kommenttia :

  1. Mitäs tykkäät rahkapannarista:

    Rahka-marjapannukakku
    4 kpl munaa
    8 dl maitoa
    4 dl vehnäjauhoja
    1/2 dl sokeria
    1 tl suolaa
    noin 50 g voita sulatettuna
    1prk maitorahkaa (tavallista tai maustettua)
    mustikoita tai muita marjoja tai omenaviipaleita (jos on)

    Ohje
    Vatkaa kananmunat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta. Vatkaa jauhot joukkoon noin desi kerrallaan. Lisää sokeri ja suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Sulata sillä aikaa rasva ja lämmitä uuni 225 asteeseen. Sekoita taikinaan vähän jäähtynyt sulatettu rasva ja rahka ja kaada leivinpaperille, reunalliselle uuninpellille. Ripottele päälle 3-4 dl mustikoita tai vadelmia tai muita marjoja jos sattuu olemaan. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes rahkapannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!
      Sori kun tämä vastaus tulee näin myöhään mutta olen tosi onnellinen että edes joku viitsii osallistua tähän mun lihotukseeni ja varmaa on että kokeilen tuota sun reseptiäs jahka kerkiän!

      Poista
  2. Omat ripset mulla niin pitkät, että ottaa laseihin jos liian hyvin ne päähän istuttaa.

    No, sitä ohjetta tässä sulle.

    Omenapiirakka

    4 dl piimää
    4 dl sokeria
    6 1/2 dl vehnäjauhoa
    120 g voita
    1 rkl leivinjauhetta
    n.1 1/2 litraa omenaviipaleita (käy myös persikka, aprikoosi ,raparperi ym,.)

    Ohje
    Sekoita piimä,sokeri,jauhot ja leivinjauhe.
    Sulata voi ja sekoita joukkoon.
    Kaada taikina uunipellille jossa on leivinpaperi.
    Ripottele omanapalat taikinan päälle
    Ripottele päälle sokeria ja kanelia.
    Paista uunin alaosassa 200 asteessa n.30 min.Tai kunnes on kauniin ruskea.Riippuu niiin uunista.
    Todella meidän isännän hittituote ja helppo tehdä. Teen usein ,vaihtelen vain hedelmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanon sulle samat kuin Rantiksellekin eli sorry tämä myöhäinen vastaus ja sun omenapiirakka menee kokeiltavien reseptien listalle! Ilmoittelen sitten miten onnistun, meinaten nyt on sellaista vaakalentoa ettei mitään rajaa joten kokkailut jää vähemmälle (mikä on paha juttu).

      Poista
  3. En kykene resepteihin, mutta otsikkoon viitaten totean, että vakituisessa käytössäni on Max Factor 2000 calories -maskara. Sillä jostainhan ne kalorit on saatava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hittolainen !
      Tuohan on hemmetin kätevä nauttia päivittäiset kalorit! :D

      Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Github/jhwilson
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins