Naisten taistelut ja oudot käsitykset siitä kuinka (sensuroitu) toimii

Näistä viisauksistahan ne naaraiden tappelut usein lähtevät..

Tänä aamuna vankka ja horjumaton uskoni kauniimman sukupuolen älynlahjoihin joutui koetukselle lukiessani tämän uutisen, joka kiistatta todistaa älyllisen kapasiteetin vähyydestä ja vieläpä varsin brutaalilla tavalla. Tapauksesta en kommentoi enempää koska taustoja en tiedä mutta sanonpahan vaan että ajoitus, tapa ja paikka olivat täysin vääriä. Tapauksen johdosta päätin sukeltaa netin syövereihin tarkoituksenani tutkia naisten älykkyyttä hieman laajemmin ja se mitä eeppiseltä retkeltäni löysin, sai minut järkyttymään siinä määrin että minun oli turvauduttuva Lafeghaihin joka on sekoitus kolmivuotiaan karitsan hikeä ja antispsykoottisia lääkkeitä. Hyvää kamaa joka resetoi mielen kuin mielen äärimmäisen tehokkaasti ja joidenkin tapausten kohdalla voidaan jopa puhua cerebrumin deletoimisesta kognitiivisten toimintojen osalta. Rienaaminen kuitenkin sikseen koska eipä tuo omakaan älykkyysosamäärä mitenkään päätä huimaa joten mitäpä sitä ketään arvostelemaan/tuomitsemaan. Päinvastoin, aamun parhaat naurut sain kun jouduin Googlen opastamana Demi:n sivustolle missä oli käynnissä sangen vilkas ja pitkään (taisi olla jopa vol. 2) jatkunut keskustelu otsikolla "Naisten oudot harhaluulot miesten kehontoiminnoista".  Ei hyvää päivää.

Taas Bloggeri lisäilee omiaan tai tää voi olla kyllä Googlenkin juttuja kun tein yhden vesipuistoihin liittyvä kuvahaun...


Mottipäisyydestä - suomalaisten päättäjien – kertoo sen sijaan kokoomuslaisten kansanedustajien Sanni Grahn – Laasosen ja Lasse Männistön tekemä 46 outoa lakia ja sääntöä - ovatko nämä Suomen turhimmat kiellot? - listaus, jossa on lueteltu joukko lakeja, asetuksia ja viranomaiskäytäntöä jotka tekevät omalta osaltaan Suomesta juuri sellaisen pers'reiän kuin mitä se tällä hetkellä on. Epäolennaisuuksiin keskitytään ja niitä sanktioidaan todellisten ongelmien jäädessä täysin hoitamatta.
Vastapainona näille sairaille asetuksille ja laeille on Maailman typerimmät lait, joka on varsin hupaisa listaus pääosin amerikkalaisten ilona olevista laeista ja joukosta löytyy mm. sellaisia jumalaisia lakeja kuin Amerikkalainen voi vallata löytämänsä asumattoman saaren, kunhan siellä on linnun ulostetta ja Danvillessa, Pennsylvaniassa voimassa oleva laki jonka mukaan Kaikki sprinklerit tulee tarkistaa viimeistään tuntia ennen jokaista tulipaloa. Tätä asetusta voidaan pitää jopa haasteellisena. Muitakin hauskuuksia löytyy ja esim. englantilaiset, joita olen pitänyt suhteellisen rauhallisena kansakuntana, osoittautuukin varsin brutaaliksi kansaksi sillä Yorkissa sallitaan skotin ampuminen jousipyssyllä kaikkina muina päivinä paitsi ei sunnuntaina. Tämä on kyllä hieman ristiriitainen laki sillä toinen lähde väittää että ko. paikassa olisi luvallista tappaa nuolia ja jousta kantava skotti kaikkina muina päivinä paitsi ei tuona nimenomaisena sunnuntaina joten en tiedä kumpaan lähteeseen on uskominen mutta henkilökohtainen kantani on että annetaan skottien tallustella rauhassa koska he ovat asiallista porukkaa. Tietoni perustuu siihen ainoaan tapaamaani skottiin joka oli kyllä varsin verraton ja sutjakka tyyppi. Skotlantilaisista tuli mieleeni yksi juttu jonka haluaisin toteuttaa ja se on sellainen missä kerättäisiin suuri joukko irlantilaisia, virolaisia ja suomalaisia yhteen paikkaan med todella runsas alkoholitarjoilu koska tämän seurauksena päästäisiin todistamaan todellisen suurvallan syntyä. Pelkästään siitä syystä että meitä kaikkia yhdistää yksi tekijä....

Tässäpä oli Jurtta24news:in tämän aamuinen anti ja kaiketi mun on tästä lähdettävä kohti keskellä metsää kököttävää talovanhusta kohti ja kyllästettävä itseni Vehnänalkioöljyllä (saa mm. apteekeista) joka on maailman paras hyttys – ja muu lentävä vihulaismyrkky. Ei valu hien mukana eikä kirvele, on täysin allergiavapaa tai ainakin luulisin niin ja on todella tehokas, olen käyttänyt kyseistä ainetta jo muutamia vuosia ja todennut sen hyväksi. Ne vitun inisijät ja muut pörriäiset eivät tule edes lähelle ihoa tsekkaamaan onko siihen laitettu jotain myrkkyä eikä tämä johdu mistään epämiellyttävästä hajusta koska vehnänalkioöljy ei oikeastaan haise, havaittavissa on vain pieni viljan tuoksu. Suosittelen lämpimästi.
Olkaapa ihmisiksi älkääkä tapelko vesipuistoissa tai missään muuallakaan vaan käyttäkää sekin aika paaksaamiseen joka sentään on paljon mukavampaa touhua.
Ps. Oli muuten 165. postaus!


29 kommenttia :

 1. Huomenta vaan sinne tundralle.

  Olipas makoisa uutispläjäys heti aamutuimaan. Tommosessa paikassa tapellaan ja vielä jonkun äijän takia. Huh huh. Kyllä meitä monenmoisia maahan mahtuu.
  Sanoisin että näiden neitokaisten verbaalinen kyky taisi olla vähissä, kun käsiksi pitää käydä.

  Kunhan saan tämän sammiollisen teetä juotua, lähden isoon kaupunkiin maalaamaan erään rakkauren herelmän seiniä. Jee. Selän punoituksen mielestä, on hyvä päivä olla sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika törkeä tapaus monestakin syystä: kolme akkaa yhden kimpussa, pieni paarero sylissä ja se itse asia.....

   Sulla nyt tuota maalausurakkaa pukkaa oikein isomman mukaan mutta hyvää seinänmaalauspäivää - muista kuitenkin pitää tuuletusräppänät kiinni ettei rissanrajat suukaa läpi.

   Poista
  2. Rissanrajat suukaa läpi??? Häh???
   Mää niin en tajunnu.

   Hyvin saatiin maalattua. Kyllä maalikerros voi saada ihmeitä aikaan.

   Poista
  3. Suukata = paistaa läpi eli kyseessä on liian ohut tai kuivumaan ehtinyt maalikerros jolloin rissan eli maalitelan jälki näkyy valoa vasten katsottaessa. Työmailla kontrolli laittaa valaisimen 60 asteen kulmaan seinään nähden ja maalattua pintaa tarkasteltaessa sen tulee olla "yhtä", mitään rajoja tai varjoja ei saa näkyä eli albedon (heijasteen) tule olla sama koko seinän osalta.

   Onnittelut maalausurakan onnistumisesta koska uusi väri seinässä piristää aina.

   Poista
  4. Aaah!!!
   Nythän mä sen hokasin!!! Aivan loistavasti selitetty.

   Poista
 2. Olipas mukava herätä kikatukseen! Unissani keitin kahvit ja asettauduin aamubloggailulle...klikkasin mainostamaasi Demin linkkiä... Kikatukseen sitten heräsin! Ihania :) Joskus aina näkee Vauvalehden sivuille linkattuja hauskuuksia, joita on sitten pakko mennä nauramaan. Tokihan niistä osa on trolleja, mutte ei se mitään. Köyhällä SAA olla halvat huvit.
  Haa, toi vehnänalkioöljy olikin mulle uus juttu. Laitetaan korvan taa. Asia ensin ja ehkä öljyä joskus.
  Äläkä nyt pudota sitä taloa niskaas, jooko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo Demihän on niitä "Kysy Erkiltä miksi esinahka on kireä" - julkaisuja ja aiheet sen mukaisia mutta kyllähän nuo päivää piristävät!

   Kokeile ihmeessä vehnänalkioöljyä - et tule pettymään.

   Poista
 3. Jos etsit naisen älykkyyttä, niin vääristä paikoissa olet hakenut. Ei sitä löydy Iltapulujen sivuilta eikä netin syövereistä, se on lähempänä kuin uskotkaan:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa olla eli vanha sanonta"Miksi mennä merta edemmäs kalaan?", pitää paikkansa tässäkin jutussa:D

   Poista
 4. Kiitti tosta vehnänalkioöljyvinkistä - täytyy kokeilla jos ne öttiäiset näillekin leveyksille joskus eksyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mä vasta avasin tuon linkin "naisen älykkyydestä". Tuolla perustella miehet ne vast älykkäitä ovat, väitän, että yhdeksän kymmenestä tuollaisesta uutisesta koskee miehiä ja yksi - vaikkapa tuo löytämäsi - naisia ;-)

   Mutta saatan olla väärässäkin. Mähän oon nainen ;-)

   Poista
  2. Vehnänalkioöljy on todella hyvä tuote ja mitäs siihen "viisauteen" tulee, niin onhna se totta että miehet tappelevat naisista useammin mutta siihen on syynsä: te annatte olettaa mutta ette anna varmuutta(nihinkään asiaan) ettekä tästä syystä tee meidän elämää mitenkään helpoksi ;D

   Poista
 5. Pitää nyt kuitenkin muistaa, että Demi ei ole aikuisten naisten lehti, vaan sitä lukee jotkut esiteinit ja ehkä on ihan hyväkin, että 12-vuotiaan tytöt ei vielä tiedä kaikkea peniksen toiminnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmankos en aiemmin edes ollut kuullut moisesta lehdestä :)

   Poista
  2. Just Helmelle vastasin että Demi on näitä "Waikeiden Aikain Wiisauksia pienpimpaimille ja muille Winnivaivaisille" mutta syy miksi linkkasin tuon jutun on se, kun te elämää enemmän nähneet naaraat aina mainostatte sitä että tytöt ovat henkisesti paljon kehtittyneempiä kuin pojat ja se myös näkyy (teidän mielestä) vanhemmalla iällä niin tässä sitä "Todellista Wiisautta ja Pitkällistä Pohdintaa" nyt sitten nähtiin ;D

   Oikessa kyllä olet siinä että sen kyrrehyydän toimintaperiaatteisiin ehtii tutustumaan myöhemmälläkin iällä jolloin asian voi ottaa oikein päätyökseen :P

   Rantis: Demiä ja muita "Kysy Ekiltä voiko alusvaatteet päällä tulla raskaaksi" - julkaisuja tulee seurata intensiivisesti niin tietää missä mennään, muuten kaikki XOXOXO Bojojoing! eiks oo hei! - jutut jää tajuamatta ;D

   Poista
 6. Voi meitä naisia :)).

  Mää en sit ikinä muista ostaa tota sun paljon mainostamaa vehnänalkioöljyä. Pitää varmaan tilata netistä niin vois ehkä joskus tästäkin torpasta löytyä. Noi ohvit sun muut haisee (ja maistuu) aikas ällöltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä niin, oikeastaan mun pitäisi seuraavassa Paimenseminaarissa ottaa esille tämä teidän vallattomuutenne ja taidankin tehdä sellaisen aloitteen että jokainen Paimen saa vastuualueen jonka piiriin kuuuvat kottaraiset hänen tulee laittaa kuriin ja Herran nuhteeseen, olkoonkin että se tietää useimmissa tapauksissa hyvin pitkiä ja raskaita "nyt saat isän kädestä" - sessioita ja muita yhtä rankkoja kurinpitotoimenpiteitä muta teidät on saatava ruotuun hinnalla millä hyvänsä. (tuliko tästä tarpeeksi pitkä? :D )

   Koitas nyt muistaa tilata koska vehnisöljy on tosi hyvä juttu mutta ennekaikkea - lopeta se offin syöminen ;D

   Poista
  2. ..mutta, muta ei liity tähän kurinpidolliseen osioon mitnkään vaan sen vuoro tulee sitten myöhemmin ja ihan toisessa tarkoituksessa :P

   Poista
 7. Jajajaaaa! HULLU Maailma, HULLUJA kanssaihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on - ihmisistä on tullut petoja.

   Poista
 8. Ai onko jossain vastaavia miesten ihmettelyjäkin? Toisinaan kyllä huomaa kaikenlaisia kuvitelmia olevan, kun lukee miehen kirjoittamaa kirjaa, jossa se kertoo naisen ajatuksista ja toimista. Ja fyysisistä toiminnoista... kuten että nännit kovettuis samasta syystä kuin miehinen jalkovälielin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä niistä ihmettelyistä tai en minä ainakaan ole moisiin törmännyt mutta asiahan on niin, ettei ihmiset taida olla perillä kaikista jutuista..

   Poista
 9. Tasaisen satunnaisesti itseäni ajatellessani en tajua itsekään mikä naista oikein vaivaa... mutta nyt huomaan, että olen vieläkin aika "kiltti" tapaus. Sanallista kopua kuuluu suustani, mutta sekin pääosin vain kotona (ja useimmiten vain pääni sisällä liittyen omaan typeryyteeni). Maailman meno on kyllä välillä aivan kahjoa ja tuntuu, että kesäaikaan auringonpaisteessa osalla lähtee käytöstavat lapasista ihan kokonaan.

  Vehnänalkioöljyä sitten hankkimaan, sillä inhoan itikoita yli kaiken. Kerran jouduin sukulaisten kanssa mittaamaan niiden metsämaita ja meinasin saada hysteerisen kohtauksen kun miljardi tappajahyttystä inisi korvissa. Söisivät hengiltä, mutta pitääkö niiden inistä!! Onneksi pienempi sukulaistyttö rupesi itkemään (ehti ennen minua), joten nappasin häntä kädestä ja läksimme suoraan risukkojen läpi autoon istumaan ;-) Siinä meni sitten ainakin tunti mukavasti pienessä autossa kaksistaan hysteerinpuuskia ravistellessa...

  Että silleen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet villi tapaus mutta järkevä sellainen eli osaat hillitä itsesi :D
   (ainakin sen perusteella mitä sun juttujas olen lukenut)

   Mun mielestä ihmisten itsekkyys on mennyt sille tasolle että ihmisten evoluutio menee koko ajan taaksepäin sivistyksen ja hyvien tapojen karistessa pikkuhiljaa joten saas nähdä millainen maailma on muutaman vuoden kuluttua.

   Hyttyset ovat itsestään saatanasta ja siinä olen samaa mieltä sun kanssas että se ininä - varsinkin öiseen aikaan - on vielä pahempaa kuin se niiiden harrastama kuppaaminen.

   Tuosta sun tapauksesta täytyy ottaa oppia ja pitää aina jotain pikkumuksua mukana silloin kun työmaat ovat risukossa :D

   Poista
  2. Kaikki konstit on sallittuja itikoiden suhteen =)

   Kerran nuorena tyttönä astuin ampiaispesän päälle, juoksin sitten isän tutun viljapellon läpi kun pakoon piti jonnekin päästä. Isä manaili ja huuteli minulle kun ei tiennyt mistä oli kyse. Sain sitten 17 ampiaisen pistoa yhdellä kertaa.

   Mitä tästä opimme, kaikki nyrkkiä pienemmät oliot on vaarallisia!!! Vaikka en mä kyllä noita ampiaisia pelkää, olisin mäkin varmaan suuttunut jos joku olisi tullut tallomaan mun kodin päälle.

   Poista
  3. Ai niin, vielä käytöstavoista. Täälläpäin on julkisissa kulkuvälineissä käytöstavat kadonneet viimeisen viiden vuoden sisällä. Ihmiset ottavat itselleen ja tavaroilleen vähintään kaksi istumapaikkaa. Koskaan ei istuta kenenkään viereen, vaan jätetään penkki väliä tai vastapäätä omille pikku laukuille tai repuille. Taikka sitten vaikka kännykälle, josta kuuluu jokin älämölö.

   Olenkin ottanut tavakseni mennä juuri tällaiselle paikalle ja kysyä onko tässä tilaa (vaikka muuallekin pääsisi istumaan), joutuvat sitten nostamaan laukkunsa syliinsä, voi voi... Mulla menee kyllä loppuikä tässä leikissä, mutta sen verran ärsyttää tuollaiset leveilijät, että päätän aina joltain ottaa sen kakkospaikan pois ;-) Kulkisivat taksilla!

   Oho, ihanpa avauduin.

   Poista
  4. Jessus mikä määrä pistoja!
   Monellehan nuo pistot ovat kuolemaksi ja esim.systerini poika oli pienenä niin allerginen että yksi ampiaisen pisto tiesi sairaalareissua kun hengitystiet turposivat umpeen ja tästä syystä siskoni vihaa vieläkin (poitsu on nyt reilu kaksikymppinen) kesää mitä en toisaalta kyllä ihmettele.

   Se on jännä juttutuo ihmisten keskinäinen kanssakäyminen; joka puolella mainostetaan sosiaalista verkostoitumista mutta todellisuudessa se tekee ihmisistä erakoita jotka eivät uskalla olla face to face - tilanteissa mikä on sääli - tietokoneen näyttö kun ei koskaan tule korvaamaan sitä helisevää naurua tai sitä hypnoottista katsetta minkä livenä oleva naaras...siis henkilö saa aikaan :)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins