Olen virallisesti hullu: ISO 9012 Totally maniac and truly insane (sis. cunnus - epikriisin)

Hulluuden syy?:
Nyt menee kahta antibioottia yhtäaikaa ja tauti/tulehdukset on nyt edennyt keuhkojen ja poskionteloiden lisäksi ilmeisesti myös päähän tai ainakin joudun kuvauksiin oireiden takia joita ovat mm. päänsärky, siis sellainen jota tälläinen hermostoperäisestä päänsärystä kärsiväkin nimittää hyvin epämiellyttäväksi kiputilaksi. Vasen puoli (päästä) on tunnoton ja olotila on sellainen ettei tiedä onko hereillä vai näkeekö unta. Näiden juttujen takia ei oikein kykene olemaan koneella eikä täällä nyt mitään ihmeellistä ole tapahtunutkaan, B – lausunto tuli ja nyt näyttäis siltä että mä olen fys. puolen ongelmien lisäksi virallisesti hullu. Jep, katsokaas kun lekurin mielestä mä olen psykiatrisesti kykenemätön tekemään minkäänlaista työtä ja siinä se on kyllä ihan oikeessa. Saatoin meinaten tehdä joskus omituisia juttuja kesken työpäivän kuten työntää pääni sirkkeliin (selittäis osaltaan nämä tulehdukset = paskanen sirkkelinterä), ampua naulapyssyllä kaverini kiinni seinään ja syödä säkillisen valmisbetonia ihan vaan hetken mielijohteesta. Kerran istuin koko päivän betonivibra perseessä ja testasin lähteekö amalgaamit hampaista. Ei lähtenyt mutta  meikä ohjattiin psykiatrin puheille heti kun pääsin peräsuolitähystyksestä ja sain kun sainkin kallonkutisjaltakin sertifikaatin hulluudestani, joka on ISO 9000 - sertifikaattiluokituksen uusin ja samalla viides sertifikaatti eli ISO 9012 (Totally maniac and truly insane). Kyseinen sertifikaatti (muistuttakaa etten unohda mainita sanaa sertifikaatti) on hieman samanlainen kuin sertifikaattiperheen kakkonen eli ISO 9001, Quality management systems – Requirements/Laadunhallintajärjestelmät mutta määritelmä poikkeaa siten, että tämän sertifikaatin tarkoituksena on: Antaa standardivaatimuksia hulluille itsensä toteuttamiseksi ja kansalaisten streotypiallisten odotusten täyttämiseksi sekä tyytyväisyyden aikaan saamiseksi palo-, pelastus – ja poliisiviranomaistyöskentelyssä määrärahojen supistamisen ehkäisemiseksi. Standardi on hulluja varten. Halle ja lujat päälle.


Mikäli haluatte välttää joutumasta ISO 9012 piiriin/määritelmän alaiseksi, älkää missään nimessä menkö sanomaan lääkäreille että teitä vituttaa koska te olette automaattisesti vaikeasti masentuneita ja teillä on pitkäaikaisen sairauden aiheuttama persoonallisuuden muutos (by the way, persoonallisuus muuttui heti sen jälkeen kun tipahdin kätilöopiston lattialle synnytyksessä avustaneen nuoren kätilön lapasesta – no hard feelings). Hippokratesta ei koskaan vituttanut ja tästä syystä koko tuon mainion partaheppelin jälkeinen terveydenhuolto ei tunne määritelmää ”vituttaa”, vaikka latinankieli on kyllä tuntee ao. elimen ja sehän on meille kaikille lakanaan pukeutuville ja seppele päässä heiluville Caligula -faneille tuttu cunnus. Herääkin kysymys että miksi lääketiede ei suostu käyttämään tuota termiä? Jos en olisi hullu ja toimisin lääkärinä, ei minulle tuottaisi tuskaa kirjoittaa vaikkapa seuraavanlainen epikriisi:

Potilas on 49 mies joka kärsii fysiologisten ongelmiensa lisäksi kroonisesta cunnutuksesta. Kertoo cunnutustilojensa vaihtelevan päivittäin niin, että heräämisvaiheessa lievemmät mutta todellisuuden iskiessä vasten kasvoja cunnutus kasvaa ekspotentiaalisesti mitä pidemmälle päivä kuluu. Potilaan mukaan cunnutusta aiheuttavat erityisesti eräät valtiojohtoiset firmat sekä näiden byrokratia jotka korreloivat potilaan pers'aukisuuden kanssa. Potilaan cunnutusta on aiemmin hoidettu kipulääkkeillä ( = mielipidelääkkeet, reseptorin toppaajat ja muut hypotalamuksen puuduttajat tahi näihin verrattavat lantun veivaajat) ja tarkasteltaessa potilaan lääkehistoriaa voidaan todeta että koko Pharmaca Fennica on käyty läpi. Hitaalle vetävän lääkityksen jälkeen siirrytty ns. vaihtoehtoiseen lääkitykseen käyttäen Hippaheinää, A – vitamiinia ja jopa Mustanaamion hevosen nimen muunnosta mutta cunnutuksen ollessa non bonus dies -tasoa, on näistäkin menetelmistä jouduttu luopumaan niiden ollessa täysin hyödyttömiä. Cunnutuksen aiheuttaman persoonallisuuden muutos näkyy selvästi ja tästä syystä potilas näyttää aivan Kuopiolaiselta torimuijalta vaikka on todellisuudessa miespuolinen rakennustyöntekijä. Potilas kertoo vielä että koittaa lievittää cunnutusta hyrisemällä itsekseen ja tunkemalla yksittäispakattuja rusinoita korviinsa.
Hoitosuunnitelma: nyt vastaanotolla lyödään kerran, pari lekalla otsalumpioon minkä jälkeen talutetaan Kelataksiin, taskuun tungetaan ohjeistus muuntajaan kusemisesta josta saadun diabolus magnusmaisen sähköshokin toivotaan joko a) poistavan potilaan muonavahvuudesta tai b) saattavan potilaan katatoniseen tilaan ilman cunnusmaisia ajatuksia.


Jakelu:
Kyllä Ei Latiakaan Anneta
Palo – ja pelastulaitos
Potilaan omaiset
Suomen Banjo – ja Bingoliitto ry.


Suomeksi sanottuna mua ei häiritse yhtään tuo B – lausunto sisältöineen sillä suurin syy cunnutukseen on tämä nykyinen tila. Eikö nyt perkele voineet edelliset vastukset riittää vaan pitikö siihen tulla nämä muut vielä päälle? Tottakai piti tulla ja tästä syystä poikkean aiemmin suunnittelemistani, latinankielisistä nimiehdokkaista sen verran että nimekseni tulee Insolitus Ulcus joka on suomeksi Outo Tulehdus. Ei huvita sitten yhtään mikään (ei yhtään mikään), eilen en  pystynyt vaakatasosta nousemaan ja tästä päivästä näyttää tulevan samanlainen päänsäryn lisääntyessä koko ajan eli painun tästä vaakatasoon samantien.

Propelle (praeputium) cutem.
14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on jo parempi.

   Poista
 2. Rappiolla on hyvä olla , ei huolet paina, ei rasitu polla mutta päänsärky on itsestään perkeleestä.Kun herää aamulla oksettavaan oloon ja pää on tulessä, niin hyvää huomenta, hyvin pyyhkii.

  Toivon kaikkea hyvää ja ymmärrystä päättäjille, sinä olet oikeesti kipee.
  On niitä terveempiäkin työtä tekemään.

  Onneksi on kuitenkin kesä ja lämmintä.
  Leijona kiittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Päänsäryt jatkuu mutta muuten ollaan menossa parempaan suuntaan.

   Poista
 3. On sulla sentään hoitosuunnitelma, eikä ne ole lyöneet hanskoja tiskiin :)

  Mutta vakavasti puhuen tuo päänsärky tuntuu entistäkin pelottavammalta. Kovasti toivon, että siihen löytyy jotain apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivottavasti ne löytäis jotain mikä lopettais päänsäryn - se on todella tuskallista.

   Poista
 4. Laatusertfikaatin mukaan määritelty hullu, aikas komea diagnoosi.:)

  Vakavasti puhuen, päänsärkysi kuulostaa aivan kamalalta. Eikö nyt argg (ja muut kirosanat) mitään apua siihen lekureilta perkele löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullu on hullu vaikka voissa paistais :D
   Päänsäryistä sen verran että toivottavasti tämän viimeisimmän reissuni takia asia lähtis vihdoin etenemään. Tai sitten ei mutta toivon tosissani.

   Poista
 5. Hmm, Hippokratesta ei koskaan vituttanut. Tässä on mun uus lentävä lause :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitä oikeesti vituttanut ja tämä käy selville Wanhain Paimenien aikakirjoista. Samoin kuin se että Leonardo da Vinci on palkittu S - ryhmän parhaimpana asiakkaana 1507. Amboise:n Prismassa järjestettiin aivan helvetilliset kekkerit kun Lennulle tuli bonustili täyteen ;D

   Poista
 6. En mä osaa sanoa mitään, eikä se sitäpaitsi edes auta.
  Mä vaan halaan tiukasti. Siinä on hyvä olla, edes ne sekunnit kun se kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun halaukses auttaa aina <3

   Poista
 7. Tekisi mieli sanoa jotain rumaa. Mutta sanon vain: voi pervitsaa =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä pervitsaa tämä onkin ja sinä jos kuka - taudin läpi käyneenä - tiedät sen.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins