How do you do ja piilolinssillä perään

Laitoinpa sitten näitä jurtan juttuja uusiksi kun sain nukuttua alkuillasta muutaman tunnin. Ei tietty käy jokaisen silmään mutta meikäläisestä on nyt helpompi lukea ja on väljemmän tuntuinen vaikka todellisuudessa tämä malli/pohja on kapeampi kuin aiemmassa versiossa. Muuten tämä päivä onkin sitten ollut aivan perseestä lukuunottamatta iltapäivällä Aljohin kanssa tekemääni kävelylenkkiä, kuljeskeltiin hiljalleen ja nautittiin auringon lämmöstä vähän vajaat pari tuntia. Sen jälkeen tulikuumaan suihkuun ja peiton alle kun ei muuhun pystynyt. Eipä silti, mulla oli Aljohin kanssa hauskaa tai paremminkin ihmisillä oli hauskaa kun ne tuijotti meikäläisen vaatetusta joka koostui normi vaatetuksen lisänä olevista piposta, kunnon talvihanskoista, kahdesta päällekkäin olevasta takista ja vielä kun kengistä pilkotti villasukan varret niin johan sitä siinä olikin ihmettelemistä kylän kerettiläisillä ja muilla turpeen puskijoilla. Eivät näyttäneet tajuavan että mun sieluni on kertakaikkiaan niin jäässä ettei vähemmällä varustuksella olisi pärjännyt ja niinpä päätin kostaa tuijottelun omalla tavallani.


Täkäläiset tundran tallaajat kun ovat sellaisia että ne vastaan tullessaan tuijottaa about tuohon metrin etäisyydelle saakka melko häpeilemättömästi ja jos liikkuvat kahdestaan tai usemman tupauunon porukalla, ruotivat heitä vastaan tulevan ihmisen asioita yhtä häpeilemättömästi tavalla jonka kai pitäisi muistuttaa kuiskausta mutta on itse asiassa niin kovaa puhetta että se tiputtaa keskiverto talitiaisen puun oksalta. Näin tapahtui myös tänään mutta ajattelin että jaettu ilo on moninkertainen ilo ja suoritin näiden ohimarssien aikana erilaisia manöövereitä. Välillä pidin aivan vitullista ininää enkä edes morjestanut vaan kävelin järjettömän, kurkun pohjilta nousevan ja laskevan ininäni kanssa kylmästi ohi. Kaksi pariskuntaa pysähtyi mutta vasta sitten kun vastaani tuli kaksi muijaa ja kuulivat jo hyvän matkan päästä spesiaali – ininäni (erittäin kovalla äänellä pidetty ininä joka laskee ja nousee melko taajaan ja jota katkaisevat iiiiiiiiiiinnnggg – iii- ii -i -iiiiiiiiiiii – i – i – i - iiiiiii - tehosteet), he pysähtyivät ja huusivat perääni että onko mulla kaikki okei? Olin jo ohittanut heidät mutta päätin vastata varsin näyttävällä tavalla ja heittäydyin ojaan. Sen sijaan että ämmät olisivat tulleet jeesaamaan mua, niin kuulin kuinka sandaalit suhisivat kävelytiellä heidän kiihdyttäessään pois päin eli se siitä lähimmäisen rakkaudesta.


Erästä pariskuntaa joka on näitä paikkakunnalle muuttaneita uus – tundralaisia, tervehdin tunkemalla yläluomieni alle litteät karkit siten että silmäluomi oli hieman karkin yläreunan päällä ja piteli sitä paikoillaan (”Amerikan pastillit, kyllähän te ne tiedätte? Vähän kuin litteäksi lyödyt Lontoon rakeet mutta eri makuisia) ja kun nämä onnettomat epatot pysähtyivät kohdalleni niin tiedustelin heiltä että mahtaako paikkakunnalta löytyä liikettä joka myy piilolinssien pesunestettä? Silmämunia painavista karkeista johtuen en tietenkään nähnyt mitä tapahtui mutta vastaamattomuus ja tuulipukujen selkeästi lisääntyvä kahina kertoi ettei heillä a) ollut tietoa tai b) he eivät halunneet informoida meikäläistä tai c) ajattelivat että nyt äkkiä helvettiin tuon sekopään läheltä. Tempusta vielä, silmiä pystyy trenaamaan tuota temppua varten sillä vanhalla silmän putsauskonstilla jossa yläluomi rullataan tulitikun avulla ylös silloin kun silmään on joutunut todella paha roska jota ei muulla tavoin saada poistettua. On meinaten hyvä konsti jota on tullut rakennuksilla käytettyä kun siellä sitä puunsälää ja muuta paskaa lentää päivittäin.Toisin sanoen meikäläisellä alkaa tämä sairastaminen mennä turhautumisen puolelle ja kostan sen viattomille ihmisille mikä ei ole kovin hyvä juttu, olkoonkin että omapa on vikansa kun kerran tuijottavat koska homma menee niin että sitä saa mitä tilaa. Varsinkin täällä missä kaikkien asiat ovat enemmän tai vähemmän päin persettä mutta silti on aikaa ja voimavaroja pohtia toisten asioita. Piti kirjoittamani enemmänkin mutta olotila ei anna tällä hetkellä myöten joten palataan astialle huomenissa johonkin aikaan joka riippuu siitä kuinka yö menee. Children of night – teille hyvät kuutamot ja niille jotka sattuvat lukemaan tämän varhain aamulla, niin haluan toivottaa mitä parhainta sunnuntaita.

4 kommenttia :

 1. Onhan tää nyt vaikeeta... yritän kommentoida isännän tabletin kautta, ja äsken heitti mut ulos kesken kirjottamisen, ja kun yritin uudestaan, niin se näyttikin mulle kaikki postaukset, joissa on tunniste "ininän käyttö kohtaamistilanteissa". Piti sanomani, että luulis ainakin vanhojen tundralaisten tuntevan sut jo niin hyvin, ettei äityis tuijotteleen ihan pienistä.

  VastaaPoista
 2. Tabletit ovat itsestään saatanasta ja kerettiläisten yritys valloittaa digitaalinen tiedonsiirto, joten en ihmettele jos nuo internetin näkymättömät ja niin mainiot bittipoliisiohjelmat ovat roiskineet sua minne sattuu.

  Mitä taasen tulee täkäläiseen väestöön, voidaan todeta etteivät nämä niin kovin alkukantaiset runkefäärdit opi ikinä mitään ja siksi katsoin olevani oikeutettu käyttäytymään.....miten sen nyt sanoisi...hieman yhteiskunnallisista normeista poiketen.

  Sanottakoon vielä tähän loppuun että Gymnocalycium mihanovichii:n pureskelu avaa täysin uuden maailman.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä tableteista. Rähmäsillä käsillä niitä selataan ja minä en moista lelua laske lainkaan tietoteknisten laitteiden osastoon. Enkä älyttömiä puhelimia.

  Kyllä sulla ilmeisesti alkaa käydä aika pitkäksi sairastaessa, kun viattomat tundralaiset saa siitä osansa:D

  Mä olen ihan puhki, jo lähes kolme tuntia olen puutarhassa väkertänyt jotain. Tuloksia ei paljon näy muualla kuin turvonnessa polvessa.

  VastaaPoista
 4. Älypuhelimet ovat varmaan ihan hyviä mutta mulla ne ei yksinkertaisesti kestäisi ja toisekseen sitä kosketusnäyttöä ei ole tarkoitettu mun sormilleni. Asia joka on testattu vähän perkeleen monta kertaa erukon puhelimella.

  Ota levon kannalta loppupäivä tai et pääse huomenna liikkumaan, minä pidän täällä omaa kivaa kyläläisten kiusaksi :D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins