Vappumuistio naisille: citruksen ja kirjojen käyttö ehkäisyssä, vaelteleva hystera ja pari muuta vinkkiä

Naisten kannattaa olla täst'edes täysin huoleti ehkäisyn suhteen sillä nyt on löytynyt täysin takuuvarma ehkäisykonsti ja se on jopa niin luotettava että kehottaisin kahta jurtan asukasta vaihtamaan kiireesti ammattiaan. Mikä tämä fantastinen ehkäisymenetelmä sitten on? Niinkin uskomaton asia kuin kirjat, sillä Harwardin yliopiston fyysikko ja professori Edward Clark totesi laajoissa tutkimuksissaan jo 1870 – luvulla että naiset, jotka lukevat kirjoja ja opiskelevat, altistuvat kohdun ja munasarjojen surkastumiselle sekä hedelmättömyydelle joten ei muuta kuin kirjastoon koko orkesteri. Lisäksi sain tietää, koska jotkut meistä Paimenista osaavat myös lukea, että erityisesti liirumlaarum – ja muut ihmeelliset, epäloogiset rakkaustarinat toimivat ns. day after – pillerien tapaan ja kun vielä me kaikki tiedämme miten vallatonta aikaa vappu on, niin nyt sitten sen baaribingosta voitetun jätkän kirjahyllylle tai jos olet raahannut sen keppakull herrasimiehen omille kämpillesi, on parasta että kaivat kiireesti sieltä yöpöydän laatikosta sen Hertta -sarjan nyyhkytarinan ja lukaiset sukkelaan muutamia kymmeniä sivuja niin eiköhän pahin skenaario tule vältetyksi. Halleluja.

Kovakantinen e - pilleri

Ja lisää sivistystä pukkaa, tällä kertaa lääketieteen saralta ja jos nyt olo tuntuu jotenkin tunkkaiselta tahi muuten vaivaiselta niin se johtuu yksinkertaisesti siitä että teidän yksi elimenne on taas päättänyt lähteä vaeltelemaan ja Outo Paimen neuvookin teitä nielaisemaan mitä pikimmin melko pitkiä kappaleita Hesus-teipistä tai muusta vastaavasta liimapintaisesta nauhasta (njet kärpäspaperi) ja mikäli ette mitään teippiä löydä, niin sinitarraa voidaan käyttää välittömänä ensiapuna joskaan sen pitkäaikainen nieleskely ei ole suotavaa sillä tuo sininen tatina aiheuttaa omituisia käänteitä ruuansulatuskanavassa. Älkää siis olko hysteerisiä. Eikä tässä vielä kaikki lääketieteestä ja uskonpa että ainakin ne nuoret naiset jotka tavoittelevat vaateteollisuuden vääristyneitä ja sairaalloisia ihannemittoja, ovat mielissään tästä uutisesta jonka mukaan osa naisista on sellaisia ettei heidän tarvitse syödä lainkaan. Tosin Breatharianistit ovat muutenkin puhuneet paljon paskaa joten mene ja tiedä mutta tämä juttu oli kovassa huudossa aina 1800 – luvun hämäriltä vuosikymmeniltä aina 1900 -luvun alkupäiviin saakka.

Tätä kun nielee niin johan hystera lakkaa hiihtelemästä

Lisäksi Outo Paimen on onnistunut selvittämään sen, miksi lähes jokaisen naisen varusteisiin tulisi kuulua se vekkuli ja pattereilla toimiva miniatyyrikaulin jota ei suinkaan käytetä leipomiseen vaan ihan muuhun tarkoitukseen ja kiitos ahkeran p – teollisuuden, näiden kaulimien valikoima on varsin kattava tänä päivänä. Jopa niin kattava, että niitä löytyy moottorisahan laipan tilalle asennettavasta hevoskaulimesta aina sellaisiin pieniin kaulimiin joiden pintaa useimmiten koristaa jonkinlaiset hämärät nystyrät ja näiden töröjen tarkoitus lienee painella pipariin erilaisia kuvioita tai en minä tiedä mutta kummiskin, näiden kaulinten avulla saadaan hysteerinen nainen rauhoittumaan ja tästä on jopa todisteita, sillä olen nähnyt tälläistä kaulinta käytettävän ja kottarainen oli käytön jälkeen aivan kuin eri ihminen, kaikki kärttyisyys oli tipotiessään ja autuas hymy koristi kaulitsijan kasvoja.

Ns. Giacomo - pessaari

Nyt sitten tarkkana ne, jotka väittävät että heillä on pienet rinnat (kaikki rinnat on muuten ok jos sitä ette tienneet) sillä tähänkin on löydetty ratkaisu ja se on sormileikit. Vielä ei ole saatu täyttää varmuutta mutta vaikuttaisi siltä että kaikkinainen hämä-hämä-häkki-hypistely ja muu, kuten ripsipiirakan liiallinen rypytys on rintarauhaskudokselle haitallista aktiviteettia ja tästä syystä nämä vallattomat ja usein sormetkin kastelevat leikit tulee lopettaa. Seuraava vinkki onkaikille kotikokeille ja tämän, jo muutama vuosisata sitten Niksi -Pirkassa julkaistun kivan jipon on möläyttänyt sellainen kuuluisuus kuin Mr. Casanova from Venetsia! Hänen mukaansa - lähes jokaisen ja itseään arvostavan kotikokin kaapista löytyvän – sitruunan tunkeminen pimpaimen sisään estää siittiöiden kiinnittymisen munasoluun ja nyt on sanottava että mitähän rojua Giacomo mahtoi vetää keksiessään noinkin näppärän konstin kuin sitrushedelmän tunkemisen räpsään. Veikkaanpa että astetta vahvempaa sauhuketta tahi kenties jotain happoa, sitä samaista mitä 60 – luvun pitkätukat käyttivät Woodstockissa kun yrittivät päästä Guinnesin ennätysten kirjaan tekemällä maailman suurimman ihmistippaleivän.

Monet - kuten myös me Paimenet -tykkäävät kaiken kokoisista boobbeleista

Viiemeisenä vapun päivän vinkkinä suositan kaikkia naisia ja eritoten raskaana olevia, hankkimaan hitsarin maskin tahi tekemään aurinkolasit vaikkapa kunnon DIY – hengessä jolloin tosi ihgut lasit saa kun leikkelee vanhoista röntgenkuvistaan vähän perkeleen monta, linssien muotoista läpykkää ja liimaa ne päällekkäin sillä jos nainen raskausaikanaan näkee rumia asioita, tulee hän myös satavarmasti synnyttämään aivan perkeleen ruman näköisen ipanan joka ei saa rakastamani ja haikeita muistoja herättävän Kätilöopiston pisteytykselläkään kuin 1 -3 ja se tietää sitä että plastiikkakirurgin ovet paukkuvat kuin kangaspuut mikäli mielii piltistä edes passikuvaan kelpuutettavan näköisen yksilön.
Näin tälle aamulle ja minä en suinkaan ota kunniaa näistä viisauksista vaan kaikesta tästä on kiittäminen jo aiemmin mainittua Edward Clarkia ja hänen kirjaansa johon pääsette tutustumaan tästä.

Ihan oikeesti tykätään

Eilen oli myös pientä hässäkkää virus -rintamalla mutta voin vakuuttaa että ongelmat ovat ratkaistu (kts. eilisen postauksen alku) ja tämän todistaakseni voin näyttää Web Inspectorin (jossa jokainen voi muuten tsekata oman sivustonsa mahdolliset tarkistukset klikkaamalla online scan – kuvaketta ja kirjoittamalla bloginsa osoitteen kenttään) suorittaman tarkistusajon tulokset koskien sekä tätä omaa blogiani että myös chattiä, johon linkitetyt pari kuvaa (tai toinen niistä) aiheuttivat tämän hälytyksen. Mainittakoon vielä että molemmat kuvat ovat nyttemmin poistettu. Tässä siis tulokset:Ny ei muuta kuin hyvää toukokuun ensimmäistä ja herätkää aivan rauhallisesti sen könsikkään vierestä vaikka minä näitä varoituksen sanoja ja vinkkejä jakelenkin, sillä me kaikki tiedämme että elämä ilman riskejä on perin tylsää.

21 kommenttia :

 1. Sitruunasta on näemmä moneksi! Just luin vinkin, jossa sillä neuvottiin puhdistamaan asianpesukone. Jäin oikein pohtimaan, että sitruunahan oliskin ikäänkuin tuplaehkäisy, ne tujut ainekset tuhoisi siimahännät ja kuori pessaarin tavoin asetettuna estäis loput :-D
  Voi äiti. Saako tilata huomiseksi postauksen, josta ei mitenkään saisi käännettyä esiin aiheita seksi, mies tai kaksimielisyys? Sä oot kiusannu mua nyt jo päiväkaupalla!! (minussa mitään vikaa ole...)
  Vappuhali rakkaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siruunasta näyttää olevan enemmän hyötyä kuin uskoinkaan ja mitä huomiseen postaukseen tulee, niin en perkele tiedä jatkanko tämän paskan bloggerin kanssa tappelua; nyt se hävitti Lukijat - gadgetin eikä anna asentaa sitä uudelleen. Vituttaa tämä jatkuva tappelu varsinkin kun en ole koodiin koskenut joten homman pitäisi olla ok.

   Valituksestani huolimatta toivotan sulle rakkaani oikein hyvää toukokuun ensimmäistä päivää! <3

   Poista
 2. Morjens.
  Huomasin, että me vietetään kai Vappua täällä kolmistaan. Siis Helmi, Paimen ja mä.

  Minun puolestani saat kirjoittaa edelleen tuttuun tyyliisi, mutta jos jätän joka toisen rivin lukematta, niin ei voi mitään. Arvaan näet ne:DD

  Eipä täsä oikein ole juhlfiilist, kun ääni ei ole vielään kuin viinabasso, siisilman viinan pisaraakaan. Siittiöt.. eikun siitepölyt vei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaikki mahdolliset kirjoitusvirheet, voi vittu!

   Poista
  2. No mutta Rantis!
   Taitaa olla eka kerta kun kuulen sun kiroilevan joten älä nyt aloita sitä koska kyllä minä ymmärrän ja kuten varmaan olet huomannut näistä mun teksteistäni ja kommenteista, niin se kieliasu ei todellakaan ole sieltä parhaimmasta päästä :D

   Itse asiassa en nykyisellä äidinkielen taidoillani läpäisisi edes ensimmäistä luokkaa :P

   Poista
  3. Kuuluko se sinne asti?

   Poista
 3. Mulla on kyllä sitruunoita, mutta en mä niitä itteeni tunge.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä tunge koska sä olet mukavan makea (en tarkoita että retee) tyyppi ja jos sä tunkisit itseesi sittiksiä, niin susta tulis Sweet & Sour:ia :D

   Poista
  2. Mä juon kyllä joka aamu yhden sitruunan mehut. Piristää ihanasti.

   Poista
  3. Vois muuten olla aika hyvä tapa.

   Poista
 4. Maailman paras ehkäisy on tämä ikä ja kun sen vielä yhdistää yksinäisyyteen, voi olla varma tehosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mutta mistäs sitä tietää mitä tässä maailmassa tapahtuu, joten kaikkeen on hyvä varautua :P

   Poista
 5. Tossa alemmassa kuvassa on muuten silikonit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan ei kuitenkaan mitkään luonnottomat pallot vaan hyvinkin nätit.

   Poista
  2. *kuiskaa* Musta ne on tosi rumat.

   Poista
  3. Perustele koska mun mielestä ne on ihan ok.

   Poista
  4. Näin naisen näkökulmasta (ja luomua kannattavana) ne näyttää pahasti feikeiltä ja kumisilta. Siinäpä se oikeastaan. Toistaalta tarkemmin katsottuani saattaa olla, että henkilöllä on ollut todella pienet rinnat ja siihen nähden nuo on suht siistin kokoiset eikä mitkään ilmapallot/vesimelonit. Että menköön nyt sillä sit..

   Poista
  5. Makuasioitahan nämäkin kaiketi ovat mutta tarkoitin juuri tuota etteivät ne ole mitenkään luonnottaman näköiset, lähes pyöreät pallot vaan ovat mun mielestä hyvinkin normaalin näköiset rinnat.

   Poista
  6. Ne pussukat asennetaan tolleen yläpuolelle, josta ne omia aikojaan valuu ja ryhtyy palloiksi. Ehkä siihen, miten irtopalloilta ne näyttää, vaikuttaa oma rasvakerros... jos on ihan kuivan kesän orava, niin kyllähän ne näyttää epäluonnolliselta.

   Poista
  7. Jaa se menee sillä tapaa tuo homma ja minä kun luulin että ne on het sellaset möhkyt :D
   Tottapa myös tuo että kyllä sen verran pitää olla tajua ettei ota heinän korren varteen mitään panoraamarintoja :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins