20 kg painoa lisää - deadline 21.10.2014

No niin, nyt sitten heitetään kaikki vanha helvetin kuuseen ja aloitetaan käänteinen projekti ainakin kahdella rintamalla eli tavoitteena on saada elopaino nousemaan kahdella kymmenellä kilolla lokakuun 21. päivään mennessä (mahdollista, painoin 85 kiloa silloin kun olin aviossa Hullun Kokin kanssa) ja toinen on se etten enää jaksa räplätä tämän blogin optimoinnin kanssa, se on aivan sama onko latautumisnopeus 91/100 vai 84/100 koska sillä ei ole mitään perkeleen merkitystä ja siksipä rukkasin hieman html:ää ja nyt on sitten niitä kuviakin nähtävillä. Daa.

Normaalisti laihdutetaan mutta kun meikäläisellä on menneet nämä viimeiset vuodet pääasiallisesti kahvista, nortista ja särkylääkkeistä muodostuneen ruokavalion voimin, on tämä maallinen tomumajani nyt sen verran huonolla hapella että painoa on saatava lisää nopeasti ja paljon. Skeptikkojen ei pidä luulla että tämä on taas yksi hulluista tempauksistani vaan lihottamiselle on perusteet: Päivittäinen energiankulutukseni on hyvinkin suuri jonka kattamiseen eivät ne normaalit eväät (pari sämpylää, kenties muutama pätkä lenkkiä ja kaksi litraa kahvia) riitä ja tässä ollaan menty muutamia kuukausia näiden kiireiden/sairasteluiden takia sen verran vähällä ruualla että mä alan yksinkertaisesti kuivua kasaan, ts. elimistö käyttää ravinnokseen”itseään” ja se taasen ilmenee jatkuvana väsymisenä ja muina fyysisinä oireina mikä ei ole suinkaan hyvä juttu. Tämä painonlisäys ei ole mikään hetkellinen päähänpisto vaan olen seuraillut tätä kroppani tilaa jo pidemmän aikaa ja pohtinut mitä kaikkea pitää tehdä ja mistä pitää luopua. En ala lupailemaan liikoja mutta olen vakavasti harkinnut tupakan polton lopettamista mutta se päätös pitää tulla samalla tavalla kuin kävi viinankin kanssa koska nikotiinilaastarit – olkoonkin että olen niitä testannut ja suht hyviksi havainnut – ovat itsensä pettämistä koska kyllä äijässä pitää olla sen verran selkärankaa ettei sen päätöksen tueksi mitään apuja tarvita.


Harrastaakseni itseni pettämistä sanon että nykytilanteessa missä selän osalta sitä kaivattua leikkaus/leikkaamatta jättämispäätöstä ei kuulu eikä näin ollen myöskään lääkitystä (koska samainen, päätöksen tekevä lekuri on tässäkin asiassa jumala) näihin helvetin kipuihin, on tämä pipo sen verran kireällä että toisinaan on parempi istua ja vetäistä nortti sen sijaan että leipoo jotain turpaan. Aika näyttää miten tupakoinnin kanssa käy. Safkaa sen sijaan menee tai no, eilenhän vasta tämä lihotuskuuri alkoi mutta melko hyvällä vauhdilla koska minulla on käytössä normi ruokien lisäksi ravinnelisät vaikka ne ovat hieman hintavahkoja mutta helppo tapa huolehtia energian saannista varsinkin työmaaolosuhteissa. Koska tällä alalla on pakko pitää tietynlaista lihaskuntoa yllä painojen nostelun muodossa, niin ”Vanhaa” varastoa on jäljellä jonkin verran eikä meikäläisen tarvitse rynnätä ostoksille aivan heti. Täytyy kuitenkin muistaa että se terveellinen ja perinteinen ruoka on se kaiken A ja O eikä sen kanssa pidä sortua mihinkään ihme kikkailuihin eikä poppakonsteihin.

Lisähaasteen tuo tämä mun omituinen elimistöni joka sietää melko paljon ruokaa sen näkymättä sen paremmin ulospäin kuin vaa'alla ja siksi sen eteen joutuu tekemään tavallista enemmän töitä, joskaan se ei ole aivan mahdoton rasti sillä tässä alkutalvesta pidin vajaan kuukauden lihotuskuurin jonka aikana painoa kertyi seitsemän kiloa. Laiska luonne kun olen, niin mun on näin alkuun pakotettava itseni tekemään kunnolliset eväät töihin, keitettävä aamulla puurot ja tehtävä kunnon aamiainen ja se on kuulkaa tämä alku suht vaikeaa ihmiselle joka on tottunut kiskaisemaan pari kuppia kahvia ja jokusen nortin ennen maailmalle lähtöä. Pelkkä huono tapa mutta siitä irti pääseminen vaatii oman taistelunsa (ja helvetisti tiskaamista). En ala pitämään mitään päiväkirjaa ja kertomaan muutaman sadan gramman lisäyksistä mutta sanotaanko nyt että viikon välein voin kertoa missä mennään ja kuinka monta tappelua olen meillä asuvan Valkyrian kanssa käynyt, hääp kun ei oikein pidä näistä un kuureistani koska mä kuulemma käyttäydyn omituisesti ja sotken koko keittiön. Jälkimmäinen on kyllä röyhkeä valhe koska yksi näistä mun pakkomielteistä on se että huushollin on oltava siisti ja puhdas.

Tähän on pyrittävä

Tälläistä tällä kertaa ja piti mun enemmänkin kertoa mutta taas täytyy mennä koska mun pitää olla puoli yhdeksään mennessä naapuritundralla ja ajomatkaa on jonniin verran joten lopetan nyt.
Koitan paikata antisosiaalisuuttani taas illalla ja toivotan kaikille oikein hyvää tiistaita.

Ps. Sori kirjoitusvirheet. (tuli kiire kun aamu meni koodia rukatessa).
Pss. Blogin muokkaaminen on hieman kesken kuten näkyy..25 kommenttia :

 1. Keittiön voi sotkea siivoamallakin, jos laittaa tavarat vääriin paikkoihin... ja kunpa vois siirtää painoa langattomasti, saisit heti 8 kb.
  Mun mies sai kätevästi painoa Lidlin juustohampurilaisilla. Onnea sun projektille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tottapa turiset, järjestys olla pitää ja meikäläinen on suorastaan fanaattinen mitä omien kamojen paikoillaan pysymiseen tulee. Liekö sitten Valtion laitoksen peruja mutta on siinä sellainen pointti että kun kamat ovat oikeilla paikoillaan niin ne löytää vaikka pimeässä ja kamojen järjestys on muuten esim. Syyrialaisen peräkopissa ihan ykkösjuttu koska muuten duunipäivä menis tavaroita haeskellessa.

   Mun mielestä kaikki hampurilaiset onhöttöä, olkoonkin että ne maistuvat....hmm...sangen taivaallisilta.

   Poista
 2. Nyt puhuu mies joka ottaa vastuun omasta elämästä.Hyvä juttu ♥

  Onhan se tiedetty totuus että kun polttaa kilot pysyy poissa, sillä elimistö parka kärsii niin suuresta hapenpuuteesta ettei ruokakaan imeydy kunnolla.
  Kun tumpataan elimistö toipuu ja kunto kohenee.
  Tuo sinun deadline päivä on sama kuin siskoni syntymäpäivä.Eli ei voi muuta kuin onnistua.
  Onnittelen päätöksestä ja toivon kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain on tehtävä tai mä kuukahdan näille sijoilleni ja uskonpa että mun laihuus on yksi syy siihen miks mä palelen niin helposti.
   Jos mä onnistun tämän projektini kanssa niin mä lupaan lähettää sun systerille ruusuja :D

   (Niin, ja koitan sitten tänään vastailla...)

   Poista
 3. Saat täältä puolet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä höpsi, teikäläinenhän on vegetaristi(tai ainakin kasvispainoitteista ruokavaliota noudattava joten ei sulla ole ylimääräistä. Sen sijaan mä voisin ottaa niitä sun keksikakkuja ja muita herkkuja - kyllä FedEx toimittaa :D

   Poista
  2. Jos osoite seuraa viestiä niin täältä lähtee semmonen keksipaketti ettei mitään rajaa :D
   Hullu leipuri on tosissaan asialla.

   Poista
  3. Kiitos tarjouksesta!
   Ilta on mennyt omien asioiden hoitoon ja kohta pääsen taas syventymään internetin syövereihin mutta ensin pitää hoitaa pari asiaa ja käyttää Aljohia iltalenkillä:)

   Poista
  4. Laitoin sulle postia.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Maelka, yritys on ainakin kova joten toivotaan että tulosta syntyy. (Kierin sitten lokakuussa moikkaan sua ;D )

   Poista
 5. Kuulostaa hyviltä päätöksiltä! Minäkin voisin sulle mieluiten useamman kilon lahjoittaa.

  Voisit kysäistä apteekista sellaisia korkeakalorisia juomia. Fresubin- nimellä ainakin pitäisi löytyä. Niissä on kaloreita ja proteiinia järkevässä suhteessa. Ovat sellaisia pirtelön tyylisiä juomia. Hinnoista en tosin sitten tiedä, kuinka arvokkaita ovat Suomen maaperällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elähän horise, teikäläinen on just niinku pitääkin! (me Paimenet näetsen tiedämme enemän kuin mitä me tuomme julki..)

   Kiitos vinkistä! Pistin nimen ylös ja aion kysyä onko tuota Fresubinia tai vastaavia saatavana kohtuuhintaan koska juur tuollaiset olisivat työpäivisin mitä parhain ratkaisu sillä vatsaa ei voi täyttää raskaalla ruualla kun pitää päästä taipumaan ahtaiden paikkojen vaatimiin hankaliin asentoihin.

   Poista
 6. http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/FRESUBIN-PROTEIN-ENERGY-DRINK-300-KCAL/PULLO-4X200-ML-suklaa

  Tuollaisen linkin nyt ensihätiin löysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! ♥

   Poista
  2. Kävin tsekkaamassa eikä ollut edes kallista - neljä pulloa kympillä mikä on kohtuu litrahinta käypäsestä aineesta.

   Poista
 7. Fresub-pirtelöitä aamulla, aamupäivällä, päivällä....:) Lihomisia sulle!

  VastaaPoista
 8. Mä voin lahjoittaa sulle mun selluliitit :D Hirveetä kun vanhuus ei tuu yksin, kun ei mulla ennen oo semmosta ollu, mutta tänä kesänä on. Voihan höh. Pitää varmaan ruveta liikkuun enempi, että niistä eroon pääsen. Jos on tarpeeks timmit lihakset, niin eihän sitten voi mitenkään olla selluliittia vai mitä? Näin sanoo aukoton logiikkani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules nyt likka, sen mitä olen niitä sun kuvias katsellut ( = järjettömästi) niin susta ja selluliitista ei voida puhua edes samana vuonna!
   Antisellulismi kun on teidän pitkäsääristen siunaus ja näin ei sano minun......öööö...sangen omituiset mieltymykseni vaan visuaaliset todisteet sekä Paimenten ikiaikaiset seurantatilastot!

   Poista
  2. Et oo nähnyt mun yläreittä niin läheltä, että tietäisit tästä mitään :D

   Poista
  3. Siispä sun täytyy tehdä oma postaus yläreidestäsi med 20 valokuvaa! ;D

   Poista
 9. Mä luulen, että sä haluat lihasta lisää, joten luovun hetken innostuksestani enkä ota läskiveistä esiin ja lähetä sulle lantiolaardeja.

  Tsemppiä uuteen elämään, aika monta asiaa tässä yhdistyy, joten ehkä kannattaa tehdä pieniä uudistuksia päivien ohjelmaan.

  Faija lopetti tupakoinnin, juuri norttia sekin veteli, kertaheitolla. Sitä oli rankkaa katsoa vierestä. Hyvin se kuitenkin meni ja sen jälkeen painokin nousi. Eli sä voisit saada kaksi kärpästä samalla kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helkkari sentään! Vastasin tähän sun kommaan jo monta päivää sitten toista kautta mutta olisi pitänyt tulla tarkistamaan näkyykö vastaukseni niin kuin oletin. Pahoitteluni tästä.

   Joo, olet oikeassa koska suurempi lihasmassa auttaa jaksamaan paremmin tuolla projektien parissa ja muutenkin mutta nortista en vielä luovu vaan käytän huonoja hermojani tekosyynä ;D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins