O - Pain lokikirja: LäskinTappajien sektori 9443-01//KA06 (Rose-tähdistö / TissistäVetäjien lahko)

Kapteenin tundralokikirja 0303201421.00:
Aamulla 07.30 vastaanotettu hätäkutsu naapuritundralta, kutsuun vastattu valjastamalla Baldur sekä Malakias lammasvaunujen eteen ja karautettu kohti hätäsignaalin lähetyspaikkaa. Poimittu kyytiin aseman ainoa asukas jota lähdetty kyyditsemään kohti lääkintäpaikkaa lampaanvilla - 3:n nopeudella ja saavuttu paikalle 08.10. Asukas jätetty latinaa jokeltavien Valkotakkisten hoitoon ja siirrytty koomatilaan heidän ns. ”odotustilaansa” koska tiedossa oli että Valkotakkisilla yleensä kestää. Koomatilaa häirinneet muutamat valkotakkiset luullen kuoleman korjanneen minut lähinnä ryttykurkusta johtuvan korahtelun ja välikuoleman aikaan saaman unennäkyjen aihteuttamien hysteeristen kirkaisujen takia (merkittäköön lokikirjaan että koomatila ei ole suotava ajanviettotapa Valkotakkisten odotustilassa).

4:n Villan nopeudella suoritettu poimuajo

Valkotakkinen tönii hereille, on saanut Asukkaan korjattua ainakin pääpiirtettäin sillä emolevy (vaikka nariseekin entiseen malliin) näyttää toimivan suhteellisen hyvin ollakseen HeyHey1938 – mallia. Toisen takaraajan tila näyttää puutteelliselta ja epäilen johdotuksessa olevan vikaa sillä liikerata rajoittunut ja jokainen takaraajan liikahdus saa emolevyn tuottamaan omituista ääntä. Asukas siirretään Lammasvaunu2000 ja matka kohti Rakusplaneettaa alkaa. Tsekkaan respan nopeasti ja kun huomaan sen sisältävän Panacodeja, ilmoitan asukkaalle kylmästi että tundrien välisen liikennöintitaksasäännös 3097HG -TDE//909 perusteella tulen veloittamaan Asukkaan kuljettamisesta n. 10 kpl kyseisiä nameja. Asukas – vaikka on ohjelmistoltaan sekä mekaniikaltaan vajavaisessa kondiksessa – riehaantuu kuin saatana ja kieltäytyy maksamasta vaadittua maksua. Raksulandiasta matka jatkuu kohti Asukkaan Naapuritundraa jonne myös jätän hänet ja hänen ihanat naminsa.Lammasvaunujen digitaalimittari näyttää tundrien välisen ajan olevan 17.34.

SheepCarrier 2000

Naapuritundralta kiihdytän Lammasvaunut 4:n villan poimuajoon ja suuntaan kohti Ostoshelvetin sumua mistä saan kaiken tarvitsemani; Jessus mitä tuoksuja – kansaa edustavalta naaraspuoliselta ostan kiiltävää metallia ja suuntaan Läskintappajien klaanin heiluriovista sisään. Heidän hallinsa on iso ja painelen määrätietoisesti Jauhokätisten heimon tuotehyllylle josta nappaan mukaani kolme pehmeää levyä (en osaa tehdä niitä itse) sekä levyjen väliin tulevia, purkitettuja ja vallan saatanan hyvänmakuisia möttejä – kaikkiaan kolmea eri laatua. Läskintappajien hallin toisessa päässä on TissistäVetäjien lahko josta saan purkin sitä valkoista ainetta mikä suurilla kädenliikenopeuksilla muuttuu vaahdoksi ja tämän ihme litkun saatuani maksan itseni kipeäksi ja teputan kohti isolle mustalle aukealle telakoimaani Lammasvaunua. Tavarat komentosillalle ja suunta kohti Rose - tähdistöä missä joudun taas antamaan melkoisen tukun lampaannahkoja saadaksen haluamani punaiset rakkauskasvit sekä jotain täysin tuntematonta vihreää heinää niiden seuraksi. Nyt on kiire ja niiinpä teen jotain sellaista mitä en ole ennen tehnyt – nostan Lampaanvaunujen nopeudeksi ennen näkemättömän 8 villan ja osittain Seitsemän Veljeksen nopeuteen ja saavun kotitundran telakointipaikalle 19.45 tundrien välistä aikaa.

LäskinTappajien klaania

Huulet töröllään tehtäviä liikkeitä sekä RaNa:lle (Rakas Nainen) että Aljohille ja näiden seremonioiden jälkeen valmistan kolmen levyn ihmeestä Makean Kasan jonka päällystän TissistäVetäjien valkoisella vaahdolla. Seuraa uusi huulien törötyskierros ja tarjoilen Makeaa Kasaa med kiiltävä metalli och Rakkausrehut und kahvi ja päätän istahtaa hetken. Ei onnistu, kommunikointiväline taskussani kilkattaa ja vastattuani tähän vihoviimeiseen vempeleeseen, huomaan lupautuneeni lähteä toteuttamaan erästä projektia kauempana olevan tundran länsikolkalle ja minulle ilmoitetaan että projektin kesto on n. kaksi parsekia joka tundralla lyhennetään viikoiksi, jotan se on saatava valmiiksi ennen kuin menen JäsentenVääntäjien konferenssiin joka alkaa silloin 17. päivä. Tästä syystä en voi istahtaa vaan minun on lastattava Lammasvaunut tarvittavalla materiaalilla sekä varmistuttava muutenkin siitä että se on kaikin puolin kunnossa. Niinpä toivonkin teiltä jotka olette lukeneet tämän lokikirjan, ymmärrystä siihen asiaan etten jaksa lähteä taivaltamaan Blogspheren laajoja aavikoita mutta huomenna aamusta minulla pitäisi olla muutama tunti aikaa.
Siksipä toivotankin kaikille myöhäistä iltaa ja hyvää yötä.Lammasvaunun kapteeni O – Pai 21.57/030320144

Ps. Merkittäköön muistiin Kuvaajien Klaanin uusin

16 kommenttia :

 1. Testaanpa hätäisesti ettei kuukkeli laittanut G+:n kommentointia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei - mikä laskettakoon hyväksi asiaksi.

   Poista
 2. Panacodit on hyviä. Työpäiväkin luistaa, kun sellaisen ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panacodit on ihan ykkösnameja jotka saa velatkin tuntumaan saatavilta! :D

   Poista
  2. Mussa on joku valuvika, ne nimittäin pistää mulla vaan pään sekaisin mutta kivut jatkuu.

   Poista
  3. Ei ne kipuja viekään mutta helpotti ne hieman alussa, nyt on tolet jo niin korkealla ettei mitään toivoa.

   Poista
 3. Jotta kiirettä pittää....mulla on jotain yhteistä läskintappajien kans, nimittäin hiusmuoti. Äijä kyni latvuksia, nyt se ulottuu himppasen entisen vyötärön alapuolelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lissukka rakas, sun pitää ensi tilassa laittaa kuvaa hiuksistasi sillä tämä päivä on omistettu ponnareille, saparoille unohtamatta naisen jumalaista niskaa <3

   Poista
  2. Ponnarin kun laittaa ei näy niska ;-P Oikeesti on pakko olla aina hiukset kiinni, töihin sitte hätäseen letti siihen ponnariin. Ei taivu kuvailemaan.

   Poista
  3. No eipä viisastella ja sä voisit kyllä laittaa kuvan siitä "työponnarista" :D

   Poista
 4. Tää oli hieno! Kiireestä ja sairauksista ja sensellaisita en tykkää, mutta loistavasti taas keksit tekstin!
  Hatunnostoa kaakuista ja sensellaisista!
  AamuPanacodi otettu, tuntuu vaan, että ei oikein enää tepsi, oon kai napsinut karkkeja liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules, mä mitään keksinyt sillä kaikki kertomani on totta! ;D
   Sanoin tuossa just Puskikselle että mulla on kans noi toleranssit sillä tasolla ettei Panacodeista ole paljon apua.

   Poista
 5. Oi, siellä on ollu joku juhlapäivä! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eukko täytti vuosia..se on mua viisi vuotta nuorempi. Niin, ja kiitos onnitteluista - välitän ne eukolle!

   Poista
 6. Mua kiinnostaa tietää, mitä kakun välissä oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakun yhdessä välissä oli mansikkahillon tapaista juttua (en tiedä sen oikeaa nimeä), toisessa banaania ja kolmannessa persikoista ja aprikooseista tehtyä combomössöä (purkkikamaa).

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins