"Kuolleet" ja me

Nyt pääsette tutustumaan varjojen maahan syystä että mun oli pakko ottaa eilen yhteyttä pimeälle puolelle ihan sen takia kun sattuu olemaan hieman asiaa Karmalle. Helppoa tuo rajan taakse siirtyminen ei koskaan ole ja siellä on oikeastaan aika ynseää meininkiä koska Varjojen Maan porukka tietää arvonsa ja käyttäytyy sen mukaan, niillä kun nyt vaan sattuu olemaan sellaisia kykyjä mistä me kuolevaiset voidaan vain haaveilla. Asiani ei tietenkään edennyt, se on joka kerta samanlaista saatanan jaagaamista ja odottelua koska Varjojen Maa on sen verran monitasoinen paikka ettei siellä ”kilauteta kaverille”, vaan kaikki asiat täytyy hoitaa tiettyjen rituaalien ja tiukkojen säädösten puitteissa. Tässä muuten muutama linkki josta käy selville ”minkä varjon” alla te elätte:
Spirit animals, Jeri Smith – Ready: http://www.jerismithready.com/quiz/#

Shamanism, working with animal spirits: http://www.animalspirits.com/index1.htmlNäitä juttuja joita pidetään yleisesti humpuukina tapahtuu joka päivä ja koska meille on taottu päähän tiettyjä asioita pienestä pitäen, saa aikaan sen että me kiellämme kaiken ”yliluonnollisen” joiksi me näitä pieniä, meille näkyviä häivähdyksiä kutsumme. Tosiasiassa kyse ei ole muuta kuin siitä että raja Varjojen Maan ja tämän meidän maailmamme välillä ei ole stabiili ja tästä syystä ne joskus limittyvät keskenään niin, että me vaellamme yhdessä kuolleiden kanssa (”kuolleet” - mikä typerä termi).

Tässä muutamia esimerkkejä ja katsokaapa erityisesti ravintolapätkä jossa valvontakameran tallenteessa näkyy mielenkiintoisia asioita ja kiinnittäkää huomionne erityisesti etualalla olevaan pöytään josta nainen poistuu.
Näin tällä kertaa. Meikäläisen on mentävä mutta jos en jää jumiin rajan toiselle puolelle, niin illalla nähdään...4 kommenttia :

 1. Pahus, klipsin täytyy olla rajan toisella puolella, koska se ei ilmiinny mulle. Tää lootakin ilmoittaa, että kommenttini on julkaistu, vaikken ole vielä edes kirjoittanut sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä näet - maailmat sekoittuvat!

   Poista
 2. Tulehan sinäkin tänne toiselle puolelle. äläkä yhtään jännitä. Tuttuja täällä vain elelee ja uusiin voin sinut tutustuttaa.Muista vain ettet kiroile kun saavut rajan yli, sillä silloin portit sulkeutuu.
  Muuten toi ravintola juttu on ihan oikeesti omahohtainen tapahtuma tai ainakin samankaltainen.Pitää vain avata kolmasilmä ja kaikki näkyy selvemmin.
  Kaikella rakkaudella Lohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ns. "yliluonnollisia" asioita sattuu joka päivä ja ihan turhaan ihmiset kammoksuvat niitä ja meikäläisen manaaminen on sitä luokkaa että alakerrassa kyllä pidetään ovia auki - oikein tervetulotoivotusten kera :D
   (Lohi on muuten meikäläisenkin voimaeläin ja sen toisen linkin mukaan voimaeläimeni on korppi).

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins