Punapäiset demonittaret ovat jälleen saapuneet

Innostuin eilen illalla julkaisemaan Hiljaisten Salien 5. luvun ja sen voipi käydä kuuntelemassa sillä kuudes luku ilmestyy varmaankin viikon päästä ja kirjailija paahtaa 7. luvun parissa. Kuten eilisessä promossa jo mainitsinkin, niin nämä Hiljaisten Salien luvut ovat nyt SoundCloudin puolella (mikäli klikkaat sitä pikku pilveä oikeassa sivupalkissa ja hyppäät suoraan Radio Jurtan sivulle) kronologisessa järjestyksessä niin, että 1. luku on ylimpänä ja muut siitä alaspäin eli joudut vierittämään hieman alaspäin jotta näet tämän uusimman. Ihan siksi että kun aloittaa 1. luvusta, niin homma jatkuu automaattisesti seuraavaan lukuun edellisen loputtua ja näin koko Hiljaisten Salien saagan voi kuunnella ns. yhtä soittoa.

Punapäät eivät vaan jätä rauhaan sillä viime yönä näin taas unta yhdestä jonka nimeä en tässä kerro sillä se kuuluu tähän tundran porukkaan.

Tästä päivästä ja koko viikosta tulee ”kiireinen hyppyviikko” mutta pidän sen huolen ettei sen paremmin Jurtta elikkäs itse blogi kuin Radionkaan puoli jää retuperälle, kanssakäymisestä puhumattakaan. Varokaa aprillipiloja sillä eikös tämä ole se omituisten ja ihmeellisten uutisten päivä, jolloin paskaa tulee joka tuutista (eli ei mitään eroa ainakaan kotimaan normipäivän uutisiin) ja kaikilla on enemmän tai vähemmän hauskaa. Täällä Jurtalla ei moiseen sorruta ja siksipä mä voinkin tunnustaa teille että mä käytän Oil of Ulay:ta leivän päällä. Vähäkalorisempaa kuin normi margariinit ja OU:n käytössä säästää valtavia summia kun ei tartte ostaa huulirasvoja jotka muuten on tehty rasvaimussa käyneiden tyyppien imetyistä rasvoista ja tämä tuli julki erään eteläisen pallonpuoliskon kohuskandaalissa kun eräs julkisuuden henjjilö oli mennyt ostamaan huulirasvaa ja todennut että ”Tämähän maistuu aivan samalta kuin meidän Keith:in tekemä pyttipannu”. Seurasi joukko ratsioita ja näin tämänkin homman raadollisuus tuli julkisuuteen. Kaikki käyttämäni ihorasvat – Oil of Ulay mukaanlukien, on sen sijaan tehty neitsyeiden aamukasteesta jolla en suinkaan tarkoita sitä aamukastetta vaan jumalaisten ihohuokosten tuottamaa mettä joka kilpailee samassa sarjassa itsensä Nektarin kanssa jonka alkuperää en voi teille paljastaa. Sen alkuperä kun on näet vähän isompien voimien valvonnassa ja nämä voimat eivät ole tästä maailmasta.

Tiesittekö muuten että vajaa dosetti käy todella hyvin Marakassista sillä marakassit ovat idiofoneihin kuuluvia lyömäsoittimia jotka nimensä mukaisesti sopivat tälläisen idiootin musisointiin vallan perkeleen hyvin. Eilen viihdytin näillä soittimilla (doseteilla, mulla on niitä kaksi) jopa siinä määrin että sain eukolta ohjeistuksen painua ulos jatkamaan bileitä. Lyhyeksi jäivät nekin pihabileet koska laatumusisointia täysin ymmärtämättömät naapurit hakkasivat mut aivan siniseksi ja rikkoivat mun hienot dosettini joista toinen oli muuten se muutama päivä sitten kertomani ipod – dosetti.
Tälläistä tälle aamulle, olkaahan ihmisiksi ja muistakaa että Blogspheressä tapahtuu hyvin pian kummallisia juttuja. Pääsin eilen näkemään jotain sellaista mikä ei tosiaankaan ollut tarkoitettu sen paremmin minun kuin kenenkään muunkaan tavallisen bloggaajan silmille ja voi niitä jotka eivät ole valmistautuneet...

Rikki menneiden dosettimarakassieni tilalle tein ihan kostomielessä tälläiset pirteät raksumarakassidosetit ihan perinteisellä DIY - menetelmällä.


Ps. Oli muuten 70. postaus!

21 kommenttia :

 1. Kerrot kumminkin ainakin sille punapäälle, josta unta näit.
  Eikä minunkaan marakasseilua täällä kotona ymmärretä, varsinkin kun dosetti on aina täynnä kun kieltäydyn syömästä niitä raksujani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kerro eikä se tiedä näistä unista mitään kun olen päättänyt että voipi olla parempi etten kerro mitään.

   Raksuja ei ole mikään pakko syödä jos ne ei toimi mutta muussa tapauksessa niiden syömisellä voi olla tarkoituskin. Tosin meikäläisestä on tullut aika lääkekielteinen tai paremminkin helvetin skeptinen kun mikään ei toimi.

   Poista
 2. Huh, onneksi en ole punapää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan suuri kysymys kuuluukin että ootko värjännyt eli mikäs alkuperäinen väri olikaan ? :D

   Poista
  2. Nyt ei oo mitään väriä ollut yli vuoteen. Ihan normi-maantie on päässä.

   Poista
  3. Vai niin. No mitäs jos kokeiltas sitä punaista? ;)

   Poista
  4. Ei kokeilla :D Se ei pysy :P

   Poista
 3. Onneksi en minäkään ole punapää, vaan sinivihreä silmä blondi.
  Saa olla ruhassa kun unisieppari valvoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinivihreät silmät?!!
   No nyt nainen puhut sellaisista silmistä joilla on tietty vaikutus...

   Poista
  2. Entäs kellanvihreät silmät?

   Poista
  3. Älä edes puhu...tiedät kyllä mitä ne edustaa tai paremminkin sitä mikä niiden omistajan sisällä on - olkoon ulkokuori sitten vaikka ihmisen.

   Poista
  4. noo.. kissaksi on haukuttu joskus :P

   Poista
 4. Ihmettelinkin, että mikä helvetianmoinen meteli kuului teiltä päin eilen... se olikin sitä sinun musisointiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen! Täytyykin bilettää hiljempää jos kerran meteli kantautuu teille asti :D

   Poista
 5. Pohjan Akka20.37

  Vaan mistäs löytäisit aidon punapään? Tolla kuvan eukollakin juurikasvua lykkää :D

  Eikä sun saa mitään maitopurkkia raskaampaa nostella, ennen kuin tyrä on rytkästy sisuksiin ja verkko laastaroitu päälle! Taidat päästä nopeutetussa tahdissa operaatioon - toivottavasti.

  VastaaPoista
 6. Jessus että te naiset ootte tarkkoja toistenne pikku piirteistä!! :D :D
  Itse en olisi huomannut koko asiaa mutta nyt kun mainitsit ja tarkistin niin eihän tuo tosiaakaan ole aito punapää.

  Hyvä muuten että poikkesit koska tänään kävi pieni haaveri; nostin yhtä kurasäkkiä silleen rivakammin ja luulin että kyljestä nahka repee kun kerran rusahti ja sitten alkoi sellaiset poltot ettei paremmasta väliä. Tyrä näet pullahti reilusta peukalonpään kokoisesta mötistä mandariinin kokoiseksi ja kun sitä painelee, niin se "porisee" ihan kuin siellä olisi ilmaa joka liikkuu painelemisen tahtiin. Lisäksi sitä polttaa aivan saatanasti. Ehtii varmaan näyttämään huomennakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin lähtenyt heti kun mandariini olis alkanut pullottaa. Sun kipuaistimukses ei ole tästä maailmasta kipuhistoriasta ja lääkityksestä johtuen. Eli jos sulla poltaa aivan saatanasti, niin tavis ei olis enää tajuissaan. Ethän sä tätä enää täältä lue, mutta lähdes lääkäriin parsittavaksi!

   Poista
 7. Mä viihtyisin punapäänä (pariin kertaan nuorempana oon semmonen ollutkin), mutta se vaatii ihan liikaa jatkuvaa kemiallista käsittelyä, joten tuskin enää ikinä rupean punapääksi. Siis juuri tuollaiseksi feikkipunapääksi. Meidän rapussa asuu kyllä yks aito punapäänainen, jääkiekkovaimo...

  VastaaPoista
 8. Sinä punapäänä herättää mielenkiintoisia mielikuvia koska sulle sopis punainen väri, ehkäpä aavistuksen tummeman (ei räikeämmän) punainen kuin kuvan naisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän tummempi se olikin ainakin toisella kertaa, aina sen hetken ennen kuin haalistui värjäyksen jälkeen. Mutta ei ole paluuta punapääksi. Paitsi ehkä sitten vanhana, koska haluaisin vanhana näyttää Aira Samulinilta ;D

   Poista
 9. Mulla on muuten ripaus punaista pigmenttiä, joka näkyy sopivassa valaistuksessa varsin selvästi. Joskus olen saanut ihan tosissani vakuutella jollekin epäluuloiselle, että väri ei ole peräisin purkista.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins