Outo Paimen paljastaa ikiaikaisen salaisuuden: Täydellisen naisen kaava


Koska meillä Oudoilla Paimenilla on mystisiä kykyjä, on meillä myös ikiaikainen tieto siitä kuinka valmistetaan täydellinen nainen. Jos nyt olisin ilkeämielinen, lihanjalostukseen keskittyvä pk – yrityksen dirikka niin sanoisin että käytettävissä olevasta materiaalista mutta enpäs sano sillä minulla on etuoikeus ja mitä suurin kunnia saada yhdistellä näiden loistavien naaraiden parhaita ominaisuuksia. Tästä se lähtee ja tämän mystisen sopan – kuten me magiaan seonneet Paimenet sitä piruuttamme nimitetään – ainesosat lisätään Jurtan lukulistan tämänhetkisen päivitystilanteen mukaan. Joten behold ukot – valmistautukaa myymään maallinen omaisuutenne aina sukua ja sikoja myöten sillä saattaapa olla että keittelen näitä enemmän kuin yhden ja kenties silloin avautuu mahdollisuus ostaa yksi tälläinen täydellinen kaunotar...

Täydellisen naaraan resepti:
(ainesosien perässä selotus ko. ainesosan tarkoitus)

Mietin tässä että tuleekohan tästä...

Mañana – ennakkoluulottomuus ja rohkeus elää kyseenalaistamatta mitään. Lisäksi tällä ainesosalla on suuri empaattisuuden lahja.
Puskis – Hiljaisten Salien tuoma mystisyys ja kyky nähdä sinne minkä olemassaolon muut kieltävät, se on kyky jota arvostan.
Pohdiskelija – se suuren suuri sydän. Jos Pohdiskelija olisi vaikkapa lintu, niin hän veisi omalta lintulaudaltaan jyvät niille joilla niitä ei ole.
-S- - voi sentään, tuon räväkkä kuninkaallisuus ei ole tukahduttanut sitä loistavaa huumorintajua. Niin, ja ne silmät joita en ole (prkle) vieläkään saanut nähdä.
Puolinainen – selviytyjä, nainen jolla on ”munaa” luonteessaan ja luontainen kyky selviytyä vaikeistakin ajanjaksoista vaikka psyyke hakkaa vastaan ja elämä laittaa hanttiin.
...tälläinen...

 Tsompi – se huumorintaju. Moni tämän naisen tilanteessa olisi vaipunut nyyhkyttäväksi rauniokasaksi mutta ei Tsompi, tämä viilettää pitkin Blogspheren tundraa ja on mm. monta kertaa pelastanut meikäläisen todella kurjan päivän.
Maelka – vahva sielu mutta samalla hyvin lämmin ihminen, hän kykenee muuntamaan vaikka kivikasan paikaksi jossa on hyvä olla.
Rantis – äärimmäisiä lämpötiloja kestävä viisaus joka pitää sisällään myös yhden elementin jota minä en tässä reseptissä paljasta mutta uteliaille sanottakoon että se liittyy jääkylmään käteen.
MalminPolgara aka Welhotar – edustaa sellaista yleistietoa sekä viisautta etten ole moiseen tavannut ja lisäksi se kielitaito mikä tällä naisella on, on jotain sellaista mikä on harvinaisuus tänä päivänä.
Marjaana – ah, jo toinen Hiljaisten Salien edustaja ja tässä on yksi erikoisuus joka viehättää erityisesti sillä näennäisen ja rauhallisen ulkokuoren alle kätkeytyy luonnonvoimia jotka vapaaksi päästettyinä ovat....hmm...jotain ihan muuta kuin rauhallisia.

...vai tälläinen..

Harry – mitä helvettiä, mies keitoksessa?! Kyllä, jokaisessa naaraassa on annos testosteronia ja Harrylla on synnyinnäinen kyky visualisoida asioita – samoin kuin esittää ne – että siinä jää tällainen tavallinen pulliainen seisomaan suu auki. Yksinkertaisesti sanoja ei tarvita – kuva kertoo kaiken.
Hirnakka – se energia joka on niin voimakas että se jopa vaikuttaa terveyteen. Tätä yksilöä ei pitele villit hevosetkaan ja tämän ainesosan lisäämiseen vaikuttavat myös eräät kesäiset valokuvat mitkä liittyvät hänen harrastuksekseensa.
Sanna – sydän, suuri kärsivällisyys ja kyky tehdä mistä tahansa mitä tahansa. Uskomaton pakkaus jolla on kyky nähdä kaikkien muiden vihaamassa jotain kaunista.
Anne-Riitta – vahva mutta herkkä sielu jolla on Harryn tapaan se kadehdittava kyky nähdä ja ilmaista asiat tavalla josta me muut voimme vain haaveilla.
RouvaB – ns. salainen ainesosa jolla on erään toisen ominaisuuden lisäksi mieletön orgasm (ai kauheeta mitä mä meinasin kirjoittaa)organisointi – ja johtamiskyky eikä sitä määrätietoisuutta todellakaan puutu.
Hekla – positiivinen luonnonvoima ja kun sanon luonnovoima, niin todellakin tarkoitan sitä sillä tämän yksilön postiivinen energia on sitä luokkaa että sillä valaisisi koko tundran vuosituhansiksi eteenpäin.
Simpukka – ehdottomasti selkeys ja rauhallisuus, ainesosat jotka muodostavat niin tasapainoisen – ei kuitenkaan tylsällä tavalla – kokonaisuuden että olen usein kadehtinut niitä (no okei, hänen ukkoaan) jotka päääsevät nauttimaan tästä kombinaatiosta.
Elina – uskomattoman voimakas ja periksi antamaton elämäntahto joka yhdistyy niin käsittämättömään käsillä tekemisen taitoon ettei se ole tästä maailmasta kotoisin.
Ninka – ainesosa jonka täydelliseen perehtymiseen ei riitä päivä eikä vuosi, hyvä huumorintaju ja herkkä sielu joka ei välttämättä näy kaikille sillä Ninkaa pitää osata ”lukea” enkä edes minä joka olen tuntenut Ninkan jonkin aikaa, kykene siihen täydellisesti.

...vai onnistunko luomaan jotain tälläistä?

Kiki – kuuluu sarjaan positiiviset pyörremyrskyt ja tämän kun läväyttäisi keskelle tylsää ja harmaata sadepäivää, niin saisi viikon päästä ihmetellä ja kysyä että ”Hei, näkikö kukaan mitä vittua tapahtui – mulla on meinaten housut märkänä ja miksi mä hytkyn?”
Emilieherkkkä ja kaunis sielu josta pidän erityisesti muutoksenhalun takia, tämä ainesosa etsii jatkuvasti uutta.
Ritva – jaahas, ahkeran luonteensa lisäksi tällä ainesosalla on eräs tässä reseptissä mainitsematon taito, josta me Paimenet pidämme aivan erityisesti, varsinkin silloin kun palaamme perin kylmissämme tundralta pitkän ja kylmän päivän päätteeksi...
Hogatha – myös tämä ainesosa kuuluu positiivisiin luonnonvoimiin mutta edustaa niiden kemiallisessa jaksotuksessa kapinallisempaa ja liittoutuvampaa puolta, voidaankin sanoa että Hogatha on varsin reaktiivinen ainesosa – nimeomaan postiivisessa merkityksessä.
Pohjan Akka – edustaa tulta ja tappuraa sekä sitä järjetöntä tietomäärää mikä tulee ihmisestä tietämiseen, toisin sanoen Pohjan Akka ”osaa ihmisen ulkoa”. Kylläkin taipumusta verhoutua ei havaittavaksi mutta sehän tekee tästä ainesosasta sitäkin mielenkiitontoisemman.

Näin, tässä se on. Ikiaikainen ja salainen resepti jonka pyrin tunnollisesti listaamaan ja pyydän anteeksi jos jokin jäi epähuomiossa pois. Olisin halunnut lisätä keitokseen vielä muutamia jotka ovat tällä hetkellä piilossa Suuren Kivikasan räjäyttämisen jäljiltä mutta onneksi minulla on avaimet paikkaan jossa raunioista pelastettu tietämys on ja ehkäpä tässä lähipäivinä teen pyhiivaellusreissun raunioille ja taion, tai paremminkin ilmiinnytän tuon Hurskaan linnakkeen hetkeksi näkösälle jotta saan kaiken tarvitsemani mutta vain hetkeksi, sillä se aika on eletty ja nyt eletään tätä hetkeä. Loppusanoiksi voinkin sanoa niille tundralla tallustelijoille jotka tällä vaatimattomattomalla Jurtallani poikkeavat, että jahka keitos on muhinut muutaman päivän niin katso: Padasta nousee Täydellinen Nainen.
Okei, Kivikasan raunioista löytyisi myös ainekset täydellisen mihen reseptiin mutta se sitten maksaa sen verran että kannattaa käydä ahkerasti töissä ja säästää ennen kuin tulee vinkumaan teko-ohjetta.

Olkaapa kiltisti ja varovaisia tudralla liikkuessanne älkääkä ihmetelkö Jurtalta kuuluvia riemunkiljahduksia, minä se vaan täällä hämmentelen tätä suloista soppaani...

41 kommenttia :

 1. No jopas jotain... luonnonvoimathan täällä pinnan alla jylläävät ja välillä vähän enemmän pinnassa kun toisinaan.

  Sun reseptisi on käyttökelpoinen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi resepti ON täydellinen :D

   Poista
 2. Ehkä mussa onkin se vika että mussa on liikaa munaa. Pitää pohtia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sussa ole liikaa munaa, älä käsitä väärin. Yhtä herkkä sä olet luin muutkin mutta sulla ei ole tapana (tai et ainakaan näytä) jäädä poraamaan jos joku asia ei luonnaa.

   Poista
 3. Pakko muuten vielä kommentoida, että olipas ihanan helppo kommentointielämys, ei tarvinnut miettiä yhtään että miten tän viestini saan ilmoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko että Intensedebaten kanssa oli ongelmia? :D

   Poista
 4. "herkkkä ja kaunis sielu josta pidän erityisesti muutoksenhalun takia, tämä ainesosa etsii jatkuvasti uutta"
  Aaa, kiitos :D! Kärrään tämän lauseen tänään työkkärin tädille :D. Suattaapi nauraa, mutta paremmilla mielin kuitenkin lähden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Emilie rakas, sinähän olet kaikkea tuota!
   Koko ajan etsit uutta ja jos sitä ei heti löydy, niin sitten viskelet huonekaluja paikasta A paikkaan B :D

   Poista
  2. Thih!
   Mutta asiasta peltipurkkiin, oletkos kokeillut akupunktiota tai -painantaa? Useempikin ihminen on sieltä saanut avun, allergiasta fibroon saakka. Hevosetkin, joten ei ihan huuhaajuttua...

   Poista
  3. Akupunktiota olen kokeillut useampaankin otteeseen mutta ei tulosta. Kokeilin jopa sitä "kolme neulaa korvanlehteen" jonka pitäisi muutaman kerran jälkeen vapauttaa tupakin himosta mutta mulla on tappeluiden jäljiltä niin rustottuneet nuo korvat ettei siitäkään tullut mitään. Tosin kaveripiirissä on kolme tyyppi jotka pääsivät tuolla kurin röökistä irti.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Jaahas.. mitähän tähänkin sanoisi. Kiitos? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuohon tarvitse mitään sanoa, sä olet spesiaali nainen ja sillä hyvä <3

   Poista
  2. Hitsin pitsi, mulla oli sulle oikein sopiva kuva, mut en löydä sitä netistä joten saat odottaa siihen et pääsen kotio. Nih. Sen vaan sanon, että ihan ensimmäiseksi tulit sinä mieleen siitä kuvasta :D

   Poista
  3. Odotan mielenkinnolla että mikä kuva sieltä oikein ilmiintyy :O

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 7. Nyt on lähdettävä käymään kunnan instanssien pakeilla niiden salamahanskojen takia mutta palailen taas kun kotiudun.

  VastaaPoista
 8. Aika täydelliseltä Naiselta kuulostaa!!! Mutta ajatteles, miten loistavassa tilanteessa sä olet, kun nämä kaikki naiset liehuu sun ympärilläsi ja jokaisessa asuu joku ominaisuus, ellei useampikin...
  Jos kaikki olisi ympättynä vain Yhteen Naiseen, tulisi jossain kohtaa tylsää?

  Ja tottakai, joka keitoksessa on oltava myös yksi Harry!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja Kiitos <3

   Poista
  2. Tuosta keitoksesta (joka vielä muhii hiljalleen...) syntyy täydellinen nainen, siitä ei ole epäilystäkään ja syy miksi rupesin keittelemään on yksinkertaisesti ettei mulle ole seuraa täällä kuppasessa jurtassa kun te liihotatte pitkin tundraa :D

   Poista
 9. Joo, keitosta piiisaa ja mikäs siinä jos ja kun tykkää :D
  Kiitos taas kerran, sinä osaat ja haluat <3
  Samaa mieltä Pohdiksen kanssa, monta parempi kuin yksi ärsyttävän täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vastasin tuossa jo syyn miksi keittelin ja hyvä kiitos siitä syntyy kunhan lakkaa poreilemasta :D

   Poista
 10. Aikamoisen muijan olet kasaan keitellyt!

  Omasta puolestani..Öh... Kiitos kunniasta. :)
  Hymyssä suin vaikka syän märkänis, sanoi mummovainaakin aikoinaan. Ja elämä olisi todella ankeaa jossei osaisi nauraa (erityisesti) itselleen.
  Ehkä mun pitää ottaa silmästä sulle kuva ettei ahista niin paljoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kiittämistä, tässä keitoksessa on kaikki parhaat ominaisuudet ja tarkoin valitut. Mä en todellakaan laittais pahakseni sitä silmäkuvaa :D

   Poista
 11. Ollaan siis samassa padassa koko poppoo, vai miten tuon ajattelisi. Meitä on siis monta monessa. Kyllä meitä on myös moneksi. :-)
  Jääkäsi kiittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette yksi jumalainen kokonaisuus ja oikein vituttaa ettei tämä ole tullut aiemmin mieleen sillä teidät kun yhdistää niin saa aikaan jotian sellaista mihin ei tavallisen ihmisen järki riitä ;)

   Poista
 12. Nyyhk, tuli ihan tippa linssiin... mutta mihin me sit joudutaan, kun meistä keitetään yksi täydellinen? (S)akat joutaa tunkiolle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit Sanna.Tunkio kamaa meistä nyt tulee.
   Voi veli venäläinen sentään
   Ei tässä muu nyt auta kun leipoo nuo pikkuleivät valmiiksi.

   Poista
  2. Ei tässä ketään tunkiolle heitetä vaan kuten Pohdiskelijalle vastasin, täytyy mullakin olla seuraa kun te mennä vaapotatte pitkin tundraa enkä näe teitä.

   Sitä paitsi nuo luonteenpiirteet pitää kutinsa - ilman mitään perseen nuolemisia.

   Poista
 13. Ny ei jaksa, mutta kiitos. Hyvän sopan olet keittänny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otahan rakas Maelka rauhallisesti ja kuten sanottu, tästä tulee paras soppa mitä tällä Telluksella on koskaan keitelty.

   Poista
 14. Pohjan Akka20.29

  Olet sitten kaivellut jonkun muumion listan loppuun... meni hyvä keitos pilalle! Valoisaa kevättä ja muista riisua salamahanskat ja kuumotuspohjalliset ennen juhannusta. Vastapainoksi tarvit sitten kylmäpakkauksia kalsareihin, jos vielä vehtaat sen miss magnesiumin kanssa pitempään :D Ei kun kylmähän kangistaa... no hierontaa sitten notkistamaan jäykistyneitä paikkoja. Auttaa vissisti, mutta voi ahistaa henkeä. Vähän aikaa.

  * katoaa taas pimeään *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä mikää muunio ole vaan taidat olla yksi säväkimmistä ainesosista. Sulla on vaan tapana luumuilla pimennossa ja siksipä sua on vaikea tavoittaa. Mitä taasen mankkuun tulee niin siinäpä vasta aine ja taidankin ostaa joka jumalan purkin mitä apoteekin hyllyiltä löytyy - josko siitä kombinaatiosta kehkeytyisi jotain vielä villimpää :D

   Poista
 15. Onhan tässä matkanvarrella tullut kaikenlaisissa keitoksissa oltua, joten kait tuohon soppaankin kävis. Varaa kuitenkin pahoinvointi lääkkeitä noin kottikärryllisen verran, meinaan meikäläisen vanhat luut alkaa olla jo aika eltautuneet. Kiitos huomionosoituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paskat sun luusi mitään eltaantuneita ole ja ihmettelinkin miksi soppa ei meinaa valmistua kunnes tajusin käydä teikäläisen blogissa. Ei jumalauta jos ukko on sellaisiin lämpöasteisiin tottunut niitä tätä soppaa saa keitellä vielä yönkin ennen kuin saan sun luusi pehmenemään :D

   Poista
 16. Sinä se sitten osaat imarrella meitä naisia, ilmankos me parveillaan niin mielellään täällä sun jurtan ympärillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mitään imartele vaan joka sana on totta!
   Ei ole tapana persettä nuolla (etupuoli onkin sitten eri juttu) joten sun on parempi uskoa mitä mä ajattelin teistä <3

   Poista
 17. ennakkoluulottomuus ja rohkeus elää kyseenalaistamatta mitään. ...Jaahas, vai tuollaisen kuvan olet minusta saanut. En tiedä tuosta rohkeudesta HIHHIH, mutta hyvin mairitteleva kuvaus. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kiittelemistä sillä tuollainenhan sinä olet <3

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins