Ei Toivotut Nuoret ry:n (sensuroitu) juhannus

Me ollaan Ei Toivotut Nuoret ry:n kanssa vietetty erilaista Juhannusta koska me yksinkertaisesti ollaan erilaisia ja kyläläiset hieman vieroksuu meitä tämän takia vaikka ihan harmitonta sakkia tässä ollaan. Kokoonnuttiin Myheröisen Artun talon pihalle ja Arttu ystävllisenä miehenä tarjoili tervetuliasboolia joka itseasiassa oli sen mummovainaan vuonna 1944 tekemää karpalomehua ja voi vittu mutta se maistu aivan sairaan pahalle mutta eihän sitä kukaan kehdannut Artulle sanoa. Lynttösenmäen Elisa – parkakin oksensi neljä kertaa popliinitakkinsa sisään kun ei kehdannut näyttää Artulle minkälaista paskaa se juottaa ja Tuuresalon Mantalta pääsi hätäkakka housuun kun ei sen pakki kestä mitään tukevampia liemiä. Niin pahalta kuin ”booli” maistuikin, mun oli pakko ottaa toinen peltimukillinen (Arttu ei voi käyttää porsliinia koska sen kädet vatkaa aivan helvetisti) kun iltalääkkeet jäi jumittamaan kurkkuun ja meinasin tukehtua. Tunnustettakoon etä antipsykkoottiset raksut ja Artun enkelimummon (no hei, niin ilkeä akka että helvetissä se käristyy) tekemän mehun combo jytisi aikas hyvin tajuntaan joten sain päähäni kiivetä korkeaan koivuun ja tulla vaparilla alas. Sattu helkkaristi mutta pääasia että muilla oli hauskaa.


Illan mittaan koitettiin paistaa vaahtokarkkeja koska me digataan USA:ta mutta kun me ei oikein tiedetä mitä ne vaahtokarkit ovat, niin me tyydyttiin grillaamaan vaahtomuovipatjan palasia joita jokainen lupas syödä ainakin yhden (Purttosen Rauno kylläkin söi illan mittaan melkein puoli patjaa). Samalla me koitettiin keksiä selitystä sille että miks karkkeja pitää grillata ja kuinka ollakaan, yhdellä Annalla – mä en koskaan muista sen sukunimeä – sattui olemaan pussillinen Panttereita ja se tökkäs koko saatanan pussin kepin nokkaan että me nähtäis onko kokonaisvaltaisessa karkkien grillaamisessa mitään mieltä. Eihän siitä mitään tullut, ensin suli pussi ja pantterit tipu notskin päälle jossa ne alkoivat sulaa ja siinä vaiheessa kun läjä oli puolikkaan melonin muotoinen, niin Tyräkän Mauno nappas köntsän nuotiosta ja lättäs sen het hemmetin kuuman tatinakasan päähänsä. Hetken aikaa se irvisteli mutta melko pian se ilmoitti perustavansa ”Black Rabbai” - nimisen järjestön (tarkoitti ilmeisesti rabbeja) jonka tarkoituksena on ajaa Kipaa elikkäs Jarmulketta käyttävien opettajien etuja. Manella ei ole ihan kaikki kotona ja sitä on koitettu savustaa ala-asteen opettajan virasta lähinnä sen takia, että äijä on tunnettu aseiden keräilijä sanan varsinaisessa merkityksessä ja siksipä sillä on luvat hommata vähän rankempia aseita kuin tavan pulliaisilla joten ei ole ihme jos Maunoon ja selässä roikkuvaan sinkoon törmää vaikkapa paikallisessa Siwassa. On se kuuleman mukaan opettanut matematiikkaakin rinnakkaispiippuinen haulikko selässä mutta sitä minen usko vaikka toiset asiaa totena puhuvat.

Meillä oli oikein juhannuskokkokin, tuo pakanallinen roihu ja se koostui tällä kertaa Artun olohuoneen kalusteista jotka äijä itse oli kasannut keskelle puutarhaansa. Hienosti paloiArtun kalusteet ja noin 10:n hehtaarin verran naapurin maita + Artun kolme omenapuuta eli perkeleellisiä liekkejä ja lämpöä riitti. Jopa ohikulkevat ja mökeilleen menevät autoilijat työnsivät autojensa sivuikkunoista makkaratikkuja mikä oli oikein tunnelmallista. Viime juhannuksena oltiin Tyrväslahden Pertillä ja se helvetin ketku oli pystyttytänyt pihalleen kokon sijaan sellaisen ihme juhannussalon jota länsinaapurissa käytetään ja koska Pertti on vittumainen mies, oli se myös moottoroinut sen itsestään saatanasta olevan seipään muttei puhunut meille tästä ”kuningasajatuksesta” mitään. Sano vaan että pitäkää tiukasti kiinni salosta roikkuvista köysistä ja lähtekää juoksemaan ympyrää niin saadaan kunnon vauhdit. No aikamme kirmattiin kuin jotkut saatanan väkkärät sen tolpan ympärille ja silloin Pertti pyöräytti apinanpäästä (kura – ja nosturikuskien käyttämä kauko-ohjauslaite, ootte ehkäpä nähneet sellaista käytettävän) moottorin käyntiin ja silloin meitä vietiin. Se kusipää nosti koko ajan kierroksia eikä kukaan meistä uskaltanut laskea irti joten pian me oltiin koko orkesteri ilmassa ja lähes vaakatasossa kieputtiin sen bloody puusalon ympäri kuka kirkuen, kuka oksentaen.

Tappajasalko ja pahaa  aavistamattomat uhrit

Pertin naapurissa asuva Vähävammalan Taisto oli ollut perheensä kanssa syömässä (niillä on ihan sairaasti kakaroita kun ne kuuluu niihin L – kirjaimella alkaviin melkein stadilaisiin) ja könysi ikkunaan katsomaan että mikä vittu tuolla pihalla humisoo ja kuinka ollakaan, Runkunmäen Eerolta – se on hieman riisitautinen kaveri – lipes ote ja se sinkoutui Taiston keittiön lasin läpi pyyhkäisten mukuloitten soppalautaset ja kaiken muun pöydällä olevan alas lattialle. Jumalauta mutta ette usko kuinka paljon Eeron pää muistutti perunasäkkiä kun se pääsi Taiston käsittelystä, Eeron kertoman mukaan siinä ei paljon tunnettu lähimmäisenrakkautta kun Tate oli piessyt sitä - jostain kumman syystä – Maatilanhoidon käsikirjalla pitkin lanttua ja huutanut samalla kuin oikohöylä, haukkuen Eeron suvun sikoja myöten ja manannut ne alimpaan helvettiin.

Onneks tänä vuonna päästiin helpommalla ja meillä oli oikeastaan aika mukavaa sen jälkeen kun kaikki 48 suurpalon sammutukseen osallitstunutta paloautoa ja – yksikköä poistui paikalta. Tontille ei jäänyt kuin me, järjetön alue savuavan mustaa maata ja kolme yksikköä virkavaltaa joista viimeksi mainitut jäivät kartoittamaan vahinkoja sekä kuulustulemaan Arttua. Heppelin kuulemma pitää maksaa muiden vahinkojen lisäksi yhden Mondeon renkaat kun ne otti ja suli mutta mun mielestä se ei ollut Artun syy – kuka käskee parkkeeraamaan suoraan koko hiilloksien päälle. Loppuilta pelattiin kaikenlaisia pelejä ja tehtiin Artulle kaksitoista mottia klapeja vaikka sen liiteri roihusi taivaalle jokunen tunti aikaisemmin mutta me ajateltiin että jos se vaikka innostuis rakentamaan uuden.Mä menen ottamaan iltalääkkeeni kun särkee noita olkapäitä niin helvetisti. Ei ole kuulkaa kiva olla yksin mutta ei sekään kivaa ole että olkapäällä istuu pikkuväkeä ihan mielettömät määrät.

Ps. Jos ette ole vielä sammuneet niin nyt olis korkea aika ettei tule enempää vahinkoja eikä tyrittyä pahemmin. Ihan vaan vinkiksi koska koittaa se päivä huomennakin.11 kommenttia :

 1. Olittepa te kultaisia kun teitte uusia klapeja. Ties, vaikka polttaisitte ne sitten huomenna!!
  Tirsk... L- kirjaimellisia melkein stadilaisia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitä ei tosiaan tiedä vaikka huomenna ois uus kokko !!
   Mitä taasen let's adeihin tulee, niin luulis niiden nimensä perusteella olevan kehä kolmosen sisäpuolella - ainakin tälläisen oudomman mielestä :P

   Poista
 2. Lopetin lukemisen siinä, kun Pantteripussi uhrattiin. Ei kestänyt sitä hävitöintä menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mä muistanut että sä olet salmiakin vannoutunut ystävä mutta enpä voinut tuolle spontaanille teollekaan mitään :P

   Poista
  2. Anonyymi6.33

   Leppoisaa juhannusta. May the Force be with you!

   Poista
 3. Mä en tiedä, uskallanko sanoa... no sanon: lukulista ei ole enää käyttökelpoinen :( Pitää lukea jonkun muun listalta... sorry! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottkai uskaltaa sanoa ja pitääkin - itse asiassa pohdin eilen illalla paluuta vanhaan koska tuo ei sittenkään toimi , aivan kuten totesit.

   Poista
  2. Asia korjattu.

   Poista
  3. Mii häpi! :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins