Cerlagh'it - nuo vaarallisista vaarallisimmat trainerit

Pelkäänpä etten selviä vammoitta tästä reissusta enkä tarkoita normaalia sitä täällä tapahtuvaa raajojen vääntelyä vaan paljon aikaisempia tapahtumia. Tarkalleen sanottuna sitä hetkeä kun Korkeimmat voimat päättivät tekaista pari kappaletta tyttölapsia, lähettää heidät aikanaan kouluun ja sijoitttaa nämä nyt hieman yli kahdenkymmenen ikävuoden saavuttaneet celragh'it ( = lumoava näky, kangastus, joissain asiayhteyksissä seireeni) lopulta tänne Sardiinialtaille kuntoutusohjaajan tehtäviin. Nämä kaksi vaaleaa celragh'ia saavat silmäni jonkinlaisen halvauksenomaiseen tilaan ja tämän visuaalisen rajoittuneisuuden seurauksena törmäilen miten sattuu. Pahin tapaus sattui laitoksen ala-aulassa jossa törmäsin lethitelineeseen joka kaatui perkeleellisen rytinän saattelemana. Olen kuitenkin onnistunut laittamaan kaikki heikentyneen näköni (mikä on täysin totta) piikkiin mutta mielestäni on suorastaan vaarallista ja edesvastuuntonta palkata celragh'eja tuossa iässä yhtään mihinkään sillä he aiheuttavat tahtomattomaan kaaosta missä ikinä kulkevatkin. Ja varsinkaan tälläisiin tehtäviin missä heidän pitää kulkea hyvin ihonmyötäisissä ja urheilullisissa asusteissa jotka...miten sen nyt sanoisi....paljastavat miten hyvin Korkeimmat Voimat ovat onnistuneet luomistyössään. Pyydän teitä myös unohtamaan sen aiemman postaukseni joka käsitteli feromoneja sillä näiden celragh'ien tuoksut ovat jotain sellaista mikä ei ole peräisin tästä maailmasta. No se siitä ja onhan täällä myös vanhempia celragh'eja jotka ovat myös hyvin kauniita ja viehättäviä.

Se niistä allastreeneistä

Tärkeimpänä pointtina kuitenkin on saada asioita etenemään ja sillä rintamalla näyttää suht hyvältä koska olen jo ollut fysioterapeutin pakeilla, ylihuomenna on aika talon lääkärille ja sitten tulee vielä ”omahoitajan” sekä sosiaalipuolen ihmisen lausunnot loppulausuntoon josta saan yhden kappaleen itselleni ja yksi lähtee suoraan Neljän kirjaimen perkeleelle joka myös Torppauspihan nimellä tunnetaan. Edellä mainittu instanssihan ilmoitti että minun täytyy olla tämä vuosi terve ennen kuin se kolmensadan päivän kertyminen voi alkaa mutta asia ei kuulemma olekaan ihan niin. No, mene ja tiedä eikä mitään kannata hehkuttaa / juhlia vielä kun mikään ei ole valmista.
Ruokalan touhut ovat uudistuneet eli kilpailutettu minkä johdosta hommaa on maaliskuun alusta pyörittänyt uusi firma. Ruoka on hyvää muttei mielestäni mitenkään merkittävästi parempaa kuin entisen puulaakin jonka antimia pääsin silloin tammikuussa nautiskelemaan. Uuden firman miinukseksi on sanottava linjastojen muuttaminen niin sekavaksi että homma on paljon hitaampaa kuin vanhan firman aikaan enkä ymmärrä mitä koko uudistuksella on ajettu takaa, sillä vanha systeemi oli paljon selkeämpi ja loogisempi.

En muista kerroinkin teille että olisin saanut tulevaan nivustyräleikkaukseeni peruutusajan tämän viikon torstaille mutta peruttavahan se oli joten nähtäväksi jää tuoko huhtikuu yhtään peruutuspaikkaa vai pääsenkö puukotettavaksi oikein ”omalla ajallani”. Yhden kauhistuttavan asian olen huomannut ja se on näeön romahtaminen tavalla, joka vaatii pikaisia toimenpiteitä heti kun pääsen täältä pois. Näinä kahtena päivänä meillä on auditoriossa ollut luento kumpanakin ja vaikka olen istunut eturivissä, niin en ole saanut screenillä näkyvästä tekstistä mitään selvää vaikka matkaa on ollut alle kymmenen metriä ja screeni on sieltä reilummasta päästä eli ei mikään postimerkin kokoluokkaa oleva läpyskä. Sama tilanne iltaisin kämpillä kun yritän tihrustaa seinällä olevan taulu – tv:n teksitystä, siitä ei yksinkertaisesti tule mitään ja vika on mielestäni siinä etten ole viimeiseen puoleen vuoteen tehnyt oikein mitään muuta kuin tuijottanut läppärin näyttöä. Huonompi juttu kun ajattelee ettei vielä viime kesänä ollut oikeastaan mitään ongelmia näön kanssa. Tyhmä minä mutta eipä sille mitään enää voi eikä tässä terveyden tiimoilta sitten sen enempää.


Tässä kaikki tällä kertaa ja koitan nyt lukaista jokusen blogin kun eilinen meni niin myöhään ja huomen illalla täytyy pyörähtää kylillä pankki – ja muissa asioissa, on muistitikun ostamista etc. pientä härpäkettä joita tarvitaan. Btw, verkko tuntuu olevan älyttömän heikko – siitä ovat valittaneet muutkin eikä täällä ole mahdollista käyttää talon verkkoa.
Hyvää tiistai – illan jatkoa ja hyvää keskiviikkoa kaikille, muistakaa olla varovaisia niin liikenteessä kuin muutenkin.

18 kommenttia :

 1. jaha minulla on paitsi sisänäkö myös ulkonäkö heikko. Kiva että sulla on ollut kivaa. Toivottavasti lopputulos on toivottu :D

  VastaaPoista
 2. Sun ulkonäössä mitään vikaa ole mutta mitä lopputulokseen tulee, niin se tulee olemaan täysi arvoitus ;D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi23.06

  Ajellaan kaikki varovasti, jookos.
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me tehdään koska se on se parempi vaihtoehto.

   Poista
 4. Suosittelen silmälappuja (sinne altaalle), samanlaisia kuin hevosilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos B - mä sitten rakastan noita sun ideoita ;D

   Poista
 5. Tuli mieleen näistä cerlagheista vai mitä ne nyt olikaan, että kyllä miesten elämä on joskus vaikeaa. Taannoin yksi miespuoleinen tuttu meni semmoseen lääkäriin, missä piti vetää housut alas, kun tarvi tutkituttaa kriittisiä paikkoja. Tuo mies totesi sieltä tullessaan, että onneksi hän on jo kolmekymppinen ja nähnyt naisia, mutta oli kuulemma vaikeeta, kun lääkäri sattui olemaan kaunis ja hyvinmuodostunut nuorehko blondi koskettelemassa miehen kulkusia, niin oli kuulemma täys työ, ettei iske kunnon seisokki päälle.

  Kaikenlaisissa hommissa ne naisetkin työskentelee, eihän siitä varmaan joissain tapauksissa tule yhtään mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on pelkästään evoluution vika että me mennään sekaisin teistä :D

   Poista
 6. Koitahan varoa niitä hyökkäileviä lehtitelineitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä koitan olla varovaisempi ;)

   Poista
 7. Silmälaput JA silmälasit *uudet* HETI ! :D Itse asiassa olen samoissa hankinnoissa *ja tarpeissa, ööö, tavallaan* :) Näkö - myös ulko- - heikkenee hirveän nopeasti täällä Blogistaniassa :o Eikö vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa sillä mun näkö on romahtanut todella pahasti ja olen tässä muutaman päivän ajan ollut jopa huolissani mikä on harvinaista. Kurja juttu ja nämä on näitä asioita mitä tulee arvostettua vähän liian myöhään.

   Poista
 8. Hienoo, et oo sitten värirasisti :D
  Kyllä se ulko ja sisänäkö tahtoo karista vaikka mitä tekisi.Toisaalta kun ei näe kaikki on kaunista <3
  Ettei vain kaihi ole kasvamassa silmiin.Paha juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä silmiä rassaa mutta kauneuden vielä erotan ;D

   Poista
 9. Ei sulta ristejä puutu... (risti = taakka tässä kontekstissa) naikkoset koikkelehtii ja silmät sumenee. Koita jaksaa kuiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on vastuksia mutta minen anna periksi kun et sinäkään omien vaikeuksiesi eessä. Sä oot sellainen ihminen joka omalla toiminnallaan antaa forssia muillekin <3

   Poista
 10. Ulkonäkö ja sisänäkö heikkenee minullakin. Ei kai se mitenkään VOi liittyä lisääntyvin ikä-vuosiin?!?

  Vai on seireenit altailla. Mutta kuule, vesijuoksua voi harrastaa silmät kiinnikin. Ja siinä on aina pieni mahdollisuus, että törmää johonkin pehmeään ja mukavaan:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä et mihinkään rapistu vaan päinvastoin!

   Kuule, se vesijuoksu on tosi hieno laji ja yks parhaimpia kokemuksiani pitkään aikaan.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins