Anatoli Gaddakealaisen pallit - kaikkien reliikkien Äiti (tai okei, Isä)

Eilen meni taas kroppa rikki mutta onneksi sain Taivaallisen Naisen tulemaan kotikäynnille ja hääp sai sitten paineltua ruodon sellaiseen kuosiin että pääsin liikkelle, joskin tapahtunutta seurasi uneton yö jonka aikana tulin kahlanneeksi läpi tämän huonolla hoidolla olleen lukulistani ja hyvä niin sillä poikkesin Helmen blogissa innovoitumassa ( < - no ei tasan ole virallinen sana mutta tuossa paikassa nimenomaan innovoidutaan). Se johtuu siitä että Helmi kuuluu Tahdontaivuttajien klaaniin jotka pystyvät vaikuttamaan ihmisten alitajuntaan tekemättä itse yhtään mitään ja niinpä en nytkään ehtinyt silmäillä Helmen tekstiä kuin muutaman sekunnin ajan, niin tiesin mitä mun oli tehtävä tai jos totta puhutaan niin äänet mun pääni sisällä käskivät tehdä niin eli heti kommentoinnin jälkeen riensin Jurtalle tekemään muutamia säätöjä jotka näkyvät jos oikein tarkkaan katsoo. Ihmisen luonteen – ja varsinkin suomalaisen sellaisen – tuntien, kerron muutokset koska kenelläpä sitä on aikaa ruveta tihrustamaan että mitähän helvettiä se vajakki on tällä kertaa rustaillut tänne hikiseen Jurttaansa. Toisin sanoen muutin fonttikoon 12 pikselistä aina huikasevan massiviiseen 13 pikseliin ja ruuvasin rivinväliä aavistuksen isommaksi varsinkin kommalootan puolella missä rivinväli oli niin taaja että j – kirjaimen alamutka jäi näkymättömiin ihan sen takia että käytän eri fonttia kuin mitä mallin/pohjan alkuperäinen oli. Toivottavasti nyt on edes vähän parempi lukea. Lisäsin Jurtalle täsmähakukoneen (powered by Google) ja se ompi mallia ”kaksi sivua” koska muissa malleissa tuo saatanan lätkä on niin iso että silmiin sattuu. Hakukentän alapuolella oleva ruskea paskarantu edustaa sitä toista sivua mihinkä hakutulokset sitten tulla tupsahtavat vaikka oikeesti ne lävähtävät koko näytön leveydeltä ja voinkin tässä ohimennen mainita että hyvin näkyy ja vielä paremmin löytyy. Hakukoneen teema on capuccino jos ketä kiinnostaa ja ainoa asia mikä harmittaa on se etten saanut (ei ollut) sivun taustaväriä em. härpäkkeeseen, olkoonkin että tuolla tapaa se erottuu paremmin.

2000 - luvun versio Anatolin palleista

Eilen ei oikein sattunut mitään erikoisempaa noiden selän hermo – ongelmien lisäksi tai ei nekään mitään erikoisia ole mutta sanotaanko ettei ihan jokapäiväisiä kumminkaan. No yks juttu sentään sillä mä voitin paimenten arpajaisissa ritsan joka on ihan virallinen reliikki syystä että begrum – se ritsan nahkaläpyskä johon lingottava kivi laitetaan – on valmistettu Anantoli Gaddakealaisen kivespusseista ja on sen tähden pyhäinjäännös siinä missä muutkin koska Anatoli sattui olemaan melko kuuluisa ja hurskas paimen 1200 – luvulla. Äijä asusteli tuohon aikaan Novgorodissa ja koki karmean kohtalon ruotsalaisen pitokokin kaaduttua hänen päällensä eräässä taistelussa jossa Erik Tuhkamuna yritti valloittaa tuon jo maailmanmaineeseen nousseen kauppapaikan.Anatolin piti salamurhata – ritsalla tottakai – Erik Puunpolttojätekikkeli ja hän väijyi Ekiä tämän teltan liepeen alla kun Ekille ruokaa (muss med köttisbullat) tekevä ja aivan saatanasti ylipainoinen kokki horjahti ja murskasi alleen Anatoli - paran . Tuosta urheasta salatappajasta ei jäänyt jäljelle kuin kivekset ja velaksi ostettu banaaninkuorimaveitsi. Vielä tänäkin päivänä on arvoitus miksi vitussa Analla oli hallussaan ko. Knivet koska banaaneja ei tuohon aikaan ollut mailla eikä halmeilla. Asia josta historioitsijat tappelevat verissä päin. Ihan totta,viimeksi Kiasmassa joka menee tämän verisen yhteenoton takia puolen vuoden remonttiin ja siksipä jää monen apurahan itselleen huijanneen runkefäärdin väkästelyt näkemättä. Hyvä hyvä.
Taas lipsahti muisteloiden / yleissivistyksen puolelle mutta voin kertoa että ritsa on todella hyvä; Anatolin kasseihin mahtuu aika helvetin iso kivi ja osumatarkkuus on mitä parhain ja tästä on kiittäminen kassien vallan saatanan ryppyistä ulkopintaa josta saa tukevan otteen eikä stemu tämän takia lähde harhailemaan minne sattuu.

Anatolin pojapojanpojanpojanpojan(potenssiin kymmenen) pojanpoika

Joo, yön valvoneena ja näin Suden hetkellä tuntuu ettei ajatus oikein luista. Tiedättekö muuten mikä on Suden hetki tai mistä sanonta tulee?
Antakaas kun minä valistan teitä:
”Suden hetki on käsitteenä on hyvinkin vanha ja se esiintyy historiankirjoissa ensimmäistä kertaa 1100 – luvulla eläneen Myrresjölundilaisen (nyk. Espoo, toim.epähuom.) Gunnar Stormessonin päiväkirjassa joka löydettiin jostain helvetin syystä Turun linnan kaivauksissa 1988 ja siinä kerrotaan Suden hetkestä näin:
Taas ne tulevat, nuo verenhimoiset voudit ja asettuvat aloillensa taloamme ympäröivään metsikköön, valmiina käymään kimppuun heti kun joku uskaltaa astua ovesta ulos. Ne tulevat joka kerta samaan aikaan näin aamuyöstä ja siksipä olemmekin antaneet tälle kello neljän hetkelle nimeksi Suden hetki – se on oikea sana kuvaamaan noita perkeleen verenhimoisia Kruunun lähettiläitä. Onneksemme olemme päässeet entisaikain brutalismista (WTF?,toim.epähuom.) jolloin Kuninkaan Koirat tunkeutuivat väkivalloin taloon ja veivät kaiken, niin naiset kuin lapsetkin ja sen mitä he eivät ottaneet mukaansa, he polttivat maan tasalle ja kehtasivatpa vielä kusta savuavien raunioiden päälle välittämättä mitään siitä, että rikkoivat sekä perheen että työllä ja tuskalla rakennetun pirtin. Vaan eipä ole nämä Kruunun veronkantajat eivätkä omaisuuden haalijat paljon sen parempia, käyvät kimppuun heti kun saavat tilaisuuden ja ovat niin väkivaltaisia perintätoimissaan että minultakin on mennyt kolme pellavapaitaa mokoman perunavipin takia jota nämä Suden sukua olevat verikoirat koittavat periä ja vieläpä korkojen kanssa. Tämän takia olkoon Suden hetki kirottu nyt ja aina.

Myrresjölundissa asuu vielä nykyisinkin todella vallatonta väkeä

Ylläolevasta tekstistä voimme päätellä että ulosotto on rulettanut jo hyvin varhaisessa vaiheessa eivätkä nuo metodit ole miksikään muuttuneet sillä minuakin ahdistelevat voudit asettuvat vuokrakorsumme lähimaastoon juuri tähän aikaan eli Suden hetkellä. Tälläinen väijyminen teettää pirusti töitä ja siitä on todisteena meikäläisen olohuoneen lattiaan piikkaama reikä josta jatkuu 600 metrin tunneli kylämme ainoalle linja – autopysäkille, se näet on ainoa pakoreitti noiden livekalan näköisten voutien kynsistä ainakin siihen asti kunnes joku noista valopäistä hoksaa pysäkillä olevan perkeleellisen läven.
Ei ole helppoa tämä pers'aukisen elämä 2000 – luvun hyvinvointi (khihhihi) valtiossa.

Ei mitään hajua mistä tämä tuli - liekö Bloggerin tekosia?

Hyvää torstaita teille kaikille – vettä sataa ja tuulee niin helvetin lujaa että huomasin ikkunasta vilkaistessani Hölppäs Almankin lähtevän lentoon ja muija on sentään Turkin kuulantyönnön mestari vuodelta 1932.


16 kommenttia :

 1. Tuo kukkaistyttö lienee joku persaukisten jumalatar vaatetuksesta päätellen ;)

  Me kävimme ruokakaupassa viilentymässä, täällä tarkenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suattaapi olla hyvinnii meikäläisten jumalatar:D

   Täällä taasen mennään vastakkaisella metodilla - ihmiset aiheuttavat suunnattomia ruuhia mm. Sokoksen tuulikaappiin missä lämpöpuhaltimet porottavat täysillä.

   Poista
 2. Tuollainen Boratin uimapuku on kyllä ihan kätevä varmaan. Ainakin mahakkaammilla yksilöillä. Lähdenpä tästä Yyteriin katsomaan, tarkeneeko siellä kukaan olla ylipäätään uikkareissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boratin slingit taitavat olla maailmankuulut ja olenkin miettinyt josko hommaisin tuollaiset koska olen pahemman luokan masokisti mutta nähtäväksi jää...

   Vai Yyteriin...hmmm...sieltä on aikas mukavia muistoja.

   Poista
 3. Tahdontaivuttajien Klaani kuulostaa ihan hemmetin hyvältä!! Nyt mä viimein tiedän, minne kuulun!
  Heh, sä olet lukenut Suden hetkestä. Mä luin juuri kertomuksen siitä, mistä sanonta "tuhannen pillun päreet" on tullut.
  Hienoa, että sait käsiisi (vai selkääsi) Taivaallisen Naisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Helmi! Minä kun olen aina pitänyt sinua kilttinä likkana ja nyt kerrot lukevasi tuhannen pimpaimen valonlähteistä!

   Suden hetki on mulle niin tuttu että taidan vaihtaa sukunimeni Sudeksi tai sitten MeniSudeksi, joka kuvastaa tätä tuuriani aikas hyvin.

   Poista
 4. Hiivatin huono uikkari vesijuoksuun järvessä tolla plikalla :(

  Täällä kuule paistaa jo aurinko, hiukan kyllä tuulee vielä, mutta kesä tuppaa väkisin päälle,mitäs nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päinvastoin, tuohon on Suomen Uimaliiton Vesijuoksuosaston suosittelema uima-asuste joka tulee viralliseksi vesijuoksun kisavaatteeksi Södertäljen Olympialaisissa 2083. Ihan totta, FIFA:n miehet kertoivat (olivat kuulleet Duabain F1 - kisoissa).

   Täällä paistoi aurinko hetken aikaa mutta muuten koko helvetin päivän on tullut vettä eripituisten sadekuurojen muodossa. Ärh.

   Poista
  2. Pitää laittaa sitten heti tilaukseen tuo uikkari. Minähän olen kyseisenä vuonna parhaassa terässäni vesijuoksua silmällä pitäen:D

   Tuli vettä ja ukkosta, juu.

   Poista
 5. Huomentaa!
  Aurinko paistaa ja tänään pääsee maalaamaan ;)
  Aljohille jätskii lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta!
   Mikään aurinko paista ja tällä kelillä ei voi maalata edes vesiohenteisilla koska menee turhan luiruksi.
   Sinäse pidät Aljohin puolia ja munon tunnustettava että me syötiin sen kanssa muutama Ville Vallaton tuossa hetki sitten.

   Poista
  2. Nokun hän on niin paljon joutunu kärsimään ja tarvii piristystä ja vaiks kuin paljon. Kuvittele itelles oikutteleva kohtu ni peittäisit ittes jätskil ;)
   Naisten oikeuksien puolesta jäätelön voimalla!

   Onneks oli katoksen alla. Välil tuli vet siihe malliin. Mut sain maalattua.

   Poista
  3. No joo, onhan tuolla ollut rankkaa ja siksi se saakin vähän ekstraa eikä tuo jäätelö nyt niin paljon sitä persettä levitä.

   Onnittelut maalausurakan valmistumisesta!

   Poista
 6. Laita mulle tulee sen Taivaallisen Naisen osoite ja vaikka miehen.Sais tulla mut parantamaan.
  Kävin tänään työterveyslääkärillä ja ei hyvä heilu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hemmetti:(
   Taidat asua sen verran kaukana ettei tuo lähde koska sain puhuttaa tosi pitkään ennen kuin se suostui ajamaan vaaditut poronkusemat tänne tundran perukoille.
   Sun täytyy nyt aatella ittees ja pitää saikkua ilman turhia reuhtomisia + menet lääkäriin josko ne pystyis operoimaan/hoitamaan sut kuntoon.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins