Epoksihöyryinen kaunotar

Kavuttuani saunaosasto/sosiaalitiloista johtavat rappuset ylös ensimmäisen kerroksen tuotantotilaan, luulin sitä ilmassa leijuvien epoksihöyryjen tuotteeksi sillä se oli jotain sellaista mitä en uskonut todeksi. Se oli kaunis, sen ääni oli kujertelevaa ja se näytti olevan iloinen eikä sen päällä oleva orjankaapu kyennyt peittämään hyvin muodostunutta vartaloa. Tummat, pitkät hiukset ja ne silmät, niitä olisi voinut tuijotella tuntikausia. En sanonut mitään vaan tallustelin porukan nokkamiehen tykö ja tiedustelin josko voisi vähän tuuletella viileähköstä ilmanalasta huolimatta koska nyt pukkaa hallusinaatiota siihen malliin, että jos ne äskettäin näkemästäni vielä paranevat niin ollaan tilanteessa jossa meikä yrittää kammeta jonkun teikäläisen selkään ja siitähän ei hyvä seuraa. Nokkamies vilkaisi olkapääni yli ja naurahti kertoen, ettei Kati ole hallusinaatio vaan lihaa ja verta oleva nuori nainen. Mykistyin hämmästyksestä sillä Katin olemassaolo tarkoitti sitä että Jumala on antanut lattiamiehille anteeksi näiden vallattomat ja usein lihallisiin iloihin suuntautuvat, reissuhommissa tehdyt tempaukset jotka ovat joissakin helvetin useissa tapauksissa kasvattaneet tätä rakkaan kansamme väkilukua. Suomen lattiamiehet – nuo vallattomat pilviveikot – ansaitsevat hatunnoston ja en olisi ikinään uskonut sanovani tällä tapaa mutta eilen näin maailman kauneimman lattiamiehen. No okei, lattianaisen mutta koska raksalla tuo ammattikunta kulkee lattiamiesten yleisnimikkeellä niin silloin on kyse on latttiamiehestä ja toivonpa totisesti ettei tuo jäänyt viimeiseksi kohtaamiseksi sillä ne silmät ja (sensuroitu) (sensuroitu), jotka (sensuroitu) (sensuroitu) (sensuroitu).


Toisin sanoen kiirettä on pitänyt ja mennyt lauantai oli yhtä helvettiä eikä eilinenkään – lukuunottamatta jumalaista näkyä – paljon sen parempi ollut. Jatkuvaa sulakkeiden vaihtoa minkä teki haastavaksi se, että tuotantotilaa on tehty/remontoitu useaan eri otteeseen ja tästä syystä sähköt ovat niin omituisesti vedelty ristiin että sulakkeen kärähtäminen aiheutti melkoista lenkkeilyä ympäri taloa. Lauantain ja sunnutain välisenä yönä ehdin olla parisen tuntia kyljelläni ja viime yönä ruhtinaalliset kolme ja puoli. Tämä päivä pitäisi olla kohtuumittainen mutta tiistai on suht kiireinen (näillä näkymin, tilanne voi muuttua) ja keskiviikkona on tavallaan ”vapaapäivä” joka menee lääkärin pakeilla visiteeraamiseen ja virastoissa juoksemiseen, kaikki menot kun on pakko ympätä samalle päivälle. Sinänsä harmittaa koska lattiamiehet tulevat keskiviikkona tekemään työn loppuun eli vetämään viimeisen lohkon pintamassan ja tällöin olisi ollut mahdollisuus nähdä The Lattiamiehetär mutta Karman perkele meni ja riisti tämänkin mahdollisuuden. Paljon olisi kerrottavaa ja tänään on oikeasti mahdollisuus että lisää juttua pukkaa ulos illalla koska tänään on vesieristyspäivä ja muuta ei pääse tekemään joten päivästä ei pitäisi tulla kovin pitkä.


Viime päivien yhteenvetona voidaan sanoa että parasta on kun kesä on tulossa ja kesähepeneet sitä myötä kevyemmät vaatteet voi kaivaa kaapista, epoksihöyryillä on positiivinen vaikutus väestönkasvullisia toimenpiteitä ajatellen, Taivaan Isä on antanut lattiamiehille anteeksi, olen elänyt makkaralla ja kahvilla viimeiset kolme vuorokautta ja vitutukseen poltettujen norttien tervalla olisi kyennyt pintakäsittelemään ainakin yhden kirkkoveneen. Puhuin muuten kakkaa; koska kaverinani on ollut tässä kaoottisessa tilanteessa firman leipuri, niin olen viimeisten kolmen päivän aikana syönyt kolme sellaista megakokoista ja aivan sairaan makeaa pötköä. En tiedä onko ne kääretorttuja mallinsa vuoksi vai jonkinlaisia kakkuja koska ne ovat olleet todellisia Hero – luokan pötköjä (ja vallan perkeleen hyviä). Olen siis askeleen lähempänä veret seisauttavaa sydänkohtausta mutta väliäkö sillä kun tässä taitaa muutenkin nuo lopputekstit pyöriä. Harmittaa myös se etten ole ehtinyt lukemaan juur mitään, saati sitten kommentoimaan mutta ei se tämäkään paska tilanne loputtomiin kestä. Olkaa kiltisti polttakaa muutama suitsuke lattiamiesten sielujen kunniaksi sillä he jos ketkä ansaitsevat sen, maalarit ja muurarit rypevät vielä lihallisten ja varsinkin nesteellisten syntien pauloissa joista todisteena viime viikolla kastetut Kahi Aapsalo (kahi on nimitys kalkkihiekkatiilelle joita käytetään esim. väliseiniä muurattaessa) ja Arto Albedo Möyhyjärvi (albedo on maalatun pinnan heijastetta kuvaava termi). Em. nimistä voimmekin päätellä että vihkivedellä ja muilla manausmenetelmillä olisi käyttöä noiden jumalattomien heimojen keskuudessa.Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa teille kaikille.

Ps. Ninja laittaa sitten sen blogin pystyyn – kyllä meitä uteliaita riittää.

6 kommenttia :

 1. Kivan näköiset työkaverit on ilo silmälle ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoa ja sitten ei muuta kuin matoa koukuun ja silleen :D
  Elämä on liian lyhyt aika haaveiluun, toimia pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimia pitää mutta kun olen aviossa ja rakastan vaimoani niin täytyy tyytyä vain ihailemaan ;)

   Poista
 3. Tai sitten se oli näky, meinaan niitä höyryjä mitä siellä on.. tai houruja.. tai, no ei mitään. Koita jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan jaksaa ja kyseessä ei ollut näky vaan lattiafirman toisen omistajan tytär!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins