3G SpeedUp, punapäät ja Galbieh Malag

Melkoinen päivä etten sanoisi! Syyrialaisen kanssa on tapeltu oikein urakalla kun tuolla todella uskollisella lammas/hyökkäysvaunullani ei ollut aikomustakaan antaa yhdenkään pultin aueta ilman järjetöntä tuskanhikeä med helvetillinen demonipilvi. No nyt on etupää auki ja huomenna se kasataan joten voiton puolelle meni tämä päivä kun saatiin vielä laakeritkin prässättyä ilman suurempia ongelmia.

Toki ehdin välillä käymään kotona ja niinpä hieman rustasin tätä Jurttaanikin jonka tein sillä periaatteella että optimoinneista viis koska mä olen kyllästynyt veivaamaan edestakaisin asetusten kanssa. Kuvia tosin säätelin pienemmäksi ja tein typeriä eli lisäsin profiilin etusivulle (jolloin se G+ - linkkien takia? hakkaa omia käyntejäni tilastoihin) ja poistin About me – sivun jonka sitten jouduin tekemään uudestaan, tosin se kävi helposti maalamalla etusivun profiili, kopioimalla se ja liittämällä se omalle sivulleen – ei tarvinnut erikseen väsätä linkkien kanssa. Mutta se tästä blogin veivaamisesta joka saa nyt toistaiseksi olla, katsotaan sitten jos opiskelujen myötä taidot kehittyvät ja osaan paremmin.

Kesä...mmmmhh

Sen sijaan tein heti hemmetin hyvän havainnon jonka varmuuden vuoksi testasin moneen kertaan sen takia että sen kehtaa julkaista ja se liittyy huonoihin nettiyhteyksiin. Näiden nettimokkuloiden mukana kun tulee se lyhyehkö, noin puolen metrin mittainen ”antennijohdon” - pätkä jonka pitäisi parantaa signaalin vastaanottamista ja varmaan se jossain päin maailmaa sitä tekeekin muttei täällä saatanan korvessa jossa ollaan juuri ja juuri päästy 3G – verkkoon (niin, sellaista se on elämä syrjäseudulla) ja silloinkin signaalin vahvuus on ollut yksi neljäsosa parhaasta mahdollisesta. Sain kuitenkin päähäni testata mitä tapahtuu kun nettitikun laittaa usb-jatkokaapeelin koska normaaliin usb – liitoskaapeliinhan sitä ei saa kun sekä uros – että naaraspää ovat samankokoiset. No jumalauta, signaalin vahvuus nousi tuplaten ja koska epäilin että kyse on hetkellisestä kentän voimakkuuden muutoksesta, niin testasin jatkoskaapelin useampaan kertaan vaihtaen tilalle välillä nettitikun mukana tulevan antennijohdon ja kyllä, joka kerta signaali oli paljon heikompi kuin usb – jatkokaapelilla. Totesin että kyseessä on sama juttu kuin sähkönkin kanssa koska virta kulkee 2,5mm2 johdossa ”paljon paremmin” kuin 1,5mm2 johdossa. Kannattaa kokeilla sillä tämä todella toimii ja käyttämäni usb-jatkokaapeli oli/on 70cm pitkä ja jos ei nyt ihan kaksi kertaa paksumpi kuin nettitikun mukana tuleva antennijohto niin vahvuus on ainakin puolitoista kertainen siihen nähden. Toinen millä olen saanut yhteyttä paremmaksi on yksinkertaisesti se, että olen (onnistuu usb-jatkokaapelin tai nettitikun oman antennijohdon kanssa) laittanut nettitikun puhelimen päälle jolloin puhelin toimii tavallaan signaalin vahvistajana.

Usb - jatkokaapelin pää

Se tieteellisestä puolesta koska nyt siirrytään mustan magian puolelle. Aion tulevan yönä suorittaa Galbieh Malag:in, tuon muinaisten akkadialaisten käyttämän messun jonka tarkoituksena on kuivattaa maat ja kansat. Akkadialaiset kylläkin käyttivät messua vihollistensa kurjuuden maksimoiseksi mutta meikäläinen tuumasi että nyt nämä sateet ja kylmät kelit saavat riittää koska kesä on kohta ohi ja naarat eivät muuta kuin lisäävät vaatetta päälleen. Minkälainen kesä se sellainen on? Voitte siis varautua about +38 asteen helteisiin jota jatkuu viikkokaupalla ja ilma on niin kuumaa, että se suorastaan pakottaa vähentämään vaatetta ja viimeksi kun tämän tein, niin jopa kulkutautisairaalan väki työskenteli ns. munasillaan ja hehän ovat porukkaa joka ei helpolla suojavaatetuksestaan luovu. Niille henkilöille jotka suunnittelevat lomansa aloittamista on tämä se oikea hetki ja kiitokseksi Galbieh Malag:ista voitte jättää yhteystietonne niin minä toimitan teille tilitietoni jonne voitte pukata hieman rahaa mielettömän hyvien lomakelien johdosta (hyvä tavat edellyttävät vähintään kolminumeroista summaa).

Galbieh Malag - ilmeitä

Meikäläinen taitaa vielä hetken roilata netin syövereissä vaikka oikea ratkaisu olisi laittaa luut laatikkoon kun Syyrialaisen kasaaminen alkaa klo 05.00 muiden kiireiden painaessa päälle mutta minkäs teet kun nukkumisesta ei tule mitään. Toissayönä sain muutaman tunnin unet ja silloin näin hyvin mielenkiintoista unta eräistä henkilöistä jotka jätän nyt mainitsematta sen tähden koska uni oli K- 18 merkinnällä varustettu ja nämä kyseiset henkilöt nyt sattuvat pitämään blogia joten...
Huomenna pitäisi ehtiä pitämään perinteinen China – päiväkin eli ns. karvanlähdätys mutta saas nähdä kuinka käy. Syyrialaisen kanssa menee aamupäivä, sitten on kolme visiittiä naapuritundralla ja illalla pitäisi käydä katsomassa yhtä kohdettakin joten se voi olla että sitä on turhan väsynyt heilumaan partaveitsen kanssa, varsinkin kun ottaa huomioon alakerran suht lähellä pintaa olevat verisuonet joiden ei soisi katkeavan tai siinä saattaa käydä niin että ”Old Lärväke” tekee ns. Wiglundit. Vastakohta Wiglundille on Hägglundit jolloin vanha läskinpala ottaa esikuvansa mukaisesti asennon. Elintoiminnosta kuulee kottaraisten toisinaan käyttävän sanontaa: ”Sillä jätkällä oli kauhee Birgeri”. On se mennyt mahdottomaksi tämä nykyinen meno ja kielenkäyttö, ainakin näin vanhemman paimenen mielestä.

 Kesä ja punapäät .....argh.

Hyvää maanantai-illan jatkoa kaikille.11 kommenttia :

 1. Mulle kelpaa +38 vaikka ja heti. Alkaa meinaan kannikat olemaan kohmeessa. Enkä koko aika viittis istua kiuaskivillä niitä sulattelemassa.
  Eikä tuolla kaatosateessa pysty lootaa maalaamaan. Jostain kumman syystä en saa maalata terassilla. Taas mua sorretaan.

  Siitä huolimatta hyvät yöt ja paremmat unet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista ja vielä kun saatais sateet loppuumaan niin sit ois aikas kohdillaan nämä jutut.

   Poista
 2. Eikös 1,00 € ole kolminumeroinen summa?

  VastaaPoista
 3. Voi, mä niin toivon, että sun magiasi toimii! Mä lupaan, etten valita Yhtään liian lämpimästä ja lupaan laittaa Sannan mainitseman summankin sulle. Bonukseksi vielä suklaata!
  Jos ne kelit nyt lämpenee, niin onhan sulla aina nitrot taskussa, koska äkillinen hameiden lyheneminen/poistuminen voi aiheuttaa sun pumpussa liikaa sykkeitä..enkä mä halua luopua susta joidenkin hempukoiden takia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun magiani näyttää toimivan melko kehnosti koska vettä on tullut joka jumalan päivä - tosin nyt näyttäis siltä kuin outo valoilmiö nimeltään aurinko näkyis paistavan lähes pilvettömältä taivaalta joten toivotaan että keli ei muutu.

   Nitrot kulkee aina mukana (ja pari sormea on aina valmiina purkin kannella) :D

   Poista
 4. usb-jatkokaapeli on tuttu, aikoinaan meilläkin käytettiin. Nyt skulaa täällä jo yhteydet paremmin. Kyllä ne vielä Tundrallekin...

  Terveisin, nimimerkki neljää G:tä odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, teillä kun on siellä taajempaa asustusta niin yhteydetkin taitaa olla toista luokkaa kuin täällä ryteikössä.

   Poista
  2. Niin, teillä kun on siellä taajempaa asustusta niin yhteydetkin taitaa olla toista luokkaa kuin täällä ryteikössä.

   Poista
 5. Malmilla riittää yks Iso G (Gambina!) :D

  VastaaPoista
 6. Nyt sä Polga iskit asian ytimeen! Iso G on kaikkien G:dein äiti! ;D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins