Ff Nightly - anonymoX - juomattomuus ja muutama outo hakusana

Mikäli kesästä 2014 tulee tälläinen mitä se on ollut tähän asti, niin menköön se nopeasti ohi vaikka auringon lapsien klaaniin kuulunkin mutta nämä olotilat ovat sellaiset että mitäpä sitä kesällä kun siitä ei pysty nauttimaan. En kuitenkaan kiusaa teitä enempää sairaskertomuksellani koska maailmassa on paljon hyviäkin juttuja joihin laskettakoon vaikkapa se että olen tällä hetkellä puolalainen. Vielä jokunen hetki sitten nautin englantilaisuudesta ja tulipa sitä oltua aito amerikkalainenkin joten tälläisenä maailmankansalaisena on aikas mukava olla, varsinkin kun se näyttää menevän useimpiin tahoihin täydestä kuten Feedjit ja muut. Kyse on Firefox:ille saatavasta laajennuksesta nimeltään anonymoX 2.4.1 joka vaihtaa ip – osoitetta halutulla frekvensillä tai sitten ihan manuaalisesti. Tiedän varsin hyvin että olen aina paasannut avoimuudesta ja siitä kuinka esim. Jurtalle harva tulee suoraan mutta jokainen tehköön niinkuin itse parhaaksi näkee. Syy miksi lisäsin anonymoX:in on puhtaasti se että se on varsin hyvä tapa pysyä erossa viime aikoina häirinneistä seurantaeväisteistä (blokkaa cookiet).

Toinen riemastuttava juttu (minähän en ole koskaan tyytyväinen mihinkään) on niinikään Firefoxin Nightly 32.0.a1 jonka voi ladata täältä Download Crew:n sivustolta. Mulla oli vähän aikaa Waterfoxin jälkeen Firefoxin Beta – versio (30.0) mutta pakkomielteinen kun olen, niin täytyihän mun päästä kokeilemaan tätä uusinta versiota ja hyvin tuntuu toimivan ja on kieltämättä nopein näistä kaikista aiemmin testatuista versioista. Ainakin täällä tundralla eli syrjäseudulla ja prepaid – yhteyksien ollessa kyseessä.

Tässä pitäisi koittaa viedä yhtä projektia eteenpäin ja vienkin niin mutta se on tämän hetkisen terveydentilan puitteissa melko haasteellista kun pitäisi koittaa näyttämään miten kukin työvaihe tehdään, laskea materiaalien menekit ja hoitaa tavaran tilaus sun muut jutut niin se teettää ylimääräistä työtä kun kaikki pitää varmistaa varmistamisen jälkeenkin. Ajatus kun ei kulje siihen malliin kuin pitäisi. Toki jotain hyvääkin ja omistan tämän seuraavan niille jotka taistelevat oman alkoholisminsa kanssa ajatellen kenties ettei tästä mitään tule, niin se (hyvien asioiden tapahtuminen eli käänne) vaatii oman aikansa mutta uskokaa pois – niitä alkaa tapahtumaan ja vielä yllättävällä tavalla. Sain toissailtana soiton, kun eräs tuon meneillään olevan projektin rahoittajista soitti ja aloitti puhelun sanomalla että puhutaan hieman rahasta. No minä pakarat jäykkänä koska arvasin että kyseinen raha koskee velkaani joka ei monellekaan ole suuri mutta minulle kyseinen 3000,- euroa on aikas perkeleellinen summa, varsinkin kun ottaa huomioon ettei tämän kahden kuukauden totaalisairastamisen aikana ole tullut pennin penniä mistään. Rahoittaja ei kuitenkaan ahdistellut velan maksussa vaan heittikin asian päälaelleen ja sanoi että sovitaanko niin että kun vedät projektin kunnialla läpi, niin velka on sillä hoidettu. Saattaa kuulostaa omituiselta mutta tämä projekti on ns. oheistyö josta minun ei ole ollutkaan tarkoitus saada rahaa vaan toimia lähinnä neuvoa antavana osapuolena ja hoitaa nämä laskenta – ym. edellä mainitsemani asiat. Aika helvetin hieno juttu etten sanoisi ja syy tähän hänen puoleltaan suoritettuun jaloon eleensä oli juuri se, että hän kertoi raitistumiseni takia luottavan meikäläiseen eikä hänen tämän takia tarvitse itse niin paljon stressata projektin puolesta. Juomattomuus siis kannattaa vaikkei sitä rahaa varsinaisesti kerry mutta kaikki raha mitä tulee, käytetään järkevästi vaikka sillä sitten ostettaisiin mitä tahansa koska kaikki mitä ei käytetä viinaan tai muihin päihteisiin, on paljon järkevämpää kuin sen typerä kurkusta alas kaataminen. Lyhyesti sanottuna mitään eikä mikään tapahdu hetkessä mutta pitkässä juoksussa kyllä. Tärkeimpänä asiana kuitenkin se mitä ei rahalla saa eli rakkaus ja uskokaa pois kun sanon että se on aika mielenkiintoinen tunne kun rakastuu ihmiseen vasta silloin kun hänen kanssa on elänyt 11 vuotta. Näin kävi myös Valkyrialle ja minulle sillä ensi kuun 20. päivä tulee kolme selvää vuotta täyteen ja ne ensimmäiset 11 vuotta...noh, niitä en halua edes muistella.


Jottei tämä nyt mene ihan raamatulliseksi mene, niin vilkaistaanpa hieman oudoimpia hakuja millä tänne Jurtalle on päädytty:

Kiimalammas juoksukäsine
Ei saatana... ja minä kun luulin olevani sekaisin! Suosittelen tämän haun tehnyttä köyttämäään itsensä sänkyyn ja sitten kun pahin vaihe on mennyt ohi, niin tilaa hei oikeesti apua koska minusta tuntuu että sä pääset jonon ohitse paikkaan missä noita kiimalapasia tehdään. Ne on hyviä laitoksia: aamulla saa raksut ja siellä voi koko päivän haahuilla flanellikalsareissa ellei sitten tee niin pippaa että tädit laittaa mammittelemaan. Uni tulee varmasti koska sulle annetaan sellaista kivaa ainetta jonka vanhan liiton väki tuntee intiaanimyrkyn nimellä.

Eroottiset naiset kalenteri
No nyt ollaan asian ytimessä mutta luuletko että nämä suostuu siihen? Tiedän että Jurtan naiset ovat astetta rankempia – ei kun Blogspheren rankimpia mutta ei näitä saa yllytettyä sellaiseen, jo pelkkä s-postin osoitteen saaminen vaatii kuukausien työn joten meidän on valitettavasti pakko hylätä koko ajatus. Niin ja kiitos tästäkin, nyt ei sitten tarvitse nukkua edes niitä muutamaa tuntia minkä olotila antaisi myöten.

Tundrahulluus
Kuvittele itsesi keskelle ei mitään ja ympärillesi muutama sata lammasta niin jo vain siinä alkaa vahvempikin mieli järkkymään. Mulla alkaa ensi kuun alussa lampaiden ajo tuonne pohjoiseen joten jos sulla on riitaa vaikkapa anoppisi kanssa niin lähetä räähkä tänne, lupaan että saat olla loppuelämäsi rauhassa mutta muista käydä katsomassa sitä koska asylumissa ne päivät on melko pitkiä.

Hiljaisten Salien kuvaus - kyllä se 7. luku sieltä tulee ihan lähiaikoina

Velhokuvaus
Ei hyvää päivää.....Jurtalla on kyllä yks welhotar ja useita kuvaajia (joista muuten pitäisi tehdä ihan oma postaus) mutta tietääkseni yhtään velhokuvausta ei ole tehty. Varsinkin kun tuo meidän welhotar karttaa filmille tarttumista mutta voinhan mä kysyä noilta kuvaajilta jos lähdetään eteläisille maille welhotar – jahtiin mikä muuten vois olla aika riemastuttava kokemus (korreloi henkiin jäämisen kanssa). Itse tietysti pysyttelisin turvallisen matkan päässä ja seuraisin kiikareilla mitä tapahtuu koska täytyy muistaa että Lady Mindie on ollut jo jonkin aikaa welhottaren opissa...


Pannukakku saatana
No hittolainen, monennäköistä demonia minuakin riepottelee mutta yhtään pannukakkusaatanaa ei ole vielä eteen tupsahtanut ja toivottavasti ei tupsahdakaan koska näissä entisissäkin on melkoinen paimentaminen. Sympatiat kuitenkin sulle sillä pannukakkusaatanan ilmiintyminen enteilee (sen mitä hätäseen ehdin loitsujen kirjasta katsoa) sitä että kohta sulla on kämpässäsi myös pitkoperkele ja piimäkakkupiru ja ne jos mitkä on vaikeasti manattavia demoneita. 
 
Bataattiperkele karhunvatukkapedillä

Mä lopetan nyt tähän ja alan aamusta hoitamaan rästiin jääneitä velvoitteita koska tässä on mennyt eilinen ja tämä päivä etten ole kyennyt hoitamaan sen paremmin Jurtan asioitakaan kuin lukulistaani.
Hyvät yöt kaikille ja niille jotka luotte aamulla niin oikein hyvää torstaita.

25 kommenttia :

 1. Liittyköhän tuo käsine jotenkin kiimaiseen lampaaseen?? Meillä oli hieman juttua röökistä ja sanoin silloin, että mun tupakanpolton lopetuksen voi lukea hesarista. Toisin kävi nyt kahdeksas päivä ilman röökiä. Näin se sitten päättyi yli neljäkymmentä vuotta kestänyt harrastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa - a. En tiedä mutta toisinaan nämä haut on kyllä niin omituisia että pistää oikein ihmettelemään mitä ihmisten päässä liikkuu.

   Jumaliste Harry, tosi isot onnittelut röökittömän elämän alkamisesta sillä se on harrastuksen pituuden huomioon ottaen todella suuri saavutus!
   Taannoin kun olin nivustyräleikkauksessa, laitoin edeltävänä yönä 21mg nikotiinilaastarin röökikiellon takia ja täytyy tunnustaa ettei aamulla tehnyt yhtään mieli ja tunne oli pikemminkin sellainen että käsille piti saada tekemistä. Leikkauksen jälkeen laastari pois (ei edelleenkään tehnyt mieli) ja nortti huuleen - tyhmä minä.
   Sun lopettamispäätös on kuitenkin heti helvetin hienoesimerkki siitä mihin ihminen pystyy jos sitä tosissaan haluaa.

   Poista
  2. Onnitteluni Harry. Tämä on miehen työ.
   Ei ole koskaan liian myöhäistä tumpata viimeinen tupakka ja voin luvata että kaikki alkaa nyt maistua paremmalta ja tuoksut voimistuu.Myös yskät paranee nopeammin ja tulee hitaammin.
   Viikkoja varmaan joudut räkää yskimään mutta sekin helpottaa kun keuhkot puhdistuu.Onnea,onnea ♥

   Poista
  3. Harrylle onnittelut. Mun isä oli polttanut varmaan melkein 50 vuotta, kun lopetti ja myös Paimenelle tiedoksi; hän valitti juurikin sitä, että käsillä ei ollut mitään tekemistä kun piti taukoa esim. puuhommista.

   Poista
 2. Mun blogista on haettu kahdella eri hakusanalla lapselle hautakiveä, ja se saa minut lohduttomaksi, vaikka omat lapset on ihan hengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset haut ovat kyllä surullisia koska silloin tietää että siellä toisessa päässä on iso suru.Se on muutenkin lasten kuolemat paljon herkempiä, tai en minä ainakaan isommin noteraa jos joku aikuinen kuolla kuopsahtaa mutta kun nuori sielu jolla on elämä edessäpäin, joutuu jättämään tämän elollisen niin se kyllä tuntuu pahalta.

   Poista
  2. Jotain sellaista, mitä ei vaan halua kokea.
   Vastauxexi kysymyxeesi oon Äkissä.

   Poista
 3. Poistin muuten anonymoX:in koska ilmaisversiossa ärsyttävä mainos pop-uppaa jatkuvasti silmille ja mainokset sais kyllä pois premium -versiossa mutta minähän en maksa vitosta kuussa sen takia että mulla on joku outo ip - osoite. Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannatakaan, koska huomasin, että kävit eilen testaamassa anonymoxiotasi. Arvasin, että se oot sinä, joten hukkaan meni sekin testi :)).

   Nauratti kans yks päivä, ku mun sivuille oli tultu haulla "kylän kovin putkimies" :D.

   Poista
  2. Nainen, onkos sulla joku kristallipallo koska näin juuri kävi että koitin teikäläisen luona mitä Feedjit sanoo :D
   En yhtään ihmettle vaikka sua tituleerattas kylän kovimmaksi putkariksi koska sä olet varsinainen moniajonainen jolta luonnnaa vähän kaikki hommat ja sori muuten, jäi kehumatta niitä todella komeita leppis-kuvia mitä tuijottelin äsken kun (taas) kävin sulla kylässä :P

   Poista
  3. Telepatiaa :). No, arvasin vaan, että sulla on joku testi taas menossa, ku sun sivuilta tuli noita ulkomaalaisia käviöitä Hosting servicen kautta. Yleensä ku ei tuu. 1 + 1 = 2 ainakin useinmiten :))

   Poista
  4. Sinähän varsinainen koodari olet!
   Tässähän täytyy oikein miettiä että miten sua uskaltaa lähestyä ilman että pääty jos jonkinlaiseen seurantaohjelmaan :D

   Poista
  5. Kannattaa tulla takaoven kautta... tosin sielläkin on hälytyssysteemi ihan sua varten ;). Kato ku asuu yksin täällä metän keskellä niin pitää olla varustautunnu kaikenlaisten kulkijoiden varalta.

   Ny pitänee lähteä ajeleen kohti Varkautta. See ya.

   Poista
  6. Juu, niissä kulkijoissa kun on vieläkin oudompia kuin minä. Ajelehan varovasti.

   Poista
 4. Olet säästänyt etelänmatkan verran ,kun korkki on pysynyt kiinni.Vähintään.
  Onnittelut sinulle luonteen lujuudesta.

  Laskin tuossa jokuvuosi sitten kun olen ollut ikäni polttamatta ja mieheni myös olemme sillä säästäneet uuden auton verran rahaa.
  No, ostettiin sitten niillä rahoilla se uusi auto :D

  Ei mutta ikkunat odottaa pesijää. Ei pidä notkua netissä.

  Rakkautesi vaimoon on kaunista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni!
   Sinä olet ukkos kans just hyvä esimerkki siitä mihin sitä rahaa voi käyttää kun se ei mene tuuran persiiseen mutta älä rakas nainen muistuta ikkunoista - ne on mulla vieläkin pesemättä kun olen odotellut julkisivuremontin alkamista (jota ei ilmeisesti tule kun mitään ilmoitusta asian tiimoilta ei ole kuulunut).

   Poista
  2. Aivan kultaseni ja pitäähän mun aloittaa ikkunoidenpesu lopultakin kun niitä on 25 kpl ja kaikissa kolme lasia.Samalla sitten siivousta ihan perkeleen perusteellisesti.
   Alakerta ok mutta yläkerta ihan koskematon ja piparitaikina venaa mun käsiä jääkaapissa.
   Uskotko ettei mun ukko ole koskenutkaan ikkunoihin saatikka siivonnut tai kokannut, ikinä.:(

   Poista
  3. Laseissa on kyllä ihan oma hommansa enkä minäkään varmaan muuten ikkunoita pesisi mutta vaimon jalat on siinä kunnossa ettei sitä parane päästää keikkumaan lattiatasoa ylemmäs.

   Poista
 5. Hei, ei niillä Saleilla ole mikään kiire :) (ja muista, että ennen 7:ttä lukua tulee se 'uni')

  Me ollaan miehen kans sitä mieltä, et on kivempi matkustaa kaikki ylimääräset rahat kuin juoda ne tai poltella savuna ilmaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan, kunhan taas kiirehdin asioiden edelle (stressi).
   Matkustelu ois kyllä mukavaa mutta...

   Poista
 6. Jaa, että welhotarkuvausta? Röökinpolton ja viinanjuonnin lopetusta? Huimeiden tarve- ja viihdekäytön hillitsemistä?
  Älkää kuulkaa viitsikö kiroilla tuolla tavalla! Minulle tulee niin hirveän paha mieli ja kohta alan loitsia kaikkia sammakoiksi tjsp. Minä kun mielelläni teen juuri vastoin kaikkia suosituksia. Ihan vaan sen takia, että jokin on terveellistä, laihduttavaa, tuo lisää kipuja ja veemäistä oloa ja muuta. Ei, ei kuulkaas tällä luonnolla.
  Olen sekasyöjä semivege ja sekakäyttäjä muutenkin. Miehiä en käytä, koska matka! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan päihteiden käyttö on suotavaa niille joilla se pysyy hanskassa mutta meikäläisen ei parane päästää petoa irti tai se on hauta johon seuraavan kerran pääni kallistan.

   Poista
 7. Gnjään, taas se kärsä..

  Piti sanomani jotain, öö, tuota niin, onnea velan kuittaantumisen vuoksi. Olet varmasti sen verran hommaa tehnyt ja luottamuksen ansainnut. Mutta silti hieno homma!!!

  VastaaPoista
 8. Sunhan piti pitää silmät kiinni! ;D
  Velan anteeksisaaminen kyllä helpotti hieman tätä yleistä ahdinkoa - olkoonkin että joudun painamaan hieman duunia sen eteen.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins