1100100:s vai 4:s postaus? Aivan sama - paljastuksia luvassa!

100:n kohdan...ei helvetissä, 40:n kohdan kategorioitu listaus joista jokainen sisältää satunnaisen määrän hulluuteni tuottamia haluja, fantasioita ja saattaapa joukossa olla jokunen yksittäispakattu rusinakin eli yritin taas olla näppärämpi jätkä kuin olenkaan ja etsin netin syövereistä lukuun 100 keskittyviä linkkejä siinä kuitenkaan onnistumatta. Joitakin sentään löysin, lähinnä kirjallisuuteen liittyviä ja muutamia muita hyödyllisiä kuten Uruguyan laillisen kannabiksen hinnan, brittiläisen Ruth Smythersin kirjoittaman kirjan Sex Tips for husband & wives from 1894, jonka tämä Impi Umpilampi - kategoriaan kuuluva ja pimpaimestaan tarkka räähkä kirjoitti samaisena vuonna ja linkin takaa löytyy teoksesta poimittuTop 10– lista joka taasen osoittaa ettei tädillä ollut ihan kaikki tontut samassa reessä vai mitä sanotte esim. listan viidennestä kohdasta joka kuuluu näin: ”Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä”. Just joo eikä ne yhdeksän muutakaan ole sieltä ystävällisemmästä päästä jos niitä tarkastellaan meidän ukkojen näkökulmasta. Lyhyenä tiivistelmänä voidaankin sanoa että siinä taitaa olla niitä harvoja brittikottaraisia jonka sakset eivät paljon käytössä kuluneet. Sitten omaan pikku listaani jonka jälkeen muutama linkki lisää.


Ne piruuttani tekemät asiat, joista en ole tähän päivään mennessä kertonut julkisesti:
1. Olen joutunut poliisiasemalle kävellessäni julkisella paikalla kun avonaisen takkini alta näkyi omatekoinen pommivyö joka koostui muovaluvahasta väsätyistä tangoista ja niihin työnnetyistä johdoista jotka olin kytkenyt pieneen, led – näytöllä varustettuun ajastimeen.
2. Tarkkailin ravintolassa neljän hengen seuruetta kuunnellen heidän puheitaan ja kun eräs heistä – Martti nimeltään – poistui käydäkseen wc:ssä, otin tuolin ja istuuduin pöydän päähän. Esittelin itseni ja valehtelin törmänneeni Marttiin joka ystävällisesti kutsui minut pöytäänsä. Ehdin saada kaksi grogia ennen kuin Martti tuli paskalta.
3. Apteekissa minulle on kieltäydytty myymästä lääkkeitä kun ryhdyin laulamaan erästä tunnettua joululaulua ns. remix -versiona eli lauloin taskussani olevaa kauppalistaa ko. joululaulun sävelellä. Mainittakoon että elettiin heinäkuuta armon vuonna 2009.
4. Olen saanut ilmaisen taksikyydin (58 km) koska ainoa asia mitä koko matkan aikana tulin sanoneeksi, oli tämä retorinen kysymys: ”Sähkö....ne laitoksen täditkö vei mun hiukset niiden sähköiskujen avulla?”
Selvennykseksi sanottakoon että osoite, johon olin matkalla, oli valmiiksi kirjoitettu pienelle paperin palaselle.
5. Olen istuutunut linja -auton ainoalle vapaana olevalle paikalle, ottanut kännykän taskusta ja soittanut ystävälleni ihan vain kertoakseni hänelle että kotiuduin juuri sairaalasta koska lääkärit olivat voimattomia sairastamani lepran hoidossa ja lähettivät minut kotiin. Linja – autoon alkoi tulla niin paljon tilaa että kuljettaja (tosin pitkän etäisyyden päästä) käski minun poistua.
6. Olen päätynyt putkaan (neljäksi tunniksi) sen tähden, että menin erään kaupungin poliisiasemalle ja tiedustelin hyvin vähättelevään sävyyn että mahtoivatko joutilaan näköiset herrat tietää missä sijaitsee lähin poliisiasema?
7. Toissa keväänä piilouduin jätesäkkiin tienvarsien siivouksen yhteydessä tien luiskaan jätettyjen säkkien viereen (tiesin että ne haettaisiin n. tunnin päästä) ja kun minua yritettiin nostaa auton lavalle, huusin jätesäkin sisältä ja kerroin olevani ongelmajätettä. Siivousporukan (kaksi miestä) selvittyä säikähdyksestä sain turpaani niin että tuntui.
8. Varasin ajan hammaslääkärille ja kun vuoroni tuli, istuuduin tuoliin ja ojensin hänelle lapun jossa luki näin: ”Mitä luulet, voiko näille tehdä mitään?”. Suuni oli täynnä popcorneja ja lääkäri – hämmästyttävää kyllä – käski rehellisellä suomen kielellä painumaan vittuun, eikä suinkaan käyttänyt kohteliaampaa termistöä olisitko hyvä ja poistuisit?
9. Koska en saanut eräässä akvaarioliikkeessä haluamaani palvelua (myyjiä ei näkynyt vaikka kuinka huuteli), kapusin sellaiseen jumalattomaan ja tyhjillään olevaan akvaarioon jossa ehdin mammitella aina seuraavan asiakkaan (myyjä oli tullut jo aiemmin, kuulin kun se kolisteli takahuoneessa) tuloon asti joka sitten huomasi minut. Äkkilähtöhän siitä seurasi.
10. Kyläämme halkoo asfalttitie jota renunustavat molemmin puolin olevat pellot ja muutama vuosi takaperin kun tammikuussa oli paljon lunta, tein testin kuinka kauan voi heiluttaa viikatetta pellolla ennen kuin minua tullaan häiritsemään. Vastaus: tunti kaksikymmentä minuuttia jonka jälkeen tien viereen pysähtyi sekä ambulanssi että poliisiauto ja kuulin heidän huhuilevan ystävällisesti että josko jätettäisiin sen viikatteen kanssa heiluminen kesään kun se heinäkin kasvaa paremmin. Viikatteen jouduin jättämään pellolle mutta en joutunut hoitoon ja sain pienimuotoisen kuulustelun jälkeen hakea viikatteenikin pois sillä ehdolla, että menen suoraan kotiin. Vitun autoilijat ja heidän kännykkänsä.


Seksi:
1. Olen harrastanut sitä hyvin oudoissa paikoissa.
2. Asennoista paras? No, sanotaan että maksan jonkin verran koiraveroa.
3. Rakastelu mahdollisimman aukealla paikalla mahdollisimman kovassa rankkasateessa on ihan parasta.
4. En katsele pornoa – rakastelu on kaunis asia.
5. Elämässäni on ollut tilanteita joissa rakastelu on mennyt itsesuojeluvaiston edelle.
6. Suuseksi on enemmän kuin mukavaa.
7. Vaatekaapistani löytyy mopoilijan keinonahka – asu kolmella aukolla.
8. Vuoteemme päässä on tukkisakset mutta en kerro miksi.
9. Pedofiilit ja raiskarit tulisi polttaa elävältä.
10. Harmi kun orgasmeja ei voi postittaa.


Pakkomielteitä:
1. Tiskipöydän on pysyttävä mahdollisimman tyhjänä paskaisista astioista
2. Pyykit on ripustettava langoille kategorioittain ja jopa niin, että sukkien jalkaterät osoittavat samaan suuntaan.
3. Vihaan avonaisia ovia – keittiön kaappien ovet pahimpia.
4. Työ – oli se sitten mikä tahansa – on tehtävä kerralla valmiiksi (ei tietenkään koske isoja rakennusprojekteja).
5. Ruokaa tehdessä valmistukseen käytetyt astiat on tiskattava välittömästi.
6.Olohuoneen pöydällä olevien kaukosäätimien on oltava rinnakkain ja samoin päin.
7. Kirjat, cd:t, dvd:t ja muut vastaavat on oltava aakkosjärjestyksessä kuitenkin niin, että tekijän, esittäjän tai sarjan teokset ovat rinnakkain.
8. Auton tankissa on oltava vähintään kolmannes polttoainetta, mieluummin (ja yleensä) puoli tankillista.
9. Tekemistäni typeryyksistä rankaisen itseäni fyysisesti.
10. Kaikkien asunnossa olevien tavaroiden on oltava omilla paikoillaan niin, että ne ovat helposti löydettävissä vaikka olisi täysin pimeää.


Ruoka:
1. Jumaloin ruokaa.
2. Jumaloin ruokaa tekeviä ihmisiä.
3. Valkosuklaaseen kastetut banaanilastut ovat alkaneet kummitella mielessäni.
4. Kaikki ruoka on hyvää – olen syönyt jopa Aljohin koiranmakkaraa.
5. Ruokaisa (kana tms.) salaatti hakkaa monta kertaa raskaan ruuan.
6. Pystyn syömään ruokaa pelkän maun takia – nälän tunnetta ei siis tarvitse olla.
7. Olen syönyt jopa saunoessani.
8. Syömisestä huolimatta en liho.
9. Talvisin käyn syömässä ihmisten lintulaudat tyhjiksi.
10. Olisin onnellinen jos joku lähettäisi ruokaa minulle.

Niin että koska sä sen blogis oikein perustat?

Muutaman muunkin hyödyllisen linkin löysin ja tämä ensimmäinen on todennäköisesti tuttu kaikille kirjallisuuden ystäville ja taitaa olla tämä toinenkin. Olkoonkin että on hieman vanhempaa tietoa. Sitten oli yksi rintsikoiden historiasta kertova ja vallan mainio sekä erittäin hyödyllinen http://www.convertworld.com/fi/ , josta kävin nappaamassa tämänkin päivän otsikon (joka toivottavasti meni oikein). Lopuksi 100+ asiaa naiseudesta Lupaan sulle ruusutarhan muodossa via Sari Järn ja tässä toisessa linkissä aiheesta lisää.

No niin, jos jollekin vielä jäi epäselväksi niin tämä on 100. postaus ja koska tekstejä on kertynyt tämän verran, niin hakusanojakin on tullut siihen malliin että teen niistä joskus lähitulevaisuudessa oman postauksensa. Jos aikoinaan Luostariin päädyttiin mitä omituisimmilla hakusanoilla, niin rakkaalle Jurtalleni on päädytty todella kipeillä hakusanoilla jotka hakkaavat kaikki aiemmat mennen tullen. Eilinen meni sen verran pieleen aikataulujen osalta että joudun lähtemään sinne remonttiprojektin neliöiden mittailuun kohta mutta hetken ehdin olla ja tsekata mitä kaikkea Blogspheressä on tapahtunut yön ja aamun aikana.

Oikein hyvää lauantaita teille kaikille.
Ps. Mun piti ensin tehdä sadan kohdan listaus elämästäni mutta tästä postauksesta olisi tullut aivan lian pitkä.50 kommenttia :

 1. Yhden listan kohdalla nauroin ääneen. Toiseen listaan samaistun lähes täysin. Toisia katselin mielenkiinnolla ja myhäillen ;)
  Yhden ykköskohta jäi vaivaamaan. Mikä ON outo paikka? (koetan samalla nääs selventää itselleni, olenko outo ;) )
  Mintun kuvaa kaivataan ja siinä samalla vois vilahtaa vaikka joku pitelijän tatska ;) Pussss ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy pistää sulle kuvat tatskoistani koska sä et tainnut Luostarissa poiketa? Siellä ne nimittäin oli näytillä alastonkuvien yhteydessä mutta voin me ne tässä joku päivä laittaa tulemaan.

   Jaa että mikäkö on outo paikka? Noooo...tai antaas olla, en mä sentään kaikkee paljasta nyt mutta ehkäpä sitten joskus :D

   Poista
  2. En mä ainakaan muista, vaikka Luostarissa juopottelinkin. Tai ehkä just sis En muista? Paa vaan!
   Höh, epistä, vähän vilauttaa ja sit ei kumminkaan.... ;)
   Pyykkipojat on muuten sitten kans oltava väreittäin narulla(kun eivät ole käytössä) . Ja vaatteessa pitää olla samanväriset pyykkipojat, jos useampia käyttää.

   Poista
  3. Niinhän sinä muuten juopottelitkin ja muistaakseni taisit olla sieltä villeimmästä päästä :D

   Pyykkipoikien suhteen (vaikka niitä harvemmin tulee pideltyä) olen täysin samaa mieltä ja nyt kun paljastit tämän asian itsestäsi, tulen entistä vakuuttuneemmaksi siitä että sä olet jotain sellaista mitä harvemmin tulee vastaan ja tämä pelkästään positiivisessa mielessä <3

   Poista
 2. Ihanaa etten ole ainut pienten pakkomielteideni kanssa. Heklan EI tarvitse kommentoida tähän.
  1 Purkkien PITÄÄ olla oikein päin kaapissa. Gargamel koettelee tässä/kin asiassa hermonriekaleitani.
  2 Laitteet joissa digitaalinen mittari esim volyyminäyttö PITÄÄ olla parillisessa numerossa.
  3 Jos minulla on karkkipussi jonka syön yksin ja sisältää erivärisiä hemuja. Esim bilar. Kumoan pussin ja lajittelen ne. Ensin syön parittomat jonka jälkeen otan joka väriä kerralla.

  Nämä pienet esimerkit. Muttei kerrota kenellekkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hogatha, mä rakastuin juuri nyt entistä enemmän teikäläiseen! <3 <3!!
   Nimenomaan tuo purkki - juttu on sellainen mikä pitää mennä ehdottomasti noin ja KAIKKIA parittomia numeroita tulee välttää.
   Toi sun karkkien lajittelu taasen osoittaa että sulle on sattunut jotain sellaista mikä on aiheuttanut psyykevinouman sillä toihan on ihan himmeetä! :D

   (Oikeesti: on olemassa sellaisia karkkipusseja missä on lätkäliigaa (salmiakki) ja tutti frutteja sekaisin eikä niitä voi syödä muuta kuin pareittain :D
   Muuten tapahtuu kauheita!

   Poista
  2. Pantterit on myös syötävä pareittain; salmiakki + joku hedelmä.

   Poista
  3. Äläs Ninja yritä yhtään!
   Sun vuoksesi vietin kolme tuntia netin syövereissä kun koitin etsiä sopivaa kuvaa millä sut sais heltymään sen blogin suhteen (joo, minähän lupasin olla kerjäämättä) joten vastausta odotellaan..

   No olethan sinä oikeassa; salmiakki/hedelmä -combo kuuluu mässymessun pyhään sankramenttiin :P

   Poista
  4. Siis PITÄÄHÄN lätkäliigat syödä pareittain hedelmähemujen kans. Kuhan ne on ensin lajiteltu. Eli ylimääräset syöty pois. Miättikää ny mitä tapahtuis jos kulhon pohjal olis kaks lätkistä ja vaan yks hedelmähemu!!! Tää pallo (mun pää) räjähtäis!!

   Rakas Heklani kehtaa väittää mun "pakkomielteineni" olevan sitä pahempaa laatua ja laajempaa kuta huonommin mulla menee normielämässä.

   Ja mä kun olen omasta mielestäni suht järkevä ja tolkuissani. Mitä nyt sillon tällön marinoin itseni tequilalla.

   Kuka mua nyt ei rakastais ;) rakkauden ja murhanhimon raja on minimaalinen :D

   Poista
  5. Nyt mun uteliaisuus kyllä heräsi niiden kuvien suhteen. :D

   Poista
  6. Hogatha rakas, mulla käy nyt varsin reippaan puoleinen tunnemyrsky sydämessäni sillä tunnustan olevani ihan heikkona pakkomielteisiin naisiin, varsinkin kaksijakoisiin sellaisiin ;D
   Ja ellen väärin ymmärtänyt tutkaillessani lukijat - härpäkettä, olit hiipinyt myös teltan liepeen alta joten tere tulemast <3

   Ninjasein, tarkoitatko sä niitä kuvia joista Helmen kans juttelin? Laita jurtan postilaatikkoon s-postis osoite niin suattaapi olla että ne kuvat on sulla vielä tämän illan aikana koska mä olen tänään erittäin onnellinen ja erittäin hyvällä tuulella!

   Poista
  7. Ah, mä ehdin jo aivan unhoittaa NE kuvat. :D Toki tatuoinnitkin kiinnostaa - itsellänikin on kaksi, ja kolmas ollut suunnitteilla jo tovin, mutta kun tuo mieheke pistää hanttiin - lähinnä kuitenkin yritin tavoittaa ajatusta siitä, kuinka, ja ennen kaikkea, millaisilla kuvilla ajattelit saada minut heltymään. *hmmmmm*

   Tää blogi-asia vaatii hieman kypsyttelyä ja suunnittelua. Mä olen onnistunut nostamaan riman niin korkealle sen perustamisen, tai todennäköisesti ensimmäisen postauksen suhteen, että en tiedä millä opilla rimpuilisin siitä rimasta yli. Tai ehkä mä vaan rymellän tyylikkäästi alitse. :D

   Poista
  8. No höh, Luulin että sä tajusit tämän päivän tekstissä olleen ninja - jutun joka ei varsinaisesti ole kuva vaikka onkin , joten mä automaattisesti oletin että sä tarkoitit niitä kuvia joista Helmin kanssa puhuttiin :D (tyhmä minä)

   Sun hellyttämis - kuvien hankkimisesta tulee eeppinen retki jos sulla kerran on rima noin korkealla......joten mä en oikein tiedä vielä minkälaisia niiden kuvien pitäis olla :D

   Poista
  9. Mä mitään hiipiny. Rymistin täysillä porstuaan ;) Sä taisit nukkua niin sikeesti sydvestin alla, ettet kuullu.
   Taitaa käynyt tammanmaito viedäkuulon :D

   Mä siellä vihreen lootahärpäkesysteemiohjelman kautta yritin kysyy sulta blogi neuvoja mut et sä sit kertonu :(

   Poista
  10. No enhän mä kuullut koska sä mitään rymistellyt vaan tulit hiljaa sipsuttamalla ja meikäläisestä tuntuukin että oot oppinut siltä oravakoiran omistajalta jokusen balettiaskeleen ;D

   Koska säolet kysynyt? :O
   Mä lähren heti katsomaan ja neuvoja kyllä tulee jos mä vaan osaan auttaa joten ootas hetki...

   Poista
  11. Ihanaa ku sä hokasit mun vihreenhärpäkkeen. Minä semmosten nimiä muista.
   Iso kiitos ja pähkäily jatkukoon. Heti ku mä saan kaikki pariteltua täällä...

   Poista
  12. No höh, tajusinhan mä sen jo lukiessa, ja hymyilytti niin, että naama oli kuin se kuuluisa Hangon keksi - piti vaan kovasti imeksiä sitä hymyä ettei mieheke pidä mua enää yhtään tämän oudompana (saa kai sitä yksinään hihitellä)... Tai no, paskat siitä, mitäpä väliä sillä, eiköhän tuo liene jo kaikki kummallisuudet nähny tähän päivään mennessä. :P
   Joten, summa summarum, tyhmä _minä_, kun en nyt tässä asiayhteydessä muistanut tuota tekstin oheen piilotettua viestiä, vaan ahneuksissani odotin, että sieltä on vielä tulossa jotain überkivaa kuvien muodossa.

   Poista
  13. Hei Hogatha, pitäishän sun tietää että mä oon jatkuvassa online - tilassa sun kanssas koska meidän palikat soi samalla taajudella :D
   Ps. Muista se osoite!!

   No tiesithän sä Ninja!
   Minä se taas tyhmä olin kun mun ois pitänyt laittaa saman kaltaisista kuvista oleva sarja kuin mitä se yksi oli tässä taannoin mutta toiset ninjakuvat on ihan aneemisia ja sitten ne toiset on taas niin ninjamaisia, etten mä saa seuraavana yönä nukutuks kun niitten boobechakut vilkkuu silmissä ;D

   Poista
  14. Voi sinun kanssasi. :) Etkä sä mikään tyhmä ole, höpöhöpö.

   Poista
 3. Oli tossakin ihan kiitettävästi :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13.14

  En uskalla kirjautua lukijaksi ainakaan vielä :) ja anonyyminä kommentoin. Aattelin ensin et olet yksi aikoinaan Tukiasemalla kirjoitellut (mielenterveyssivusto). Tyhmä sä et kuiteskaan ole ja voit olla jopa lekuri, teekkari tms. Jurttatarinat alkavat nukuttaan (itsekö luet?), pidän rauhoittavasta äänestä, vaikka tarinat ovat hubaa.
  En mä voi mitenkään lisätä sua lukulistalleni. Kauhistuisivat kaikki mun blogiystävät ja viimeisetkin kaikkoisivat. Käyn täällä siis salaa, jos sallinet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys sulle tuntematon!
   Uskalla pois vaan koska eihän sun sitä ole pakko kaikille tiedottaaettä kuulut jurtan porukoihin. Tukiasemasta en ole koskaan kuullutkaan a kiitos sanoistasi mutta ei mulla tuota älyä ole kovinkaan paljon, just sen verran että motoriikka pelaa. Tämän siitä saa kun työskentelee timpurina ja tulla rapsahtaa katolta maahan tarpeeksi monta kertaa (tähän mennessä about 7).

   Radio Jurtan jutut luen kaikki itse ja toivottavasti olet seurannut Puskiksen Hiljaisia Saleja sillä kohta ilmestyy extra - juttu ja heti kohta sen perään 7. luku.

   Voi sentään teitä mainerajoitteisia ja kyllähän mä sen ymmärrän jos sä et voi meikäläistä lukulistalle laittaa. Katsos kun nämä mun jutut, jotka ovat kirjoitettu avoimesti ja hyväää tarkoittaen, ovat "liikaa" ihmisille jotka kyllä ajattelevat samaan tapaan kuin mä mutta eivät pidä soveliaana että asioista puhutaan julkisesti ja niiden oikeilla nimillä. Jos tätä mun blogia vertaisi asuinrakennnuksen eri huoneisiin niin tämä olisi ehdottomasti paskahuusi; väkeä kyllä lappaa perkeleesti mutta kukaan ei halua olla pidempään kuin on pakko eli siksipä tuo rohkeiden lista on noin pieni. Siinä on 26 ihmistä jotka eivät pelkää sitä mitä muut heistä ajattelevat mutta älä käsitä tätä väärin koska tämä ei ollut nuhdesaarna vaan se totuus jonka vuoksi mä ymmärrän sun kantasi ja tottakai sä saat käydä salaa jos niin haluat. Mutta keksi itselles ees nimi kun meikäläisestä tuntuu tyhmältä keskustella "tuntemattoman" kanssa - se nimi toimis tuolla chatin puolellakin. Sinnekään kun ei tarvitse kirjautua jos ei halua, riittää kun laittaa nimen ja klikkaa "save". Mukavaa kuitenkin kun tulit "piilosta" ja kommasit <3

   Poista
 5. Anonyymi13.26

  Jumaliste että mä sain hillittömän kohtauksen...sekosinko mä perkele. Nyt netti kiinni ja pihalle äkkiä...kaikkia vouheloita sitä maailma päällään kantaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt minnekään karkaa vaan tule jutulle kun tässä on alkuun päästy. Minähän en ole vielä ehtinyt utelemaan sun sotuas enkä kännykän numeroa enkä osoitetta enkä...... ;D

   Poista
 6. Ihana,ihana ja ihana koko listaus.
  Sinä olet aikamoinen tapaus ja se on mielenkiintoinen ajatus :D
  En ihmettele yhtään miksi vaimosi on ja pysyy vierelläsi.

  Minä postitan sulle vielä jotain, usko tai älä.
  Yksityisetsivä on töissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuon "seksilistan" 9 kohtaan, tulen polttamaan kaverina :(

   Poista
  2. No kiitos kiitos ja pistähän postia tulemaan niin koitan vastata tapani mukaan ainakin saman viikon aikana :D
   (no ei vais, kyllä mä koitan nopeammin)
   Pedofiilit ja raiskarit ynnä muut helvetin satulan haistelijat tulille,sanon minä ja tehdään niin että mä tuon bensat ja sä tulitikut!

   Poista
 7. Toiset miettii uskaltaako ne lisätä sut lukulistaansa. Mää tässä mietin, että poistaisinko sut lukulistaltani.... hmm. Toi sun sekopäisyys (oli se faktaa tahi fiktioo) saa mut joskus epätoivon partaalle. Kahtotaan.... ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä sinä Maelka rakas olet sellaisia saanut päähäsi että mä olisin sekopäinen? :D
   Mun psyyke korkeintaan huojuu ja sekin tapahtuu lähes huomaamattomasti mutta enhän mä sille mitään voi jos sä mut listaltasi poistat - se ei muuta meidän välejä mitenkään mutta toivon kuitenkin että saan käydä lukemassa sun juttujas ja heittää kommentin silloin tällöin, ihan niinkuin tähänkin asti ;)

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakkaus!! <3!
   Hieno juttu ja tervetuloa Jurtalle jossa on kuule mietä elämän kolhimia enemmänkin.Toinen eli tuplarakkaus tulee siitä kun kerran olet viihtynyt koko päivän ja ei tuo chatti tuossa ihan huvin vuoksi ole, joten rohkeasti vaan ajatuksia vaihtamaan koska tuon käytön oppii (ja varmaan jo osaatkin) helposti.
   Hörhöjä ollaan ja hörhönä pysytään mutta nyt mun on kysyttävä että saanko laittaa sun blogis tuohon lukulistalleni? Entäpä ne kommentit? Pidänkö pääni kiinni ettei sun muut lukijat tee mitään johtopäätelmiä jos et kerran halua että ne tietääsun kuuluvan Jurtan väkeen?
   *heittää kourallisen rauhoittavia ja jää odottamaan vastausta*

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Okei. Kävin nimittäin jo vakoilemassa sun blogias ja ehdin ajatella että mitä helvetin trackkereita sulla on kun sivun latautuminen kestää niin jumalattoman kauan kunnes tajusin tarkistaa nettiyhteyden. Oli pudonnut 2G - verkkoon, sitä nämä perkeleen rytökorpien prepaid - yhteydet tekevät mutta nyt viiletetään 3G:ssä ja syöksynkin uudestaan sinne sun blogilles päin. Oli muuten helkkarin hienoja kuvia!

   Poista
 9. Kukaan ei ole kertonut mulle, että satasen kohdalla piti tehdä tällainen postaus ;-)

  Olenkin ihmetellyt kapeita poskiasi, mutta selvisihän tuo syy ruokavastauksista ja siitä, että olet jatkuvasti liikekannalla (joko pakkomielteiden osalta tai vetovoiman haun tai pakoon juoksun suhteen).

  Voi jos tuo 2 luvun 10§ olisi mahdollista, niin tämä maailma olisi paljon hymyilevämpi ja rennompi paikka asua =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kait tälläistä täydy tehdä mutta ajattelin nyt tehdä tälläisen kun harvoin noita satasia näiden tekstien osalta menee rikki. Likekannalla on pakko olla jo pelkästään voutien takia mutta muutenkin, ihminen jämähtää jos jää lian pitkäksi ajaksi sohvalle ja se on huono juttu.

   Meinaatko O - postia? Jos tarkoitat niin olen samaa mieltä; mikää ei olisi sen parempaa kuin saada polvet notkauttava ja silmät nurin päin pyöräyttävä kirje - vaikkapa joka aamu! :D

   Poista
 10. Meillä on jotain yhteistä - ei sentäs seksiosastolla ;)
  Mutta kirjavinkit, no jaa, täältä löytyy uutuudet helposti: http://luettelo.helmet.fi/screens/uutuudet_fin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jumaliste!
   Tuohan on hyvä, kattava ja mikä parasta: varsin selkokäyttöinen sivusto! Kävin katsomassa ja siellä oli tälläisen taitamattomankin hemmetin helppo liikuskella/hakea haluamaansa joten kiitos linkistä - tuo täytyy laittaa talteen.

   Poista
 11. Vastattu on jos käyt täällä ennenkö menet vihreelle lootalle :D

  VastaaPoista
 12. Jessus, että repesin noille sun vielä kertomattomille tarinoille :D Pakkomielteistä meillä on yhteisiä ainakin kohdat 2 ja 3, mutta näistähän me ollaan puhuttu joskus.

  Niin siis, päivä on ollut ihan kamala. Appiukko oli kylässä ja sen päälle mukulat kinasteli. Nyt on päässä särki, mutta sun lista auttoi :)

  Ainiin, AdLibriksen listasta lienee hankittava 'Sisäinen lepatus'-niminen opus... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =Osan noista jutuista olen tehnyt voittaakseni vedon mutta yli puolet on ihan omaksi iloksi ja ihmisten käyttäytymistä tutkivan luonteeni vuoksi toteutettu koska meikäläisestä on hieno seurata mitä tapahtuu kun poikkeaa näistä totutuista normeista....no ehkä vähän enemmän kuin hiukan :D

   Voi hemmetti sitä sun päänsärkyä ja toivotaan ettei valvota koko yötä koska se on veemäinen olotila. Hmm...taidankin käydä katsomassa mikä tuo lepatus on kirjojaan eli se ei taida kertoa lepakkoluolaston tutkimisesta läntisessä guineassa armon vuosina 1984 - 1998? :P

   Poista
 13. Sulle kehtaan tunnustaa, että mun pakko-oireinen luonteeni sai henkisen orgasmin tässä kohtaa; Pyykit on ripustettava langoille kategorioittain ja jopa niin, että sukkien jalkaterät osoittavat samaan suuntaan. Seuraavan kerran kun en saa illalla unta rauhoitan itseni ajattelemalla sun sukkia pyykkinarulla. Olinkin jo kyllästynyt värssyyn Rentouta varpaasi, rentouta nilkkasi ja siitä sitten ylöspäin osa kerrallaan kohti pimpainta. Ihana sana, mun piti heti päästä käyttämään sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki!
   Terve vaan ja hyvä jos mun pyykkiortrungi saa lähes saman nimisen tunteen purkautumaan, olkoonkin että vaan henkisellä puolella mutta sovitaan että se lasketaan tällä kertaa.
   Pimpain on kaunis ja siveellinen termi jota minä hurskaana miehenä olen käyttänyt jo jonkin aikaa :D
   Vastasitko sä siihen mun kysymykseen?
   *hyppää lampaan selkään ja karauttaa kohti Kiki's home:a*

   Poista
 14. Kaunokirjallisuus aakkosjärjestyksessä ja tietokirjat aihepiireittäin, matot suorassa, vaatteet pyykkinarulle niin, että minun vaatteet ja miehen vaatteet erikseen. Tässä tärkeimmät. Mies on hälläväliä-tyyppiä. Se raastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva B - te olette nainen minun makuuni!

   Poista
 15. No, tästä pyykkihommastahan on jo aiemmin puhuttu. Se on niin totta. Ja sukat vielä siis samalla korkeudella, ettei yksi retkota alempana muita. Ja keittiön komeron ovet, herranjestas, pitääkö joku niitä auki?

  Kirjoista ei pysty. Jos meidän kirjat joku aakkostaa, niin siihen menee vuosia. Mutta saman tekijän kirjat pyritään pitämään lähekkäin, ainakin samassa huoneessa. Ja jotenkin aiheittain, esim runot omilla hyllyillään, dekkarit omillaan, elämäkerrat omillaan samoin matkakirjat jne. Mutta voin kertoa, että kun kirjoja on seitsemän huoneellista (plus varasto), niin lajittelu Ei voi olla täydellistä.

  Eilen jo hermostuin, kun en ehtinyt tankkaamaan vaikka mittari näytti alle kolmasosatankillista, tänään on pakko saada bensaa:-)

  Voih, paljon on yhteistä, ilmankos täällä on niin hauska käydä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä muistelenkin sitä taannoista keskustelua ja ymmärrän hyvin tuon sun kirjaongelman koska niitä on niin paljon. Ilahduttavaa on kuitenkin huomata että sulla on juuri niitä ominaisuuksia mitä kunnon nainen tarvitsee <3

   Niin, ja ilahduinpa toisenkin kerran kun tuolla toisaalla huomasin että kukas sutjakasvartaloinen uimari se siinä on.....ja hittolainen, teikäläinenhän se! :D

   Poista
  2. Mullakin on kirjat lähinnä genren mukaan ja saman kirjailijan teokset on vierekkäin. Saan aakkostamisesta töissä ihan tarpeeksi.

   Poista
  3. Tuon viimeisen kohdan mä uskon :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins