Merda Vita

Tämä on niitä kerran vuosituhannessa ilmestyviä postauksia, jossa anima demens on laitettu lukkojen taakse ja annettu hetki aikaa sille toiselle, vähemmän aikaa vallalla olevalle joka tuntee nimen anima rationalis. Suomeksi sanottuna koko lailla tyhjä paperi, mikä johtuu parisuhteeseen liittyvien asioiden aiheuttamasta suuresta vitutuksesta ja tästä helvetin olotilasta jota kävin päivittämässä viime yönä oikein sairaalan puolella. Ensimmäisessä ja parisuhteeseen liittyvässä asiassa on kyse tavallisesta arkipäivän askareesta, jota kohtaan asiallisesti ja perusteellisesti esitettyyn toteamukseen suhtaudutaan tyypilliseen tapaan eli parin minuutin huutamisen jälkeen vetäydytään hiljaisuuden muurin taakse ja keskustelu pysähtyy siihen. Jääköön kertomatta mikä se on ja esitettäköön typerä, kysyvä metafora siitä että miksi oven pitäisi aueta vain yhteen suuntaan? Käsittääkseni parisuhteessa niiden ovien pitäisi – asiasta riippumatta – aueta kumpaankin suuntaan? Asia kun päättyi kehotukseen katsella asuntoa jostain muualta (done).

Viime yönä meni olotila sen verran heikoksi että otin pienen riskin ja lähdin ajamaan noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevan sairaalan päivystykseen jossa sitten diagnosoitiin poskiontelon tulehdus. Ei kai ihmisellä näitä tulehduksia voi kovin montaa olla päällekkäin? Ajattelin vaan että johan se nyt on perkele kun kerran on jo keuhkoputken tulehdus niin voiko poskiontelotulehdus iskeä bonuksena? Tai no ihan sama, tällä tuurilla se on enemmän kuin todennäköistä. Yritin vaihtaa antiloopit toisiin sillä perusteella ettei nämä oikein tunnu toimivan mutta sain kehotuksen syödä kuurin loppuun ja sekös riemastutti koska systeri soitti hetki sitten ja kertoi etteivät Amorionit auttaneet hänelläkään. Wuhuu.

Tiedossa on astetta hiljaisempi päivä ja mikäli sota jatkuu, niin taidanpa painua tundralle lepäilemään koska tiuskiva muija on nyt se viimeinen ajanviete jota kaipaan.Nyt vedän kuulokkeet korville ja sukellan YouTuben puolelle kuuntelemaan vaikkapa Merethe Soltvedt:iä jolla on sellainen ääni että saa sielun soimaan. Saadaksenne parhaan vertailupohjan naisen ääniskaalasta, laitan pari esimerkkiä joista toivon mukaan kuuntelette ensi tämän:


...ja sitten seuraavana olevan Immortal:in, jonka vokalistina on myös (muistaakseni) Merethe. Muita tätä kappaletta esittäviä vokalisteja löytyy tämän Wikipedia – linkin takaa mutta ensin:


Jälkimmäinen edustaa sitä genreä tai paremminkin musiikillista esitystapaa, jota käytän tämän mielenvikaisen pääni tyhjentämiseen ja siirtymiseen siihen tilaan jossa ei ole muuta kuin puhdas tyhjyys, vailla tätä paskamaista ”elämää” kuten me tätä ympärillämme olevaa maailmaa kutsumme.

Ottakaa hyvä asento, laittakaa kuulokkeet korville ja silmät kiinni - unohtakaa kaikki.
Ps. Kahvat kaakkoon.

25 kommenttia :

 1. No voi pirskatti, etten sanoisi. Toivottavasti asiat asettuu ja tauti myös

  Halit ja pusit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Asiat nyt on mitä on mutta kun sais tämän taudin tapettua.

   Poista
 2. Kaunista musiikkia. Jostain syystä tuo jälkimmäinen itketti.
  Naiset välillä tiuskii, kyllähän sie sen tiiät kaikkien tutkimustesi jälkeen. Kyllä se siitä. Oon seuraavana jonossa halimassa ja pusimassa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos.
   Tuo musa jota löytyy Y-putkesta "epic music" - nimikkeen alta, on mielestäni todella hyvää, lähinnä sen takia että niissä on kaikki mahdolliset (olkoonkin että useimmiten koneelliset) soittimet musiikin olematta kuitenkaan varsinaista sinfoniamusiikkia. Suurin osahan liittyy peleihin mutta joukossa on todella paljon elokuvien taustamusiikkia oikein sinfoniaorkestereidn esittämänä (mm. Hans Zimmer). Vielä kun hakua tarkentaa "female vocal,vocalist,voice" - sanoilla, löytyy just näitä Merethin kaltaisia, uskomatomia muijia (esim. Jo Blakenburg - en ole varma muistanko nimen kirjaimelleen oikein).

   Poista
  2. Monissa peleissähän on oikeesti hyvät musiikit! Ite en niitä harrasta, mutta mies aikoinaan autopelejä, ja tuli siinä sivussa kuunneltua. Ja lasten jotain Littlest Pet Shop -pelejä :) onhan niiden oltava hyviä musiikkeja, että pelaajat jaksaa niitä kuunnella.

   Poista
  3. No niin on vaikka itse en pelaakaan mutta kun noita juutuubin videoita (siis tämä epic music) katselee, niin jostain pelistähän ne videot ovat ja ovat muuten huikea osoitus siitä mitä kaikkea digitaalitekniikalla saadaan aikaiseksi!

   Poista
 3. Oi sinun elämää.
  Kyllä me naiset ollaan välillä sellasia, että suusta hyppii sammakoita ja sanoja.
  Paranemista niin oloon kuin liittoonkin.
  Liityn jonoon ja pussaan sinut puhki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan ja eukosta en tiedä mutta heti kun olo kohenee ees hieman, niin lähden vaihtamaan nämä toimimattomat antibiootit.

   Poista
 4. Parahin paimen.
  Voi sinua pientä. Hormonit. Ne on kaiken pahan ja hyvän alku. Itse kun en käytä mitään niihin vaikuttavia tai niitä lisääviä/poistavia raksuja, saan minä ja koko tienoo kokea tätä vuoristorataa.
  Ja se kun ei ole sitten tasaista menoa nähnytkään. Silmän kostuminen pupujussia katsoessa vaihtuu nanosekunnissa hillittömään raivokohtaukseen.
  Raivoissani yritän (välillä) olla hiljaa ja poistua paikalta, koska tiedän mitä tilanteessa voisi tapahtua. Järjetön huuto ja talikolla heiluminen.
  Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta ja kai se on sitten muijallakin jotain tuollaista koska ei se ainakaan minun tietääkseni mitään hormonivalmisteita vedä tai sitten jos vetää niin vetää liikaa ja tapahtuu sama kuin steroideja käyttävillä bodareillakin. Muijalla en vaan ole nähnyt lihaksia vaikka se tietyistä paikoista leviääkin :D

   Poista
 5. Ja sähän ymmärrät olla visusti hiljaa siitä leviämisestä joohan??

  Ja siis näitä mielialan vaihteluita on, vaikkei vaihdevuodet oo lähelläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en ole sanonut asiasta kun ei tässä itsekään olla mitään mallikappaleita ja koitan ymmärtää sitä ajatuksen juoksuakin vaikka se joskus on niin käsittämätöntä ettei siitä ole tolkkua edes sen kuuluisan Erkin velikään.

   Poista
 6. No ei sitä tajua välillä itsekkään saati miehet.
  Voisit kokeilla Raunon konstia, toisesta sisään ja toisesta ulos. Kyse siis korvista, ei ruuansulatuksesta!!
  Rauno tietää kyllä. Asunut kuitenkin vaimon ja kahden tyttären kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota metodia olen koittanut soveltaa ja se on useimmissa tapauksissa osoittautunut ihan hyväksi vallankin kun tiedän että sitä tulee itsekin sanottua toisinaan turhan jyrkästi.

   Poista
 7. Vai sellaista, no, elämä on. Parisuhteessa on ala- ja ylämäkeä, olen kohta 25 vuotta harjoitellut:-) Mutta sateen jälkeen jälkeen paistaa aina aurinko, sehän on luonnossakin nähty.

  Tohon sun tautiin. Mullahan oli viime syksynä sama juttu, toisinpäin. Ensin poskiontelotulehdus ja sitten keuhkoputken tulehdus. Yhdet anbiootit syötyäni sainkin astma-piipun, joka tehosi keuhkoihin paremmin kuin mitkään antibiootit. Vaikka en sairasta astmaa.

  Paranemista kumminkin toivotan kovasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämä ensimmäinen kerta ole mutta nyt on pinna näiden olotilojen takia hieman turhan lyhyt eikä oikein jaksais mitään ylimääräisiä vääntöjä.

   Vai olet sinäkin läpikäynyt tämän ihanuuden:D
   Ajattelin että menen maanantaina vaihtamaan nämä antiloopit toisiin ja toimiviin.
   Niin, ja kiitos ♥

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Tattis.
   Täytyykin tulla tsekkaamaan ne sun jutut eli pyytelen tässä anteeksi "välinpitämättömyyttäni". Tauti katsos painaa sen verran päälle ettei tää koneella oleminen oikein ota onnistuakseen.

   Poista
 9. Ihan huuhaata tuo sateen jälkeen paistaa. Saa ulkona paistaakin, jos on ulkoruokinnassa. Ensin jyrisee, sitten salamoi, toki matalapainetta on ollut jo pitemmän aikaa, sataa ihan hemmetisti ja matalat vaan jatkuu ja jatkuu ja on pilvistä, sitten tulee uusi myrsky ja sitä rataa. Siis ei seestettä vuosikausiin.Näin meillä, toivottavasti teillä selvitään vähemmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se taida kaikilla mennä niin ja mä ymmärrän sua, sillä olen ollut tämän elämäni aikana reilut 3 vuotta naimisissa sellaisen muijan kanssa naimissa ettei tainnut mennä yhtään viikkoa ilman jotain vääntöä ja katsoimme parhaaksi erota ennen kuin toiselta lähtee henki. Hääp oli kans leijona horoskooppimerkiltään niin tiedät mitä syntyy kun kaksi umpiluupäistä, omasta mielestään aina oikeassa olevaa kahjoa päättää muuttaa saman katon alle..

   Nyt on kyllä seesteisempää mutta eihän näiltä yhteen otoilta voi välttyä varsinkaan nykytilanteessa kun eukkoa on joutunut katselemaan meikäläistä 24h vuorokaudessa.

   Poista
  2. Jaa-a, mitäs leijonissa on muka vikana? Paitsi että ne (me) ollaan ihania, aina oikeassa ja saatananmoisia jästipäitä ;-)

   Poista
  3. No niinhän me leijonat ollaan mutta totuus on se ettei kaksi leijonaa sovi samaan luolaan ;D

   Poista
 10. Onpa kurja kuulla, että sait vielä poskiontelontulehduksen kaupan päälle.

  En ole koskaan ymmärtänyt mykkäkoulua, jos nyt siitä oli kyse. Minusta se on toisen pakottamista ilman keskustelua tekemään kuten 'mykkä' haluaa. Onneksi meillä ei moista harrasteta, mutta isäni oli mestari siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo, ei ne mykkäkoulut meillä kovin kauaa kestä mutta tiedän muutaman talouden jota sitä voidaan pitää jopa muutaman kuukauden.

   Nyt täytyy tunnustaa etten edes muista koska olotila olisi ollut näin perseestä - takki on aivan tyhjä.

   Poista
 11. *halaa* *pussaa* *ojentaa nenäliinoja ja paskapaperia *

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins