Voit tutkia ja räplätä vapaasti - se onnistuu "ikkunan" läpi

Ajattelin tarjota teille mahdollisuuden tutustua kahteen suomalaiseen ja melko hyvään hakukonepalveluun näin aamun alkajaisiksi, sillä en pääse ihan vielä viettämään laiskotteluun painottuvaa sunnuntaita kun minun pitää a) löytää dosettini ja b) purkaa yön aikana tekemäni ihme teippaukset päästäni sekä toisesta jalastani. Ilmastointiteippiä näyttää menneen koko rulla ja olen onnistunut kietomaan sen pään ympäri todella tiukkaan, ilmeisesti taas jonkinlaisen hallusinaation kourissa koska muuta ”järkevää” selitystä ei tälle teippaamiselle löydy. On muuten jumalaton hiki kun ei tuo teippi ole sitä hengittävintä laatua kuten tiedätte.
Okei, ensimmäisenä on Starttis eli http://hakukoneet.starttis.fi joka tarjoaa todella hyvän tarjonnan eri palveluista / hakukoneista ja internetissä kauppaa käyvien kannattaa huomioida sivun vasemmassa alaosassa oleva Osta ja Myy – osasto.
Toisena on KISSmetrics:n http://blog.kissmetrics.com/alternative-search-engines/ listaus 40:stä hakukoneesta ja tämä esittely sisältää linkit asianomaisiin hakukoneisiin.


Koska näillä sivustoilla ei ollut sellaisia syötteitä kuin halusin, niin päätin laittaa Kirjasto.fi:n sivulta löytyvän blogit- osion syötteen ja ”ikkunassa” näkyviä linkkejä pääsee klikkailemaan ja tutustumaan näiden sisältöön ja vierittäminen tapahtuu aivan normaalisti (kuten kivikasan ajoilta muistattekin). Klikattaessa syötteessä näkyvän tekstin otsikkoa, juttu eli ao. blogi avautuu omalle välilehdelle. Tämän loistavan syötteiden lukumahdollisuuden tarjoaa FeederNinja.Palaan takaisin jahka olen saanut velvollisuuteni suoritettua ja luvassa on juttua asiasta jonka näette sitten (khihihih). Hyvää sunnuntaita, tundralla ollaan +1 asteen lämpötiloissa ja taivas on ainakin vielä harmaa, saas nähdä kirkastuuko päivän mittaan.2 kommenttia :

 1. Kyllä mulle kelpais ilmastointiteippiteippaus :-D
  Eikös sitä ennen naiset laihduttaneet jollain kelmuversiolla? Niin siis ihan vaan tota tarkoitin, MITÄ sä TAAS ajattelit??!??
  Säätila nollassa ja ahdistus lähdöstä pinnassa. Plaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laihduttihan ne katselin tässä taannoin kun Eva Wahlström pudotti painoaan matsia varten kietoutumalla elmukelmuun ja menemällä kunnon löylyihin. Useampi kilo lähti mutta on se aika rankkaa touhua.

   Ahdistusta varmaankin on mutta ei noista mun ajatteluista kannata välittää ja ottaa päähän että tulin edes maininneeksi koko asiasta. Ei ne mitään ole, kunhan kelailen asioita.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins